WORLD.gr

WORLD.gr (http://www.world.gr/forum/)
-   Fight Club @ SuperSport FM 94.6 (http://www.world.gr/forum/fight-club-%40-supersport-fm-94-6/)
-   -   Το καφενείο των φιλάθλων (http://www.world.gr/forum/fight-club-%40-supersport-fm-94-6/%CE%A4%CE%BF-%CE%BA%CE%B1%CF%86%CE%B5%CE%BD%CE%B5%CE%AF%CE%BF-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CF%86%CE%B9%CE%BB%CE%AC%CE%B8%CE%BB%CF%89%CE%BD-10.html)

mousaka+10 14-04-2008 00:57

Απάντηση: Το καφενείο των φιλάθλων

Εχω δασκαλο τον Μεριλιν Μανσον!!:yahoo::yahoo:

Τιμη μ!!

greekfansws 14-04-2008 01:02

μπορούμε να λέμε αν δεν φύγει ο τζίγγερ ένα σύνθημα:

Δεν χρωστάμε οεοεοοεοε.... :P

mousaka+10 14-04-2008 01:14

Κ οτι ποτε δν πεσαμε Β εθνικη...:hehe:

mousaka+10 14-04-2008 01:23

Παράθεση:

Μεταγραφες δεν σημαινει ενισχυση!!
Με αυτη τη δηλωση δειχνει οτι ξερει τι ανθρωπους εχει μεσα στην ΠΑΕ!!:hehe::hehe:

Cantona13 14-04-2008 01:24

Απάντηση: Εκτός Θέματος

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο mousaka+10 (Μήνυμα 50291)
To τι θελει να κανει ο Βγενοπουλος δν το ξερουμε...αυτο π ξερω τωρα ειναι οτι κπ δινει πολλα λεφτα για να παρει τον ΠΑΟ κ οτι λεει(εστω)οτι θα δωσει 40μυρια για μεταγραφες.Βοηθησε τον ερασιτεχνη κ επαναλαμβανω τη σιγουρια που μ προσδιδει η παρουσια των αδελφων στην υποθεση.

Δηλαδη εσυ θες να ακους νουμερα να πωρωνεσαι;! Και οσο για τα πολλα λεφτα που οπως λες θελει να δωσει για να παρει τον ΠΑΟ απο που θελει να τα βγαλει; Απο τις μηνυσεις για (και καλα) συκοφαντικη δυσφημιση; Και βοηθησε τον ερασιτεχνη; Ποτε; Πως; Και κυριως γιατι ο ερασιτεχνης ηθελε βοηθεια; Μηπως γιατι τοοοοοσα χρονια φυτοζωουσε εξαιτιας των Γιαννακοπουλων; Τους ευχαριστω για ολα οσα μου εχει προσφερει το μπασκετ αλλα με τι κοστος μου το προσφεραν αυτο; Ξερεις οτι ο Τζιγγερ εχει βοηθησει αθλητες που δεν ειχε την υποχρεωση να βοηθησει! Συγγνωμη αλλα η αντιμετωπιση του θεματος του ερασιτεχνη απο τους Γιαννακοπουλους μου θυμιζει κατι που εχω ακουσει απο διαφορους τσατσους σαν εμενα τη μανα (Γιαννακοπουλος) που δινει ολα της τα χρηματα για να μεγαλωσει στα πουπουλα το ενα της παιδι (μπασκετ) και αφηνει ολα τα αλλα να ψωμολυσανε
Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο mousaka+10 (Μήνυμα 50291)
Το οραμα τ Τζιγγερ δν μπορω να καταλαβω ποιο ειναι.
Η εχει οραμα κ ειναι τοσο ηλιθιος π πιστευει οτι θα κανει ομαδα με τεχνικο διευθυντη το μεταφραστη κ προπονητη τον Πεσειρο π ισως τον κρατησει κ παιχτες οπως ο Τζιωλης,ο Παπ,ο Νιλσον,ο καλος αλλα μεγαλος,πλεον,Γκουμας κ διωχνοντας κ τον ποιοτικοτερο μας παικτη Ιβανσιτς ή το οραμα τ ειναι ενας ΠΑΟ οσο πιο μικροτερος γινεται.

Μου δειχνει οτι εχει οραμα οταν μου φερνει τους 19χρονους Σιμαο και Δημουτσο και τον 22χρονο (; ) Εντογιε! Μου δειχνει οτι εχει οραμα οταν τα σκαει για να μου φερει ενα hot ονομα στη Βραζιλια οπως ειναι ο Ματος! Μου δειχνει οτι εχει οραμα οταν δεν φερνει τον Μπαγεβιτς (και ας ηξερε οτι ετσι θα γινοταν αγαπητος σε διαφορους κολακες του "πριγκιπα") αλλα τον Πεσειρο που εχει συνεργαστει με μεγαλα ονοματα του ευρωπαϊκου ποδοσφαιρου (Νανι, Μουτινιο, Κειροζ κλπ)! Και οσο για το αν το οραμα του ειναι ενας ΠΑΟ οσο πιο μικροτερος γινεται θα προσπαθησω να απαντησω χρησιμοποιοντας απλη λογικη! Εστω ρε παιδι μου οτι εχεις ενα (ας πουμε) περιπτερο... υπαρχει εστω και μια στο εκατομυριο να θες να καταστραφει η επιχειρηση σου; Τα λεφτα σου παιζεις ρε γαμωτο! Αν το μισεις θα κοιταξεις να το πουλησεις οχι να του βαλεις βομβα να το ανατιναξεις! Ας ειμαστε λογικοι ρε παιδια και να μην λεμε πραγματα απλως για να τα πουμε......

mousaka+10 14-04-2008 01:35

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Cantona13 (Μήνυμα 50305)
Δηλαδη εσυ θες να ακους νουμερα να πωρωνεσαι;! Και οσο για τα πολλα λεφτα που οπως λες θελει να δωσει για να παρει τον ΠΑΟ απο που θελει να τα βγαλει; Απο τις μηνυσεις για (και καλα) συκοφαντικη δυσφημιση; Και βοηθησε τον ερασιτεχνη; Ποτε; Πως; Και κυριως γιατι ο ερασιτεχνης ηθελε βοηθεια; Μηπως γιατι τοοοοοσα χρονια φυτοζωουσε εξαιτιας των Γιαννακοπουλων; Τους ευχαριστω για ολα οσα μου εχει προσφερει το μπασκετ αλλα με τι κοστος μου το προσφεραν αυτο; Ξερεις οτι ο Τζιγγερ εχει βοηθησει αθλητες που δεν ειχε την υποχρεωση να βοηθησει! Συγγνωμη αλλα η αντιμετωπιση του θεματος του ερασιτεχνη απο τους Γιαννακοπουλους μου θυμιζει κατι που εχω ακουσει απο διαφορους τσατσους σαν εμενα τη μανα (Γιαννακοπουλος) που δινει ολα της τα χρηματα για να μεγαλωσει στα πουπουλα το ενα της παιδι (μπασκετ) και αφηνει ολα τα αλλα να ψωμολυσανε

Μου δειχνει οτι εχει οραμα οταν μου φερνει τους 19χρονους Σιμαο και Δημουτσο και τον 22χρονο (; ) Εντογιε! Μου δειχνει οτι εχει οραμα οταν τα σκαει για να μου φερει ενα hot ονομα στη Βραζιλια οπως ειναι ο Ματος! Μου δειχνει οτι εχει οραμα οταν δεν φερνει τον Μπαγεβιτς (και ας ηξερε οτι ετσι θα γινοταν αγαπητος σε διαφορους κολακες του "πριγκιπα") αλλα τον Πεσειρο που εχει συνεργαστει με μεγαλα ονοματα του ευρωπαϊκου ποδοσφαιρου (Νανι, Μουτινιο, Κειροζ κλπ)! Και οσο για το αν το οραμα του ειναι ενας ΠΑΟ οσο πιο μικροτερος γινεται θα προσπαθησω να απαντησω χρησιμοποιοντας απλη λογικη! Εστω ρε παιδι μου οτι εχεις ενα (ας πουμε) περιπτερο... υπαρχει εστω και μια στο εκατομυριο να θες να καταστραφει η επιχειρηση σου; Τα λεφτα σου παιζεις ρε γαμωτο! Αν το μισεις θα κοιταξεις να το πουλησεις οχι να του βαλεις βομβα να το ανατιναξεις! Ας ειμαστε λογικοι ρε παιδια και να μην λεμε πραγματα απλως για να τα πουμε......

Τους παικτες του ΟΦΗ εννοεις;;
Συμφωνω οτι για το πολο φταινε οι Γιαννακοπουλαιοι.Δεν ηταν ευκολο να βοηθησουν βεβαια λογω μπασκετ αλλα φταινε.
Ο Βγενοπουλος εδωσε στον ερασιτεχνη λεφτα.Δν θυμαμαι ποσα αλλα ειχε δωσει.

Ο Δημουτσος κ ο Νινης που ειναι το ποδοσφαιρικο μελλον της Ελλαδας που ειναι;Ο Σιμαο γτ ειναι εξω κ παιζει ο Τζιωλης;Ο Εντοι που ειναι κ απο ποτε εχει να παιξει;Αν ειναι 3εκατομυρια σκασιμο τι να πω.Ο Κοκκαλης εσκασε 8 για μισο παικτη θυμιζω.Ο Πεσειρο τελικα που εχει συνεργαστει με τοσα ονοματα τι βγηκε;Ο Ντουσαν αν θυμαμαι καλα δν ειχε δεχτει αυτος περυσι προταση του ΠΑΟ κ ευτηχως.
Kι αφου θελει να παει καλα το μαγαζι τ(κυριολεκτικα)γτ τα εχει κανει ολα σκατα στην ομαδα;;

Cantona13 14-04-2008 01:57

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο mousaka+10 (Μήνυμα 50309)
Τους παικτες του ΟΦΗ εννοεις;;
Συμφωνω οτι για το πολο φταινε οι Γιαννακοπουλαιοι.Δεν ηταν ευκολο να βοηθησουν βεβαια λογω μπασκετ αλλα φταινε.
Ο Βγενοπουλος εδωσε στον ερασιτεχνη λεφτα.Δν θυμαμαι ποσα αλλα ειχε δωσει.

Ο Δημουτσος κ ο Νινης που ειναι το ποδοσφαιρικο μελλον της Ελλαδας που ειναι;Ο Σιμαο γτ ειναι εξω κ παιζει ο Τζιωλης;Ο Εντοι που ειναι κ απο ποτε εχει να παιξει;Αν ειναι 3εκατομυρια σκασιμο τι να πω.Ο Κοκκαλης εσκασε 8 για μισο παικτη θυμιζω.Ο Πεσειρο τελικα που εχει συνεργαστει με τοσα ονοματα τι βγηκε;Ο Ντουσαν αν θυμαμαι καλα δν ειχε δεχτει αυτος περυσι προταση του ΠΑΟ κ ευτηχως.
Kι αφου θελει να παει καλα το μαγαζι τ(κυριολεκτικα)γτ τα εχει κανει ολα σκατα στην ομαδα;;

Ναι την ειδαμε τη βοηθεια στους παικτες του ΟΦΗ! Αθλητες του ερασιτεχνη τους οποιους ο Γιαννακοπουλος τους αφηνε απληρωτους για να φερνει τον καθε Γιασικεβιτσιους στον Παναθηναϊκο! Αν αυτο ειναι το τιμημα που πρεπει να πληρωνει ο Παναθηναϊκος για να εχει ομαδαρα στο μπασκετ τοτε ποτε μην γινει ομαδαρα! Εγω δεν ειμαι Παναθηναϊκος μονο στο μπασκετ ή στο ποδοσφαιρο..... Ειμαι Παναθηναϊκος σκετο!

Ο Πεσειρο εχει βγαλει παικτες οπως για παραδειγμα ο Μουτινιο και ο Νανι... Ειλικρινα πιστευεις οτι εσυ, εγω και οποιοσδηποτε οπαδος ξερει καλυτερα απο αυτον πως να χειριζεται ταλεντα; Ενταξει και εμενα μου εχει κακοφανει που ο Νινης εχει παρει ελαχιστα λεπτα συμμετοχης αλλα δεν γκρινιαζω γιατι ειμαι σιγουρος οτι ξερει τι κανει ενας ανθρωπος που εχει βγαλει τετοιους παικτες! Σαφως και τα 3 εκατομυρια ειναι σκασιμο (υπενθυμιζω οτι και εμεις δεν εχουμε ολοκληρο τον Ματος γι'αυτο και το θεωρω δυσκολο να μεινει) ειδικα αν σκεφτεις οτι ο αλλος που εσκασε 7 (αν πραγματι εσκασε 7) ειχε 15 μυρια απο τα κοροιδα τους Ουκρανους και αλλα τοσα απο το Τσαμπιονς Λιγκ που το εχει παρει εργολαβια! Οσο για τον Ντουσαν τα περι προτασης τα ελεγαν οι κολακες που λεγαμε! Αν του ειχε γινει προταση να εισαι σιγουρος οτι θα την δεχοταν! Εδω δεχτηκε να παει στον Αρη στα μεσα της σεζον...

mousaka+10 14-04-2008 02:12

Aν ειναι σωστη μεταχειριση ταλεντων το "ξεχναω μεχρι κ πως σε λενε" τοτε παω πασο.Αν ειναι σωστη διαχειρηση ταλεντων το "σε σηκωνω στο 60 κ σ λεω να κατσεις στο 85" τοτε κ παλι παω πασο.
Για τους Γιαννακοπουλαιους συμφωνω μαλακια κανουν με το πολο.Ο αντιπαναθηναικος βεβαια εδωσε χρημα τωρα αλλα δν μς νοιαζει...
Για το οτι ο ΠΑΟ δν παει Τσαμπιονς Λιγκ δν νομιζω να φταιει ο Βγενο.Κ ειδαμε κ οταν επαιρνε λεφτα το εφερνε.
Ειδαμε με τα λεφτα του Γιουρκα τι εφερε...:rofl:

greekfansws 14-04-2008 02:45

εγώ πάντως αμφιβάλω αν θα πάμε καλύτερα με τον βγενόπουλο :P

Cantona13 14-04-2008 10:17

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο mousaka+10 (Μήνυμα 50312)
Aν ειναι σωστη μεταχειριση ταλεντων το "ξεχναω μεχρι κ πως σε λενε" τοτε παω πασο.Αν ειναι σωστη διαχειρηση ταλεντων το "σε σηκωνω στο 60 κ σ λεω να κατσεις στο 85" τοτε κ παλι παω πασο.
Για τους Γιαννακοπουλαιους συμφωνω μαλακια κανουν με το πολο.Ο αντιπαναθηναικος βεβαια εδωσε χρημα τωρα αλλα δν μς νοιαζει...
Για το οτι ο ΠΑΟ δν παει Τσαμπιονς Λιγκ δν νομιζω να φταιει ο Βγενο.Κ ειδαμε κ οταν επαιρνε λεφτα το εφερνε.
Ειδαμε με τα λεφτα του Γιουρκα τι εφερε...:rofl:

Δε μου λες, εισαι βοηθος του Πεσειρο και ξερεις ρε παιδι μου οτι δεν υπολογιζει στον Νινη ας πουμε; Δεν νομιζω, εκτος αν μας κρυβεις την πραγματικη σου ταυτοτητα! Απ'οσο ξερω βοηθος του Πεσειρο ειναι ο Εντουαρντινιο! Οποτε αυτος ξερει αν υπολογιζει στον Νινη! Οπως δεν προκειται ποτε να πεις σε εναν υδραυλικο πως θα σου διορθωσει καλυτερα τη βλαβη στους σωληνες γιατι το πιο πιθανο ειναι να φας κανενα εργαλειο στο κεφαλι ή οπως δεν προκειται να πεις ποτε σε εναν φουρναρη πως θα φτιαχνει το ψωμι του γιατι αντι για κομματια σοκολατας στα βουτηματα σου μπορει να σου βαλει ποντικοκουραδα ας πουμε, ετσι μου φαινεται χαζο να κανεις υποδειξεις σε εναν προπονητη πως θα διαχειριστει του παικτες του.
Και αφου ειναι τοοοοοσο παναθηναϊκος οσο μας "δειχνει" γιατι δεν παιρνει το πολο που χρειαζονται μπρατσακια και μετα απο το τελος καθε αγωνα τους μετραμε μη μας πνιγηκε κανενας, να σκασει εκει τα 40 μυρια, να φτιαξει ομαδαρα και να το βουλωσουμε εμεις οι τσατσοι! Να σου πω εγω γιατι! Γιατι ο ποδοσφαιρικος Παναθηναϊκος θα εχει σε λιγα χρονια γηπεδο... Και τι γηπεδο; Γηπεδο που θα το εχει πληρωσει η ΠΑΕ (δηλ. ο "Καβουρογιαννης").
Εχουν διαφορα νομιζω τα 5 εκατομυρια απο τα 15..... Νομιζω δηλαδη.......

Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 17:39.

WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin

Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0