|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Περίπου 3.5 εκατομμύρια τόνους οικιακών σκουπιδιών παράγουμε κάθε χρόνο στην Ελλάδα. | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
#1 (permalink) | |
|
...
![]() Εγγραφή: Nov 2007
![]() |
Παράθεση:
Όσο για τα "τσουβάλια", που εμείς οι πιό παλιοί ονομάζαμε "λινάτσες", σου αφιερώνω (πάντα με πολύ χιούμορ ) το παρακάτω μεταπολεμικό ρεμπετοειδές άσμα.Ο Ντερβίσης Στίχοι: Δημήτρης Άρνης Μουσική: Δημήτρης Άρνης & Απόστολος Λυμπούδης Ζωσιμάδες και κορτσούδες κι όλες οι νταλαβερτζούδες, ρίχνουν άδεια για να πιάσουν, τον ντερβίση να μη χάσουν. Μα ο ντερβίσης είν’ αλάνι, μέσα απ’ το Πασαλιμάνι, είναι μάγκας και ρεμπέτης και ασίκης και σερέτης. Δε μασάει από λινάτσες, αυτός έχτισε τις πιάτσες, έχει ένσημα βαρέα, στου Ψειρή και στον Περαία. | |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) | |
|
ΠΑΛΙΟΣ,αλήτης κ αμαρτωλός!
![]() |
Παράθεση:
Δηλαδή οι 5,10,20 ξέρω γω πόσοι ήταν αυτοί που έφτιαξαν και σήκωσαν το πανό αντιπροσωπεύουν όλο τον κόσμο του Ολυμπιακού?? Πάμε καλά; Ωραία λογική ρε! Δεν τον αποδοκίμασε καν όλο το Καραϊσκάκη σε εκείνο το ματς παρά μόνο μια μειοψηφία η οποία για μένα είναι καταδικαστέα. Τώρα αν ο Ρίμπο περίμενε standing ovation κλπ σε ένα ματς που ήταν καθοριστικό για το πρωτάθλημα πρόβλημά του. Και τον Λύμπε στη Λεωφόρο την πρώτη του χρονιά στην ΑΕΚ αδιάφορα τον αντιμετώπισαν στην αρχή και τον χειροκρότησαν όλοι όταν έβαλε το γκολ στο τέλος και απλά μείωσε. Είμαι 100% σίγουρος πως αν είχε ισοφαρίσει ή έβαζε νικητήριο γκολ για την ομάδα του θα τον γιούχαραν. Όπως είμαι 100% σίγουρος αν στο ματς του Καραϊσκάκη μείωνε ο Ρίμπο σε 3-1 πχ θα τον χειροκροτούσαν σχεδόν όλοι. Προσωπικά φυσικά και αναγνωρίζω την τεράστια συμβολή του Ρίμπο στα 3 πρωταθλήματα (ειδικά το περσινό αυτός και ο Νέρι το πήρανε μόνοι τους) αλλά το να δείχνει δαχτυλάκια στον κόσμο είναι αχαριστία από μέρους του. Σε ό,τι αφορά αυτά με τον Ζιο: Μη συγκρίνεις ανόμοια πράγματα. Καταρχήν δεν θα πήγαινε ποτέ σε ΠΑΟ ή ΑΕΚ για να εκδικηθεί τον Κόκκαλη,άλλος χαρακτήρας. Και δεύτερον αν υποθέσουμε πως θα το έκανε, δεν θα τα έβαζε ποτέ και για κανένα λόγο με τον κόσμο.Ο Ζιοβάνι είναι ΚΑΙ Ολυμπιακός ό,τι και να μου λέτε. Και στην τελική ο Ζιο έκλαψε επειδή έφυγε από τον Ολυμπιακό και ο Ρίμπο έκλαψε γιατί δεν του δώσαν το πριμ. Τόσο απλά. | |
|
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Venom
![]() Εγγραφή: Sep 2005
![]() |
Οποια γνωμη και αν εχει ο καθενας για τα play off οπως εξελιχθηκαν η μονη ακλονητη και σημαντικη παραμετρος ειναι η εξης: συμφωνηθηκε να γινουν ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ. επομενως οτι και να λετε τωρα μικρη σημασια εχει αναλογα με το πως εξελιχθηκε για τις ομαδες σας.
Οσο για τις γενικευσεις που κανετε για τους οπαδους του Ολυμπιακου, αν και δεν ειμαι και ο πλεον ενθερμος πια, νομιζω οτι ειναι προφανες οτι κανεις δεν ειναι τοσο ηλιθιος ωστε να ταιριαζει με την καρικατουρα που παρουσιαζετε. Δεν ειμαστε γιουσουφακια του Σωκρατη, αποδοκιμαζουμε σχεδον ολες τις κινησεις που εγιναν τελευταια, αλλα απο την αλλη επειδη βλεπω ποσο σας ενδιαφερει, να μην ανησυχειτε και ο Ολυμπιακος θα τον βρει τον δρομο του. Και να μη τον βρει, δεν ειναι δικο μου μαγαζι. Ουτε του γατονιου. Ουτε του ανθρωπα. Δε θα μας βαλει φαι στο τραπεζι ουτε λεφτα στις τσεπες. Αν ειναι να μας προσφερει καποια επιπλεον χαρα στη ζωη μας τοτε καλως, αν οχι τουλαχιστον εγω εχω πολυ σοβαροτερα προβληματα να με απασχολουν απο το αν φευγει ο Ιβιτς η αν θα κερδισει τη δικη ο Ολυμπιακος στη Λωζαννη. Ισως επειδη εχω χορτασει τοσα χρονια, ισως επειδη πηζει το μυαλο, ισως επειδη εχει βρει η ομαδα το δρομο της. Ισως επειδη εχω ξενερωσει με την νοοτροπια του Κοκκαλη ανεξαρτητως της αποτελεσματικοτητας της. Προς θεου συνεχιστε να γραφετε οτι θελετε ελευθερα απλα αν εχετε την καλοσυνη ας μην θεωρειται δεδομενο οτι οι τακτικες του Κοκκαλη η οι ευνοιες που απολαμβανει σε καποια θεματα ο Ολυμπιακος επιδοκιμαζονται απο ολους. Παντου υπαρχουν φανατικοι, παντου υπαρχουν φανατικοι που ομως λατρευουν την αντιπολιτευση, και παντου υπαρχουν και οι πιο ψυχραιμοι. Ασε που τεινω να πιστεψω οτι τελευταια ο μεσος οπαδος του Ολυμπιακου εχει ωριμασει σε σχεση με τις εποχες της ριζουπολης. Και αν δεν ησασταν και εσεις λιγο τρομπες να χαριζετε ποντους απο δω κι απο κει θα το παιρνατε χωρις να χουν σημασια οι δικες και τα CAS και τα VAS VAS o PARASKEVAS. Και θα μουν ο πρωτος που θα σας χειροκροταγα. |
|
|
|
|
|
|
#4 (permalink) | |
|
![]() |
Παράθεση:
Έχω αρχίσει και πιστεύω πως το χειρότερο που μπορεί να σας κάνει ο Ολυμπιακός είναι να διαλυθεί ως σύλλογος. Δεν θα έχετε με τι να ασχολείστε. Όσο για τον Ρίμπο,ας έλεγε πως τα πλέι οφ είναι παρωδία και ανούσια όταν συμφωνήθηκε να γίνουν.Και μέσα σε αυτούς που συμφώνησαν ήταν και η διοίκηση της ομάδας του. Επίσης τα περί εξυπηρετήσεων από την ΕΠΟ να τα έλεγε όσο ήταν στον Ολυμπιακό αφού τον νοιάζει η ηθική και η τιμιότητα του πρωταθλήματος,τώρα είναι πάρα πολύ εύκολα. Με τον Κόκκαλη δεν με νοιάζει τι είδους κόντρα έχει και μέχρι που θα το πάει. Ίσως και να είμαι με το μέρος του γιατί όντως δεν του φέρθηκε σωστά ο Κόκκαλης στον τρόπο που τον έδιωξε. Αλλά απέναντι στον κόσμο του Ολυμπιακού (που στη συντριπτική του πλειοψηφία τον στήριξε και πήρε το μέρος του όταν και όπως έφυγε) φάνηκε αχάριστος. | |
|
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
belluschi-mania
![]() |
Ο Ριμπο πρωτος δεν φερθηκε καλα στον κοσμο οταν περυσι χαλασε τη φιεστα και δεν βγηκε να ουτε καν να αποχαιρετησει τον κοσμο που τοσο τον στηριξε και πηρε το μερος του.Που ηταν τοτε ο Ριμπο? Αν πραγματικα ενιωθε λιγη υποχρεωση θα αξιωνοταν να ευχαριστησει τον κοσμο τουλαχιστον και οχι να κλαιει μπροστα στα μικροφωνα
|
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
![]() |
Το πειθαρχικό παράπτωμα που υπέπεσε ο Λούα Λούα στην τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού, πριν την αναχώρηση για τη Θεσσαλονίκη, ήταν η σταγόνα...που ξεχείλισε το ποτήρι για τη διοίκηση του Ολυμπιακού, η οποία ζήτησε από τον Κονγκολέζο να βρει ομάδα να συνεχίσει την καριέρα του.
Ο 28χρονος επιθετικός φαίνεται ότι τελειώνει άδοξα την πρώτη του και απ' ότι όλα δείχνουν τελευταία χρονιά στους "ερυθρολεύκους", έπειτα από την κόντρα του με τον Χοσέ Σεγκούρα. contra.gr Κωλόγερε σήκω και φύγε.Δεν αντέχεσαι άλλο. Μέσα σε 2 μήνες θες να διαλύσεις ό,τι υπάρχει στόκε επειδή ο εγωϊσμός σου δεν αντέχει πως ο Πετράκης,ο Ίβιτς και ο Λεμονής πέτυχαν σε 3-4 μήνες όσα δεν μπορούσες εσύ 10 χρόνια. |
|
|
|
|
|
|
#7 (permalink) | |
|
World Wide Poster
![]() Εγγραφή: Nov 2007
Περιοχή: ΧΑΝΙΑ
![]() |
Παράθεση:
| |
|
|
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
![]() |
Είναι προφανές πως δεν είναι θέμα απειθαρχίας, μια πολύ πρόχειρη αφορμή ήταν αυτή. Απλά έχει ξεκινήσει το ξήλωμα της ομάδας που χτίστηκε χωρίς την ενεργή παρουσία του θείου Σωκράτη. Δεν θα μου κάνει καμία εντύπωση τις επόμενες μέρες να την κάνει ο Γκαλέτι.
Έχει αρχίσει η απόλυτη διάλυση εκ των έσω. Εποχές 2003-2004 στο μπάσκετ... |
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 4 (0 μέλη και 4 επισκέπτες) | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 16:58.

) το παρακάτω μεταπολεμικό ρεμπετοειδές άσμα.

Υβριδικός τρόπος