![]() |
Απάντηση: Το καφενείο των φιλάθλων
Αφιερωμένο και στο εξώδικο του γαύρου και στον Ντέμη και στον Ριβάλντο και στην ΑΕΚ
|
Παράθεση:
Ενας αθλητής μπορεί να έχει συμβόλαιο με μία ομάδα, όμως να έχει ανακληθεί το δελτίο του. Πολλές ομοσπονδίες πρίν εκδόσουν δελτίο σε έναν παιχτή ρωτάνε την FIFA (Μασεράνο). Έκει είναι το ζουμί της υπόθεσης. Εκεί είναι η παρατυπία της ΕΠΟ. Οπως και κανονικά θα έπρεπε να είχε ανακαλέσει το δελτίο αυτό. Η καλαμαριά θα ήταν υπόλογη εάν αποδειχτεί οτι προσπάθησε με δόλο να πείσει την ΕΠΟ να εκδόσει δελτίο στον ποδοσφαιριστή παρουσιάζοντας π.χ. πλαστά στοιχεία. |
«Ήταν δύσκολη η προσαρμογή της οικογένειας μου στην Ελλάδα. Ωστόσο, η Αθήνα είναι ωραία πόλη με καλό κλίμα. Για ένα παίκτη 34 ετών είναι ο ιδανικός προορισμός ο Ολυμπιακός».
Αυτο για καλο το ειπες ρε Νταρκο :P ? χα χα χα χα |
|
Καλααααααα....
Ετσι ρε Μανουτσο κατι ξερεις εσυ που τον εχεις προπονητη.... Μην τον ακους τον μικρο ανιψιο του Βγενοπουλου;p |
Πες μ οτι δν το πιστευεις οτι ο Πεσειρο ειναι καλος προπονητης...
|
Εγω το αντιθετο λεω.... Εσυ ειρωνευεσαι...
Εγω σοβαρα μιλαω.... Τελος παντων οσο πιο σοβαρα μπορω εγω! Εχω πει οτι θελω τον Πεσειρο και του χρονου.... |
Πρεπει να μεινει κ του χρονου!!
Αλλωστε δν εκανε τπτ κακο φετος. Κατεστρεψε το Νινη.Μας εβγαλε κ παλι 3ους κ δν ξερω αν παμε κ πιο κατω.Φαγαμε 4αρες απο Οφη,ΟΣΦΠ κ εκανε ρδελο τα αποδυτηρια αλλα κατα τα αλλα εκανε καλη δουλεια!:clap: |
Παράθεση:
|
Ρε παιδια θα με τρελανετε.... Τι μανια ειναι αυτη με το Νινη;
Δηλαδη περιμενετε απο ενα 17χρονο να τα κανει ολα.... Αντι να γκρινιαζατε για τον Μουνιοθ που πηγε να τον καψει (ή και τον εκαψε) που τον εβαζε βασικο χωρις να εχει κανει προετοιμασια κλπ κλπ γκρινιαζετε για τον Πεσειρο που ο ανθρωπος του δινει την ξεκουραση που χρειαζεται ενα παιδι στην ηλικια του.... Και μη μου πειτε για την Μπαρτσελονα και τον Bojan γιατι ο Bojan αν δεν κανω λαθος ουτε περσι καταπονηθηκε οπως ο Νινης, ουτε το καλοκαιρι, ουτε μπηκε χειρουργειο. Αν δεν κανω λαθος.... |
| Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 14:47. |
WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin