![]() |
Απάντηση: Το καφενείο των φιλάθλων
Μοχός - ΑΟ ΧΑΝΙΑ 4-0
Μεγάλη ήττα... αλλά ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΤΡΕΛΑ!!! Ήρθε ένα παλικάρι απο τους Blue Boys που είναι φαντάρος, μαζευτήκαμε και ακούσαμε τον αγώνα όλοι μαζί και γίναμε φέσι... ΣΟΥΠΕΡ ΑΡΡΩΣΤΙΑ!!! Μεγάλη Τετάρτη έχει ματς Κυπέλου Ερασιτεχνων με τον μισητό Ηρόδοτο! Ε ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ!!! Υ.Γ. ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ Ο ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ!!! Υ.Γ.2: Ρίμπο πάλι Πρωτάθλημα θα πάρεις ε;! ΧΑΧΑΧΑΧΑ Υ.Γ.3: Γκολάρα Καραγκούνη. Υ.Γ.4: Ο Ολυμπιακός είναι 90 λεπτά μακριά απο το τίτλο... μην προτρέχουν οι Ολυμπιακοί... |
Αμα δν επαιρνε ο γαυρος τους βαθμους στα χαρτια κ δν ανοιγαν τα ποδια Ξανθη κ ΠΑΟΚ ποιος θα ηταν πρωταθλητης;;;
Πρωταθλητη στο γηπεδο Παναθηναικε...οε,οε,οε Πρωταθλητη στο γηπεδο Παναθηναικε!! Mπραβο ρε μαγκα Τζιγγερ...μας εδωσες το πρωταθλημα κ φετος!!:clap: |
Παράθεση:
|
Oχι αλλα λογικα θα τους παρει!
|
Παράθεση:
Γι' αυτό ΑΟΧάρα μεγάλη αρρώστια!!! |
Απάντηση: Εκτός Θέματος
Παράθεση:
|
Ανοίγω και γω το τίμιο pc μου και βλέπω τους φιλους του ΟΣΦΠ να λένε για ανοιγμα ποδιών του ΠΑΟΚ και άλλα τέτοια όμορφα.
Ο ΟΦΗ είναι υποκαταστημα του ΠΑΟ. Και άλλα. Η Ξάνθη έπαιξε για την ιστορία της ε? Που ο Τζόλε έκανε ποδιές και προλάβαινε την μπάλα όταν στα προηγούμενα ματς δεν μπορούσε να κουνηθεί και πάντα μα πάντα έμενε με δυο στρέμματα ελεύθερο χώρο μπροστά του. Εντάξει μας πείσατε. Πως και δεν κλείσατε κάνα παίκτη από την Ξάνθη? ΥΓ: Ο Ριμπο θα παιρνε πρωτάθλημα αν παιζόντουσαν όλα μες στο γήπεδο αλλα είστε τόσο άμπαλοι που λέτε βλακείες και τον κοροιδεύετε. Αχαριστία και αγνωμοσύνη. Τι να πεις.... |
Παναθηναικη Ενωτικη Κινηση. :rofl:
Πουλαω οραμα, αυτοπροβαλλομαι ως ο σωσιας που θα βγαλει τον παο απ'τα σκατα, ενωνω οσους περισσοτερους βαζελους μπορω και τους στρεφω κατα του "κακου" Τζιγκερ για να πετυχω τον στοχο μου. Βγενυπουλος... |
Παράθεση:
Αν η ΠΕΚ ειναι Ενωτικη τοτε εγω ειμαι ο Μεριλιν Μανσον.............. |
Απάντηση: Εκτός Θέματος
To τι θελει να κανει ο Βγενοπουλος δν το ξερουμε...αυτο π ξερω τωρα ειναι οτι κπ δινει πολλα λεφτα για να παρει τον ΠΑΟ κ οτι λεει(εστω)οτι θα δωσει 40μυρια για μεταγραφες.Βοηθησε τον ερασιτεχνη κ επαναλαμβανω τη σιγουρια που μ προσδιδει η παρουσια των αδελφων στην υποθεση.
Το οραμα τ Τζιγγερ δν μπορω να καταλαβω ποιο ειναι. Η εχει οραμα κ ειναι τοσο ηλιθιος π πιστευει οτι θα κανει ομαδα με τεχνικο διευθυντη το μεταφραστη κ προπονητη τον Πεσειρο π ισως τον κρατησει κ παιχτες οπως ο Τζιωλης,ο Παπ,ο Νιλσον,ο καλος αλλα μεγαλος,πλεον,Γκουμας κ διωχνοντας κ τον ποιοτικοτερο μας παικτη Ιβανσιτς ή το οραμα τ ειναι ενας ΠΑΟ οσο πιο μικροτερος γινεται. |
| Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 21:57. |
WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin