Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 16-05-2008, 02:13   #3984 (permalink)
Commando7hh
Venom

Το avatar του χρήστη Commando7hh

Commando7hh is on a distinguished road
Προεπιλογή Απάντηση: Το καφενείο των φιλάθλων

Οποια γνωμη και αν εχει ο καθενας για τα play off οπως εξελιχθηκαν η μονη ακλονητη και σημαντικη παραμετρος ειναι η εξης: συμφωνηθηκε να γινουν ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ. επομενως οτι και να λετε τωρα μικρη σημασια εχει αναλογα με το πως εξελιχθηκε για τις ομαδες σας.

Οσο για τις γενικευσεις που κανετε για τους οπαδους του Ολυμπιακου, αν και δεν ειμαι και ο πλεον ενθερμος πια, νομιζω οτι ειναι προφανες οτι κανεις δεν ειναι τοσο ηλιθιος ωστε να ταιριαζει με την καρικατουρα που παρουσιαζετε. Δεν ειμαστε γιουσουφακια του Σωκρατη, αποδοκιμαζουμε σχεδον ολες τις κινησεις που εγιναν τελευταια, αλλα απο την αλλη επειδη βλεπω ποσο σας ενδιαφερει, να μην ανησυχειτε και ο Ολυμπιακος θα τον βρει τον δρομο του.

Και να μη τον βρει, δεν ειναι δικο μου μαγαζι. Ουτε του γατονιου. Ουτε του ανθρωπα. Δε θα μας βαλει φαι στο τραπεζι ουτε λεφτα στις τσεπες. Αν ειναι να μας προσφερει καποια επιπλεον χαρα στη ζωη μας τοτε καλως, αν οχι τουλαχιστον εγω εχω πολυ σοβαροτερα προβληματα να με απασχολουν απο το αν φευγει ο Ιβιτς η αν θα κερδισει τη δικη ο Ολυμπιακος στη Λωζαννη.

Ισως επειδη εχω χορτασει τοσα χρονια, ισως επειδη πηζει το μυαλο, ισως επειδη εχει βρει η ομαδα το δρομο της. Ισως επειδη εχω ξενερωσει με την νοοτροπια του Κοκκαλη ανεξαρτητως της αποτελεσματικοτητας της.

Προς θεου συνεχιστε να γραφετε οτι θελετε ελευθερα απλα αν εχετε την καλοσυνη ας μην θεωρειται δεδομενο οτι οι τακτικες του Κοκκαλη η οι ευνοιες που απολαμβανει σε καποια θεματα ο Ολυμπιακος επιδοκιμαζονται απο ολους.

Παντου υπαρχουν φανατικοι, παντου υπαρχουν φανατικοι που ομως λατρευουν την αντιπολιτευση, και παντου υπαρχουν και οι πιο ψυχραιμοι.

Ασε που τεινω να πιστεψω οτι τελευταια ο μεσος οπαδος του Ολυμπιακου εχει ωριμασει σε σχεση με τις εποχες της ριζουπολης.

Και αν δεν ησασταν και εσεις λιγο τρομπες να χαριζετε ποντους απο δω κι απο κει θα το παιρνατε χωρις να χουν σημασια οι δικες και τα CAS και τα VAS VAS o PARASKEVAS.

Και θα μουν ο πρωτος που θα σας χειροκροταγα.