WORLD.gr

WORLD.gr (http://www.world.gr/forum/)
-   Fight Club @ SuperSport FM 94.6 (http://www.world.gr/forum/fight-club-%40-supersport-fm-94-6/)
-   -   Το καφενείο των φιλάθλων (http://www.world.gr/forum/fight-club-%40-supersport-fm-94-6/%CE%A4%CE%BF-%CE%BA%CE%B1%CF%86%CE%B5%CE%BD%CE%B5%CE%AF%CE%BF-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CF%86%CE%B9%CE%BB%CE%AC%CE%B8%CE%BB%CF%89%CE%BD-10.html)

Mazda 6 13-04-2008 23:58

Απάντηση: Το καφενείο των φιλάθλων

Μοχός - ΑΟ ΧΑΝΙΑ 4-0

Μεγάλη ήττα... αλλά ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΤΡΕΛΑ!!!

Ήρθε ένα παλικάρι απο τους Blue Boys που είναι φαντάρος, μαζευτήκαμε και ακούσαμε τον αγώνα όλοι μαζί και γίναμε φέσι... ΣΟΥΠΕΡ ΑΡΡΩΣΤΙΑ!!!

Μεγάλη Τετάρτη έχει ματς Κυπέλου Ερασιτεχνων με τον μισητό Ηρόδοτο! Ε ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ!!!

Υ.Γ. ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ Ο ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ!!!
Υ.Γ.2: Ρίμπο πάλι Πρωτάθλημα θα πάρεις ε;! ΧΑΧΑΧΑΧΑ
Υ.Γ.3: Γκολάρα Καραγκούνη.
Υ.Γ.4: Ο Ολυμπιακός είναι 90 λεπτά μακριά απο το τίτλο... μην προτρέχουν οι Ολυμπιακοί...

mousaka+10 14-04-2008 00:00

Αμα δν επαιρνε ο γαυρος τους βαθμους στα χαρτια κ δν ανοιγαν τα ποδια Ξανθη κ ΠΑΟΚ ποιος θα ηταν πρωταθλητης;;;

Πρωταθλητη στο γηπεδο Παναθηναικε...οε,οε,οε
Πρωταθλητη στο γηπεδο Παναθηναικε!!

Mπραβο ρε μαγκα Τζιγγερ...μας εδωσες το πρωταθλημα κ φετος!!:clap:

Mazda 6 14-04-2008 00:07

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο mousaka+10 (Μήνυμα 50281)
Αμα δν επαιρνε ο γαυρος τους βαθμους στα χαρτια κ δν ανοιγαν τα ποδια Ξανθη κ ΠΑΟΚ ποιος θα ηταν πρωταθλητης;;;

Έχει οριστικοποιηθεί τελικά ότι θα πάρει ο γαύρος τους βαθμούς;

mousaka+10 14-04-2008 00:13

Oχι αλλα λογικα θα τους παρει!

Mazda 6 14-04-2008 00:21

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο mousaka+10 (Μήνυμα 50284)
Oχι αλλα λογικα θα τους παρει!

Πρωτάθλημα στα χαρτιά...

Γι' αυτό ΑΟΧάρα μεγάλη αρρώστια!!!

Cantona13 14-04-2008 00:24

Απάντηση: Εκτός Θέματος

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο mousaka+10 (Μήνυμα 50279)
Γτ δν ηθελε η ΠΕΚ να γινει το συλλαλητηριο κ δν ειχε βγει που θα γινει η συνεντευξη γι αυτο το λογο.
Οι πστ που λες ποιες ακριβως ειναι;Ειναι καλυτερα τωρα δλδ που εχει την ομαδα μας ο Καρκινογιαννης;;Για ποιον λογο τον υποστηριζεις δν μπορω να καταλαβω.Για αυτα π εχει κανει η γι αυτα που λεει το γκομενικο κ οι λοιποι οτι ΘΑ κανει;
Ποιο κακο εχει κανει...αυτος στον ΠΑΟ;Εξαιτιας αυτουνου εχασε το πρωταθλημα;Εξαιτιας αυτουνου αποκλειστηκε με 4αρα απο το γαυρο απο το κυπελλο;Εξαιτιας αυτουνου αποκλειστηκε απο το Ουεφα ο ΠΑΟ;Εξαιτιας αυτου κανει τη μια μλκ μετα την αλλη ο Πεσειρο κ οι παιχτες;;

Εχει κανει διαφορες π**στιες και σαν επιχειρηματιας που θα μπορουσα να αναφερω (βλ. το ολο θεμα με τον ΟΤΕ πχ) αλλα η σημαντικοτερη και αυτη που εχει σχεση με το θεμα που συζηταμε ειναι οτι χρησιμοποιει την αγαπη του αθωου κοσμου για να πετυχει τους σκοπους του που εγω, εσυ και οποιοσδηποτε εδω μεσα δεν μπορει να πει οτι τους ξερει σιγουρα. Αυτο κατα τη γνωμη μου ειναι ο,τι πιο ξετσιπωτο και ο,τι πιο π**στικο μπορει να κανει καποιος που λεει οτι αγαπαει την ομαδα μας. Δεν ειναι ετσι ομως η αγαπη που τραγουδουσαν και οι de Facto! Καλα το οτι η ομαδα σου δεν παει καλα ειναι λογος να κανει κανεις συλλαλητηριο το αφηνω ασχολιαστο οπως βλεπεις! Να κανεις συλλαλητηριο γιατι το φοιτητικο ειναι 60 λεπτα και θα το κανουν 90 (στα Γιαννενα τουλαχιστον) το καταλαβαινω και το επικροτω, το να κανεις ομως για να (νομιζεις οτι θα) αλλαξει κατι (προς το καλυτερο κιολας) ε δεν μπορω ρε γαμωτο να το καταλαβω ο,τι και να μου πεις. Και οσο για το λογο που υποστηριζω τον Βαρδινογιαννη (εκτος του οτι ειμαι τσατσος γιατι μονο αυτοι τον υποστηριζουν... το να εχει αντιθετη γνωμη καποιος απαγορευεται σε μια """"δημοκρατικη"""" χωρα οπως η Ελλαδα) ειναι γιατι τον εμπιστευομαι και γιατι δεν θελω να βλεπω στην ομαδα μου να υπαρχει εμφυλιος και γιατι με τις κινησεις που κανει (ασχετα με το αν του βγαινουν ή οχι) μου δειχνει οτι εχει καποιο οραμα.

Neacel 14-04-2008 00:38

Ανοίγω και γω το τίμιο pc μου και βλέπω τους φιλους του ΟΣΦΠ να λένε για ανοιγμα ποδιών του ΠΑΟΚ και άλλα τέτοια όμορφα.

Ο ΟΦΗ είναι υποκαταστημα του ΠΑΟ. Και άλλα.

Η Ξάνθη έπαιξε για την ιστορία της ε? Που ο Τζόλε έκανε ποδιές και προλάβαινε την μπάλα όταν στα προηγούμενα ματς δεν μπορούσε να κουνηθεί και πάντα μα πάντα έμενε με δυο στρέμματα ελεύθερο χώρο μπροστά του. Εντάξει μας πείσατε. Πως και δεν κλείσατε κάνα παίκτη από την Ξάνθη?

ΥΓ: Ο Ριμπο θα παιρνε πρωτάθλημα αν παιζόντουσαν όλα μες στο γήπεδο αλλα είστε τόσο άμπαλοι που λέτε βλακείες και τον κοροιδεύετε. Αχαριστία και αγνωμοσύνη. Τι να πεις....

Slipknot 14-04-2008 00:42

Παναθηναικη Ενωτικη Κινηση. :rofl:

Πουλαω οραμα, αυτοπροβαλλομαι ως ο σωσιας που θα βγαλει τον παο απ'τα σκατα, ενωνω οσους περισσοτερους βαζελους μπορω και τους στρεφω κατα του "κακου" Τζιγκερ για να πετυχω τον στοχο μου.

Βγενυπουλος...

Cantona13 14-04-2008 00:47

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Slipknot (Μήνυμα 50289)
Παναθηναικη Ενωτικη Κινηση. :rofl:

Πουλαω οραμα, αυτοπροβαλλομαι ως ο σωσιας που θα βγαλει τον παο απ'τα σκατα, ενωνω οσους περισσοτερους βαζελους μπορω και τους στρεφω κατα του "κακου" Τζιγκερ για να πετυχω τον στοχο μου.

Βγενυπουλος...

Ποτε μου δεν πιστευα οτι θα συμφωνω με Ολυμπιακους για θεματα ΠΑΟ.......

Αν η ΠΕΚ ειναι Ενωτικη τοτε εγω ειμαι ο Μεριλιν Μανσον..............

mousaka+10 14-04-2008 00:54

Απάντηση: Εκτός Θέματος

To τι θελει να κανει ο Βγενοπουλος δν το ξερουμε...αυτο π ξερω τωρα ειναι οτι κπ δινει πολλα λεφτα για να παρει τον ΠΑΟ κ οτι λεει(εστω)οτι θα δωσει 40μυρια για μεταγραφες.Βοηθησε τον ερασιτεχνη κ επαναλαμβανω τη σιγουρια που μ προσδιδει η παρουσια των αδελφων στην υποθεση.
Το οραμα τ Τζιγγερ δν μπορω να καταλαβω ποιο ειναι.
Η εχει οραμα κ ειναι τοσο ηλιθιος π πιστευει οτι θα κανει ομαδα με τεχνικο διευθυντη το μεταφραστη κ προπονητη τον Πεσειρο π ισως τον κρατησει κ παιχτες οπως ο Τζιωλης,ο Παπ,ο Νιλσον,ο καλος αλλα μεγαλος,πλεον,Γκουμας κ διωχνοντας κ τον ποιοτικοτερο μας παικτη Ιβανσιτς ή το οραμα τ ειναι ενας ΠΑΟ οσο πιο μικροτερος γινεται.

Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 21:57.

WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin

Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0