WORLD.gr

WORLD.gr (http://www.world.gr/forum/)
-   Fight Club @ SuperSport FM 94.6 (http://www.world.gr/forum/fight-club-%40-supersport-fm-94-6/)
-   -   Το καφενείο των φιλάθλων (http://www.world.gr/forum/fight-club-%40-supersport-fm-94-6/%CE%A4%CE%BF-%CE%BA%CE%B1%CF%86%CE%B5%CE%BD%CE%B5%CE%AF%CE%BF-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CF%86%CE%B9%CE%BB%CE%AC%CE%B8%CE%BB%CF%89%CE%BD-10.html)

mousaka+10 25-04-2008 18:24

Απάντηση: Το καφενείο των φιλάθλων

Συμφωνω.Κ σε 5 χρονακια που θα εχει ξεκουραστει πιστευω πρεπει να αρχισει να παιρνει καποια λεπτα συμμετοχης.

Cantona13 25-04-2008 18:34

Καλα και ο Ποστιγκα κατι τετοιο πιστευε για τον Μουρινιο ομως τωρα εχει εντελως διαφορετικη αποψη... Τελος παντων το αν του κανει καλο η κακο αυτο που κανει ο Πεσειρο το μελλον θα δειξει....

depoina 25-04-2008 19:25

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Cantona13 (Μήνυμα 51104)
Ρε παιδια θα με τρελανετε.... Τι μανια ειναι αυτη με το Νινη;
Δηλαδη περιμενετε απο ενα 17χρονο να τα κανει ολα.... Αντι να γκρινιαζατε για τον Μουνιοθ που πηγε να τον καψει (ή και τον εκαψε) που τον εβαζε βασικο χωρις να εχει κανει προετοιμασια κλπ κλπ γκρινιαζετε για τον Πεσειρο που ο ανθρωπος του δινει την ξεκουραση που χρειαζεται ενα παιδι στην ηλικια του.... Και μη μου πειτε για την Μπαρτσελονα και τον Bojan γιατι ο Bojan αν δεν κανω λαθος ουτε περσι καταπονηθηκε οπως ο Νινης, ουτε το καλοκαιρι, ουτε μπηκε χειρουργειο. Αν δεν κανω λαθος....

Με αυτά που γράφεις θα το φας το κεφάλι σου εσύ ;D

Cantona13 25-04-2008 19:44

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο depoina (Μήνυμα 51112)
Με αυτά που γράφεις θα το φας το κεφάλι σου εσύ ;D

Λες ε;;D
Καλα να φυγει ο παλιανθρωπος ο Πεσειρο, ο ταβερνιαρης που εχει καταστρεψει τον Νινη.... Να παει στη Σαουδικη Αραβια να βγαζει πετρελαιο που και για αυτο ειμαι σιγουρος πως ειναι ανικανος αλλα μπορει να ανατιναχτει και να γλιτωσει ο πλανητης απο αυτον....;D
Ενταξει τωρα;;p

depoina 25-04-2008 19:46

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Cantona13 (Μήνυμα 51113)
Λες ε;;D
Καλα να φυγει ο παλιανθρωπος ο Πεσειρο, ο ταβερνιαρης που εχει καταστρεψει τον Νινη.... Να παει στη Σαουδικη Αραβια να βγαζει πετρελαιο που και για αυτο ειμαι σιγουρος πως ειναι ανικανος αλλα μπορει να ανατιναχτει και να γλιτωσει ο πλανητης απο αυτον....;D
Ενταξει τωρα;;p

ΣΟΥΠΕΡ..(που να είχες και λίγη φαντασία. Θα έγραφες πιο ωραία ιστορία) ;D

greekfansws 25-04-2008 20:31

γιατί θα τον ξεκίναγε βασικό στο παιχνίδι του ατρομήτου με το χιόνι που θα ακυρωνόταν ο αγώνας δεν μπορώ να καταλάβω λες και του κάνει καψόνι μου φαίνεται εμένα. τον σηκώνει για προθέρμανση και τον βάζει πάλι κάτω.

στο κάτω κάτω 100 άτομα πάμε στο γήπεδο κανε μας τη χάρη και βάλτον σε έναν αγώνα μέσα έλεος.

Neacel 25-04-2008 20:35

Καλά και η Δέσπω και ο Μουσακας και συ Αλεξ έχετε κάνει κινημα υπέρ του Βγενόπουλου και πατε να τρελανετε τον τιμιο Καντονα13. Σαν δεν ντρεπεστε. Εμένα πάντως δεν με βρίσκει αντίθετο η μεταχειριση του Πεσέιρο στον Νινη. Μικρό παιδί είναι ρε δεν χρειάζεται να καει απο τώρα....

greekfansws 25-04-2008 20:39

καλά εγώ πήγα και στην πορεία του θείου βγένο :P

depoina 25-04-2008 21:52

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Neacel (Μήνυμα 51118)
Καλά και η Δέσπω και ο Μουσακας και συ Αλεξ έχετε κάνει κινημα υπέρ του Βγενόπουλου και πατε να τρελανετε τον τιμιο Καντονα13. Σαν δεν ντρεπεστε.

Νο γουέι. Τι τζίγκερ, τι βγενόπουλος...

mousaka+10 25-04-2008 22:06

Καντονα,ο Νινης ακουγεται οτι ψαχνει ομαδα.Ειναι κι αυτο μια κι νηση του προπονηταρα μας για να τν κανει ενα παιχταρα που θα βοηθησει τον ΠΑΟ στο μελλον;;

Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 14:47.

WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin

Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0