Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 16-05-2008, 16:14   #3986 (permalink)
glazar
Νέο Μέλος

Το avatar του χρήστη glazar

glazar is on a distinguished road
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην glazar
Προεπιλογή Απάντηση: Το καφενείο των φιλάθλων

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο aitherovamon Εμφάνιση μηνυμάτων
ρε παιδια γιατι μιλατε ολοι για τον ριμπο λες και ειναι ο παραπονεμενος ασσος...

εγω πιστευω οτι απλα δειξαμε σε ολους τους αλλους αστερες που θα ηθελαν να ερθουν να τελειωσουν την καριερα τους στην ελλαδα οτι δεν αξιζουμε να τους βλεπουμε να μαγευουν..δηλαδη οταν μιλαμε για ενα παιχτη της ιστοριας του ριβαλντο δεν νομιζω οτι πρεπει να τον λεμε κλαψιαρη η εγωιστη επειδη ηθελε τον τιτλο..στο κατω κατω εχει παρει πολυ πιο σημαντικα τροπαια απο το εδω και 20 χρονια αμφιλεγομενο πρωταθλημα της ελλαδας.

μπορει να μην μου αρεσε οταν επαιζε μπαρτσελονα η στη βραζιλια και γενικα να μην το πηγαινω μια, αλλα πιστευω οτι αυτα που θελει να πει για τον κοκκαλη ειναι πολυ πιο αξιοπιστα απο αυτα που λενε οι αλλοι για αυτον...
Απλα Respect ... χωρις πολλά λόγια.
Πλεον η συζήτηση έχει ξεφύγει , μπορείτε να κράζετε όσο θέλετε τον ριβάλτο , παιχτη τέτοιου διαμετρήματος δεν νομίζω να ξαναδούμε εύκολα.
Δεν είδα κανέναν εδω να ασχολείται με τα του ολυμπιακού.
Για οτι δήλωσε ο ριβάλντο, και πειραξαν τον σωκράτη, νομίζω οτι πλέον έχουν λόγο τα δικαστήρια. (Αραγε γιατι η ΕΠΟ δεν έκανε αγωγή στον Ριβάλντο αλλα μόνο στην ΑΕΚ; )

Αυτή τη δύσκολη ώρα υπάρχει κάτι που μπορεί να σας σώσει... Δύο ταμπλέτες την ημέρα σε ένα ποτήρι νερό είναι αρκετές τέτοιες ώρες...

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη glazar : 16-05-2008 στις 16:22.
Ο χρήστης glazar δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση