WORLD.gr

WORLD.gr (http://www.world.gr/forum/)
-   Fight Club @ SuperSport FM 94.6 (http://www.world.gr/forum/fight-club-%40-supersport-fm-94-6/)
-   -   Το καφενείο των φιλάθλων (http://www.world.gr/forum/fight-club-%40-supersport-fm-94-6/%CE%A4%CE%BF-%CE%BA%CE%B1%CF%86%CE%B5%CE%BD%CE%B5%CE%AF%CE%BF-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CF%86%CE%B9%CE%BB%CE%AC%CE%B8%CE%BB%CF%89%CE%BD-10.html)

mousaka+10 10-04-2008 22:31

Απάντηση: Το καφενείο των φιλάθλων

Μας τον εριξε ο Αι Βασιλης!!

Εσπασε το χερι τ κι ο Νικος...:cry:

Cantona13 13-04-2008 13:48

Απάντηση: Με τιμεί που...

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο mousaka+10 (Μήνυμα 50136)
To συλλαλητηριο γινεται φετος γτ η ομαδα ξεφτιλιζεται με 4αρες κ γτ φετος υπαρχει κπ που ενδιαφερετα για ν αγορασει την ομαδα.Το συλλαλητηριο γινεται για να πιεσει ο κοσμος του ΠΑΟ τον Τζιγγερ κ για να φανει η δυναμη του.Φετος, υπαρχει κπ που θελει να αγορασει την ΠΑΕ κ πρεπει ολοι να κανουν οτι μπορουν για να φυγει ο Τζιγγερ.

Και ο γαυρος εφαγε 4αρα απο την ΑΕΚ αλλα δεν ακουσα κανενα γαυρο να λεει "Κοκκαλη πουλα" και ακομα περισσοτερο να κανει συλλαλητηριο για αυτο. Τα συλλαλητηρια δεν ειναι πραξη περηφανου Παναθηναϊκου αλλα κλαψιαρη ΒΑΖΕΛΟΥ! Εγω σαν περηφανος Παναθηναϊκος δεν προκειται να παω σε συλλαλητηριο για να πουλησει ο Τζιγγερ οχι με 4αρες απο το """"παραρτημα"""" (και λιγα ηταν τα εισαγωγικα) και γαυρο αλλα και με 4αρα απο τα Ασπρα Χωματα! Μη σου πω οτι μετα απο ενα τετοιο αποτελεσμα το πιο πιθανο ειναι να βγω με τη φανελα του Παναθηναϊκου ΜΟΥ. Γιατι τον Παναθηναϊκο δεν τον πονανε μονο αυτοι που κλαιγονται ολη μερα στα ραδιοφωνα για τον "κακο επιχειρηματια που βλεπει την ομαδα σαν τροπο για να βγαλει χρηματα" αλλα και αυτοι που πονανε οταν βλεπουν τους ανθρωπους που λενε οτι αγαπανε την ομαδα μας να αλληλοσπαραζονται συμμετεχοντας στα βρωμικα παιχνιδια που παιζει ο καθε π**στης τοσα χρονια στην πλατη του Παναθηναϊκου! Επειδη εγω δεν προκειται ποτε μου να γινω πιονι κανενος απο αυτους τους π**στηδες απεχω απο οποιαδειποτε συζητηση γυρω απο αυτο το θεμα αφου δηλωσα τη θεση μου και αφου πρωτα σε συμβουλεψω να μην τα βλεπεις ολα τοοοοσο αθωα του στυλ δηλαδη "παμε να ελευθερωσουμε τον Παναθηναϊκο απο τον τυραννο"! Ειδικα οταν μπροσταρηδες σε εναν τετοιο απελευθρωτικο αγωνα ειναι ανθρωποι σαν τον Βγενοπουλο!

Neacel 13-04-2008 13:51

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Cantona13 (Μήνυμα 50223)
Και ο γαυρος εφαγε 4αρα απο την ΑΕΚ αλλα δεν ακουσα κανενα γαυρο να λεει "Κοκκαλη πουλα" και ακομα περισσοτερο να κανει συλλαλητηριο για αυτο. Τα συλλαλητηρια δεν ειναι πραξη περηφανου Παναθηναϊκου αλλα κλαψιαρη ΒΑΖΕΛΟΥ! Εγω σαν περηφανος Παναθηναϊκος δεν προκειται να παω σε συλλαλητηριο για να πουλησει ο Τζιγγερ οχι με 4αρες απο το """"παραρτημα"""" (και λιγα ηταν τα εισαγωγικα) και γαυρο αλλα και με 4αρα απο τα Ασπρα Χωματα! Μη σου πω οτι μετα απο ενα τετοιο αποτελεσμα το πιο πιθανο ειναι να βγω με τη φανελα του Παναθηναϊκου ΜΟΥ. Γιατι τον Παναθηναϊκο δεν τον πονανε μονο αυτοι που κλαιγονται ολη μερα στα ραδιοφωνα για τον "κακο επιχειρηματια που βλεπει την ομαδα σαν τροπο για να βγαλει χρηματα" αλλα και αυτοι που πονανε οταν βλεπουν τους ανθρωπους που λενε οτι αγαπανε την ομαδα μας να αλληλοσπαραζονται συμμετεχοντας στα βρωμικα παιχνιδια που παιζει ο καθε π**στης τοσα χρονια στην πλατη του Παναθηναϊκου! Επειδη εγω δεν προκειται ποτε μου να γινω πιονι κανενος απο αυτους τους π**στηδες απεχω απο οποιαδηποτε συζητηση γυρω απο αυτο το θεμα αφου δηλωσα τη θεση μου και αφου πρωτα σε συμβουλεψω να μην τα βλεπεις ολα τοοοοσο αθωα του στυλ δηλαδη "παμε να ελευθερωσουμε τον Παναθηναϊκο απο τον τυραννο"! Ειδικα οταν μπροσταρηδες σε εναν τετοιο απελευθρωτικο αγωνα ειναι ανθρωποι σαν τον Βγενοπουλο!

+1 σε αυτό και ας μην είμαι ΠΑΟ.

Καλύτερα να τον πάρει ο Κόκκαλης τον ΠΑΟ παρά ο Βγενόπουλος....

mousaka+10 13-04-2008 17:17

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Cantona13 (Μήνυμα 50223)
Και ο γαυρος εφαγε 4αρα απο την ΑΕΚ αλλα δεν ακουσα κανενα γαυρο να λεει "Κοκκαλη πουλα" και ακομα περισσοτερο να κανει συλλαλητηριο για αυτο. Τα συλλαλητηρια δεν ειναι πραξη περηφανου Παναθηναϊκου αλλα κλαψιαρη ΒΑΖΕΛΟΥ! Εγω σαν περηφανος Παναθηναϊκος δεν προκειται να παω σε συλλαλητηριο για να πουλησει ο Τζιγγερ οχι με 4αρες απο το """"παραρτημα"""" (και λιγα ηταν τα εισαγωγικα) και γαυρο αλλα και με 4αρα απο τα Ασπρα Χωματα! Μη σου πω οτι μετα απο ενα τετοιο αποτελεσμα το πιο πιθανο ειναι να βγω με τη φανελα του Παναθηναϊκου ΜΟΥ. Γιατι τον Παναθηναϊκο δεν τον πονανε μονο αυτοι που κλαιγονται ολη μερα στα ραδιοφωνα για τον "κακο επιχειρηματια που βλεπει την ομαδα σαν τροπο για να βγαλει χρηματα" αλλα και αυτοι που πονανε οταν βλεπουν τους ανθρωπους που λενε οτι αγαπανε την ομαδα μας να αλληλοσπαραζονται συμμετεχοντας στα βρωμικα παιχνιδια που παιζει ο καθε π**στης τοσα χρονια στην πλατη του Παναθηναϊκου! Επειδη εγω δεν προκειται ποτε μου να γινω πιονι κανενος απο αυτους τους π**στηδες απεχω απο οποιαδειποτε συζητηση γυρω απο αυτο το θεμα αφου δηλωσα τη θεση μου και αφου πρωτα σε συμβουλεψω να μην τα βλεπεις ολα τοοοοσο αθωα του στυλ δηλαδη "παμε να ελευθερωσουμε τον Παναθηναϊκο απο τον τυραννο"! Ειδικα οταν μπροσταρηδες σε εναν τετοιο απελευθρωτικο αγωνα ειναι ανθρωποι σαν τον Βγενοπουλο!

Οι 4αρες δν ειναι η αιτια του συλλαλητηριου.Το συλλαλητηριο συζητιοταν να γινει οταν θα γινοταν η συνεντευξη της ΠΕΚ στην αρχη της ιστοριας.Γινεται τωρα γτ χαθηκε οριστικα το πρωταθλημα κ δν θα μπορουν να πουν βγαινεται τωρα που παμε για πρωταθλημα κλπ κ γτ η 4αρα απο τον ΟΦΗ ηταν αλλη μια μαυρη σελιδα στην ιστορια μας.Το να διαμαρτυρεσαι ως Παναθηναικος για αυτο π συμβαινει τωρα στην ομαδα δν ειναι κακο κ πιστευω οτι ειναι το καλυτερο που μπορεις να κανεις ως Παναθηναικος.Δεν γινεσαι πιονι κανενος.Απλως,βοηθας οσο μπορεις να ξαναγινει μεγαλη η ομαδα σ.
Ξαναλεω,αν εβγαινε ο Βγενοπουλος δν ξερω αν θα ημουν τοσο πορομενος με το θεμα αλλα τωρα που ειναι διπλα οι Γιαννακοπουλαιοι αλλαζει.

mousaka+10 13-04-2008 17:24

20000 ατομα λεει το sportfm.gr.:clap::clap:

Το πανο της χρονιας:
Τζιγγερ εισαι σπιτι;
Τοτε ετοιμασου για Χαβαη!!

:worship::worship::worship::worship:

Mazda 6 13-04-2008 17:57

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο mousaka+10 (Μήνυμα 50244)
20000 ατομα λεει το sportfm.gr.:clap::clap:

Το πανο της χρονιας:
Τζιγγερ εισαι σπιτι;
Τοτε ετοιμασου για Χαβαη!!

:worship::worship::worship::worship:

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Ρε τι τραβάτε να πούμε!!!:hehe:

Balazar 13-04-2008 18:08

Όλη η Αθήνα έχει γεμίσει με συνθήματα κατά του Τζίγκερ, αναμενόμενο.
Κρίμα γιατί η οικογένεια του έχει έντονη φιλανθρωπική δράση, αλλά τί να κάνουμε αφού είναι ανίκανος για το τιμόνι του Παναθηναικού

anthropas 13-04-2008 18:18

Η κινητοποιηση των βαζελων μου θυμιζει τις καταληψεις στην αρχη της χρονιας
Στην πραγματικοτητα ηταν υποκινουμενες και εξυπηρετουσαν συμφεροντα (για πολιτικους λογους οι καταληψεις,για συμφεροντα του Βγενοπουλου το συλλαλητηριο)

Παρολα αυτα οπως εμεις ειχαμε την ψευδαισθηση οτι βοηθαμε την παιδεια ετσι και οι παναθηναικοι νομιζουν οτι βοηθουν την ομαδα τους

Πιονια ολοι και στις 2 περιπτωσεις

mousaka+10 13-04-2008 18:38

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο anthropas (Μήνυμα 50249)
Η κινητοποιηση των βαζελων μου θυμιζει τις καταληψεις στην αρχη της χρονιας
Στην πραγματικοτητα ηταν υποκινουμενες και εξυπηρετουσαν συμφεροντα (για πολιτικους λογους οι καταληψεις,για συμφεροντα του Βγενοπουλου το συλλαλητηριο)

Παρολα αυτα οπως εμεις ειχαμε την ψευδαισθηση οτι βοηθαμε την παιδεια ετσι και οι παναθηναικοι νομιζουν οτι βοηθουν την ομαδα τους

Πιονια ολοι και στις 2 περιπτωσεις

Nαι,ναι οτι π(ι)εις!!

kallithea4 13-04-2008 19:28

Π.Α.Ο.Κ. ΠΑΙΞΕ ΓΙΑ ΤΗ ΦΑΝΕΛΑ ΣΟΥ.

ΜΟΥΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ.

Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 08:40.

WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin

Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0