WORLD.gr

WORLD.gr (http://www.world.gr/forum/)
-   Fight Club @ SuperSport FM 94.6 (http://www.world.gr/forum/fight-club-%40-supersport-fm-94-6/)
-   -   Το καφενείο των φιλάθλων (http://www.world.gr/forum/fight-club-%40-supersport-fm-94-6/%CE%A4%CE%BF-%CE%BA%CE%B1%CF%86%CE%B5%CE%BD%CE%B5%CE%AF%CE%BF-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CF%86%CE%B9%CE%BB%CE%AC%CE%B8%CE%BB%CF%89%CE%BD-10.html)

Neacel 07-04-2008 13:34

Απάντηση: Το καφενείο των φιλάθλων

Kαι γω αν είχα κεραίες θα μουν τρόλει. Τι λέτε ρε που δεν είναι οι ίδιες φάσεις? Απλά στην μία είναι ο Νικοπολίδης στην άλλη ο Μάχο και στη μία είναι ο Ιγκλέσιας ενώ στην άλλη είναι ο Τζόλε.

Δηλαδή είπαμε μην μας βγάλετε και στραβούς. Έχω 2.25 μυωπία απο το κάθε μάτι αλλά για να μην το δεις πρέπει να χεις κανα 8αρι μυωπία.... Έλλλλλλλλλλλλεος

Neacel 07-04-2008 13:36

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο gatoni (Μήνυμα 49679)
ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΦΑΣΕΙΣ??? Στο ματς της ΑΕΚ δεν έχει ανοίξει την μπάλα,είναι στην ευθεία του τέρματος και κατευθείνεται κάθετα προς αυτό (5ο δευτερόλεπτο του βίντεο). Στο χθεσινό έχει ανοίξει ΠΟΛΥ το κοντρόλ,είναι στην ευθεία της πλάγιας γραμμής της μικρής περιοχής και κατευθύνεται προς τα έξω (40ο δευτεόλεπτο στο βίντεο).
Καλά ρε,είστε τυφλοί, άσχετοι ή μας κάνετε πλάκα;
Ντάξει,ας μιλήσουμε για κυνήγι και βολβούς καλύτερα. Εγώ λέω να πάω για αγριογούρουνο φέτος και να φυτέψω καρότα, εσείς;
Δεν το πιστεύω πως με κάνετε να ασχολούμαι με αυτό το μπ**ρδέλο με τις κόκκινες φανέλες με αυτά που λέτε.

Θες να βάλουμε μοιρογνωμονιο? Σε πάω και στοίχημα πως είναι οι ιδιες μοιρες στο πλάι η μπάλα με σημείο αναφοράς τον παίκτη....

glazar 07-04-2008 13:40

1. Μαλλον έχουμε πολλούς νικητές..
2. Φαντάζομαι πόσο δύσκολο είναι να σκοράρει κάποιος απο πλάγια σε άδειο τέρμα.. Τόση αμπαλοσύνη ρε αδερφάκι μου σε αυτόν τον μάταιο κόσμο...

gatoni 07-04-2008 13:49

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο glazar (Μήνυμα 49685)
1. Μαλλον έχουμε πολλούς νικητές..
2. Φαντάζομαι πόσο δύσκολο είναι να σκοράρει κάποιος απο πλάγια σε άδειο τέρμα.. Τόση αμπαλοσύνη ρε αδερφάκι μου σε αυτόν τον μάταιο κόσμο...

Τόσο που ανοίγει την μπάλα και με αμυντικό να ακολουθεί όχι,δεν είναι εύκολο.

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Neacel (Μήνυμα 49684)
Θες να βάλουμε μοιρογνωμονιο? Σε πάω και στοίχημα πως είναι οι ιδιες μοιρες στο πλάι η μπάλα με σημείο αναφοράς τον παίκτη....

Η προφανής θέση για γκολ έχει σημείο αναφοράς τον παίχτη; Όχι το τέρμα; Από πότε;

Είναι ίδιες αυτές οι φάσεις; Έλα,ντάξει... Ό,τι πείτε... Σας κλέβουν το πρωτάθλημα πάλι, το κράτος του Κόκκαλη.
Βέροια έξω, Λάρισα μέσα, Ατρόμητος έξω , Ηρακλής έξω, ΠΑΟ μέσα, Καλαμαριά έξω.
Σφαγές ΑΕΚ. Είναι φανερό πως θέλουν να σας φρενάρουν με κάθε μέσο.

Είστε απίστευτοι,έχω ξενερώσει με την ομάδα μου και δεν με αφήνετε να το κάνω με την ησυχία μου με τις παπαριές που λέτε.

Slipknot 07-04-2008 13:54

Ο Παρα περναει τον Μαχο, συνεχιζει να εχει την μπαλα στο μισο μετρο απ'τα ποδια του και βλεπει κενο τερμα. Ο Ζουραφσκι κανει ασχημο κοντρολ, φευγει πλαγια, και ακολουθει και αμυντικος.

Δεν εχω να πω κατι αλλο, ο καθενας ας κρινει. Ουτως η αλλως η συζητηση ειναι ανουσια και δεν εχω και καμια διαθεση να υπερασπιστω τον Ολυμπιακο..

Neacel 07-04-2008 14:17

Εγώ θεωρώ πως ΗΤΑΝ κόκκινη αλλά σιγά μην εδινε αποβολη του Ρουφοπολιδη μέσα στο Καραισκάκη.

Το πέναλντι στο τελος της Λαρισας του Ζεβλακοφ-Ατσαλακωτου πανω στον παίκτη της Λαρισας το ξεχασαμε.

Επίσης η κάρτα του Ιγκλέσιας ήταν σωστή. Βέβαια τον τραβά απο το μανικι και ο Μπελουσκι θυμάται να πέσει μετά απο ένα 20 λεπτο. Φταίει μάλλον ο μηχανισμός χρονοκαθυστέρησης. Ήταν στα 20 λεπτά αντί για τα 2 δευτερολεπτα.

Slipknot 07-04-2008 14:26

Ευτυχως εχουμε κι αλλο υλικο για σχολιασμο. Σηκωνουμε μανικια λοιπον και ξεκιναμε εμπειρικη αναλυση!

Balazar 07-04-2008 14:38

Παιδιά δέν ξέρω άν παρατηρήσατε κάτι στην βαθμολογία ο Αστέρας Τρίπολης πάει για Ευρώπη.
Χθές με εξέπληξε πολύ με το σκόρ ο ΟΦΗ αποδείχτηκε για άλλη μιά φορά αυτή την φορά τελεσίδικα πόσο άχρηστος είναι ο φετινός Παναθηναικός, ακόμα και με μιά κάτω του μετρίου παραδοσιακά φιλική του άν και αμφιβάλλω πολύ για το άν ισχύει ακόμα αυτός ο χαρακτηρισμός για τον ΟΦΗ.
Κουτσά στραβά τα πάντα δείχνουν οτι θα το πάρει και φέτος ο Ολυμπιακός άν και έχει ξεπεράσει όλα τα όρια μετριότητας. Στην Ξάνθη θα κερδίσει γιατί με εξαίρεση τον αγώνα με την ΑΕΚ έχει αποδείξει οτι άν το πάρει σοβαρά κερδίζει εντυπωσιακά πιό άνετα εκτός έδρας απο ότι στο Καραισκάκη, άσχετα με τον αντίπαλο. Την αποστολή της ΑΕΚ στην Τούμπα την βλέπω πολύ δύσκολη ο ΠΑΟΚ καίγεται που βλέπει σχεδόν κλειστές τις πόρτες της Ευρώπης και θα τα δώσει όλα.
Τον Παναθηναικό ξεχάστε τον.

anthropas 07-04-2008 14:41

glazar neacel εχουν βγει 14 συνεχομενες φορες ηθικοι πρωταθλητες με την αεκαρα:rofl:

Neacel 07-04-2008 14:59

Οι ειρωνίες είναι χαρακτηριστικό όσων δεν έχουν να πουν τίποτα. Και πραγματικά οι φίλοι του ΟΣΦΠ δεν έχουν να πουν τίποτα.

STFU λοιπόν κύριοι γιατί εκτίθεστε....

Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 12:17.

WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin

Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0