![]() |
Απάντηση: Το καφενείο των φιλάθλων
Παράθεση:
|
Αμα δε γουσταρουμε τους νομους και θελουμε ηθικη δικαιοσυνη ας επεφτε η ΑΕΚ δ εθνικη και να μην εμπαινε στο αρθρο 44
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
Γι αυτο σταματηστε να σκουζετε σαν κωλογριες...οταν καποιος εχει συμφερον χρησιμοποιει τους νομους και μην το παιζετε ηθικοι τυποι και παιδια της εκκλησιας ξαφνικα |
1 Συνημμένο(α)
Παράθεση:
Εντάξει οι ιστορικοι του μέλλοντος θα λένε πως ο ΟΣΦΠ πήρε το 2008 πρωτάθλημα Ελλάδος κανείς δεν θα ασχολείται με το πως το πήρε. Και πριν δυο χρονια λέγατε πως τα ματς παιζονται μες στο γήπεδο και δεν είναι σωστό να κρίνονται στα χαρτιά. Aλλά τώρα γαργάρα.... Δεν πειράζει ΑΥΤΟΙ είστε.... Και ξέρουμε ποιον έχετε για ίνδαλμα.... |
Παράθεση:
Kι εσεις που ειστε τερατα ηθικης γιατι δεν βγηκατε να υποστηριξετε τον ολυμπιακο τοτε???? Μηπως ξερατε τι θα γινει στο μελλον??? Και τοτε δεν εφαρμοστηκε κανενας νομος.... Αφου ο οσφπ ειναι η ομαδα του κρατους πες μου γιατι δεν παιζετε δ εθνικη...δεν μου απαντησες |
Παράθεση:
|
Ο ΟΣΦΠ είναι ομάδα του δημοσίου. Το δυναμωμα του έγινε σε εποχές που το κράτος ευνόησε τον Σ. Κοκκαλη με συμφωνίες.
Επειδή η ΑΕΚ είχε δίκαιο αίτημα, ούτε εβαλε στο 44 αμοιβες ποδοσφαιριστών ούτε τίποτα, μόνο χρέη προς τρίτους. Χρέη που δημιουργήθηκαν απο κακη διαχείρηση. Εσύ δεν μας λες γιατι δεν διαλυθηκατε τοτε που υπήρχε σκανδαλο κοσκωτα με την τράπεζα Κρήτης με 33 δισ. δραχμες υπεξαιρεση που αν συνυπολογισεις πληθωρισμούς εκεινης της εποχής και άλλα το ποσο σημερα σε ευρω είναι γύρω στα 300 εκατομμυρια ευρώ. Αλλά εντάξει δεν μιλάμε δώσαμε τον ΟΣΦΠ στον Θειο, και καλα καναμε, σαν κράτος, κοψαμε δικαίως τα πανωτοκια αλλα συγχρόνως συνάψαμε συμφωνιες με τον Σ. Κοκκαλη για να μπορεσει να την παλέψει.... Γι'αυτο σου λεω στο σπιτι του κρεμασμενου μην μιλας για σχοινι.... |
Προσωπικά το πρωτάθλημα δεν το ήθελα και δεν το πανηγύρισα καν. Για πάρα πολλούς λόγους.
Από εκεί και πέρα το θέμα έχει φτάσει σε παρανοϊκά επίπεδα γραφικότητας. Καταρχήν το θέμα είναι ηθικό και μόνο, το γεγονός πως ο Βάλνερ έπαιξε παράνομα και συνεπώς η απόφαση είναι σωστή δεν αμβισβειτείται. Σαν οπαδός δεν γουστάρω να παίρνω τέτοιους βαθμούς και να κερδίζω στα χαρτιά και ήμουν και είμαι κατά της ένστασης. Αν ήμουν πρόεδρος όμως δεν θα το σκεφτόμουν καν αν πρέπει να κάνω ένσταση. Φυσικά και θα έκανα. Τώρα το να βγαίνουν όλοι οι υπόλοιποι και να το παίζουν οσίες παρθένες είναι αστείο. Τόσο αστείο που δεν δίνω καν σημασία. Δεν χρειάζεται να αναφέρουμε παλιότερα αντίστοιχα περιστατικά που ο καθένας έκανε όταν είχε τη δύναμη,δεν θα τελειώσουμε ποτέ. Την πίκρα που νιώθουν στην ΑΕΚ την καταλαβαίνω και στη θέση τους έτσι θα ένιωθα κι εγώ αλλά αυτά που λένε είναι εντελώς τραγικά. Κανένας δεν τους έκλεψε τίποτα από τη στιγμή που δεν έγινε κάτι παράνομο. Ο Ριβάλντο μειώνει τον εαυτό του με αυτά που κάνει και δεν σέβεται τον κόσμο που τον λάτρεψε και που η πλειοψηφία του το καλοκαίρι πήρε το μέρος του στη φάση με τον θείο. Στα @@ μου τι κόντρα έχει με τον Κόκκαλη,στον κόσμο του Ολυμπιακού είναι ασέβεια να δείχνει τα 4 δάχτυλα,τέλος. Αυτά. ΥΓ: Με αδίκησε ο καθηγητής μου στο τελευταίο μάθημα για το πτυχίο και με έκοψε. Αν δεν με περάσει δεν ξέρω αν θα συνεχίσω την φοιτητική μου καριέρα αλλά σίγουρα δεν θα το κάνω στην Ελλάδα.Θα ζητήσω από τον πρόεδρο της σχολής να φύγω. Αισθάνομαι πτυχιούχος και οι πτυχιούχοι δεν κατεβαίνουν στις εξεταστικές. Στα αυτιά μου τόσο γραφικό ακούγεται και αυτό που λέει ο Ρίμπο... |
Θα μου επιτρέψετε να κάνω κι εγώ το σχολιάκι μου...
Όταν έγλυφε ο Ντέμης το Γκαγκάτση και το Κράτος γενικότερα για να τον βοηθήσουν με την ΑΕΚ, ήταν καλά, τώρα τον μαράναν... ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ! Κι επειδή άκουσα κάτι για σχοινιά και κρεμασμένους, έχει ένα δίκιο για τον Κοσκωτά και τα χρέη του Ολυμπιακού. ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑ ΟΜΩΣ ΚΑΝΕΝΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΠΟΤΕ ΝΑ ΚΑΘΕΤΑΙ ΝΑ ΚΛΑΙΕΙ ΣΑ ΤΗ ΘΕΙΑ ΜΟΥ ΤΗ ΜΑΡΙΓΩ ΓΙΑ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΠΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΣΥΜΒΕΙ!!! ΑΕΚ... Μάρθα Βούρτση να πούνε την ομάδα Υ.Γ. Κυρ Ντέμη αμα θέλετε γήπεδο, μη ξεχάσετε να γλύψετε πάλι... ξέρετε καλά το άθλημα. Μαζί με τη κλάψα. |
| Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 12:20. |
WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin