|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Η ηλεκτρική καρέκλα εφευρέθηκε από έναν οδοντίατρο | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
#1 (permalink) |
|
Super Moderator
![]() Εγγραφή: Nov 2004
Περιοχή: LonDoN
![]() |
Επίσης τι δουλειά έχει η αγγλική σημεία στην μέση του πανό ;;
Είχαν έρθει από τα Μάλια και την Χερσόνησο να σας υποστηρίξουν ;; ![]() |
|
|
|
|
|
|
#2 (permalink) | ||
|
World Wide Poster
![]() Εγγραφή: Nov 2007
Περιοχή: ΧΑΝΙΑ
![]() |
Παράθεση:
Παράθεση:
Ενδιαφέρον! Αυτό δε το ξέρω! Θα μάθω και θα σας πω!!! ![]() | ||
|
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
World Wide Poster
![]() Εγγραφή: Nov 2007
Περιοχή: ΧΑΝΙΑ
![]() |
ΑΟΧΑΡΑ ΡΕ! ΜΟΝΟ ΑΟΧ!!!
Πέρασε απο την Αγ. Παρασκευή η ομάδα μου νικηφόρα, με 4-3 στα πέναλτι. Ο Θωμάς Μπατσούλας έπιασε το τελευταίο πέναλτι κι έστειλε τον ΑΟΧ στον ημιτελικό του Κυπέλλου ερασιτεχνών. ΝΑΙ ΜΩΡΗ ΑΡΡΩΣΤΙΑ! ΚΙ ΑΝ ΞΑΝΑΓΕΝΝΙΟΜΟΥΝ, ΑΟΧ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΘΑ ΓΙΝΟΜΟΥΝ! |
|
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Viva Fidel!
![]() |
ρε παιδια γιατι μιλατε ολοι για τον ριμπο λες και ειναι ο παραπονεμενος ασσος...
εγω πιστευω οτι απλα δειξαμε σε ολους τους αλλους αστερες που θα ηθελαν να ερθουν να τελειωσουν την καριερα τους στην ελλαδα οτι δεν αξιζουμε να τους βλεπουμε να μαγευουν..δηλαδη οταν μιλαμε για ενα παιχτη της ιστοριας του ριβαλντο δεν νομιζω οτι πρεπει να τον λεμε κλαψιαρη η εγωιστη επειδη ηθελε τον τιτλο..στο κατω κατω εχει παρει πολυ πιο σημαντικα τροπαια απο το εδω και 20 χρονια αμφιλεγομενο πρωταθλημα της ελλαδας. μπορει να μην μου αρεσε οταν επαιζε μπαρτσελονα η στη βραζιλια και γενικα να μην το πηγαινω μια, αλλα πιστευω οτι αυτα που θελει να πει για τον κοκκαλη ειναι πολυ πιο αξιοπιστα απο αυτα που λενε οι αλλοι για αυτον... |
|
|
|
|
#8 (permalink) | |
|
Νέο Μέλος
![]() |
Παράθεση:
Πλεον η συζήτηση έχει ξεφύγει , μπορείτε να κράζετε όσο θέλετε τον ριβάλτο , παιχτη τέτοιου διαμετρήματος δεν νομίζω να ξαναδούμε εύκολα. Δεν είδα κανέναν εδω να ασχολείται με τα του ολυμπιακού. Για οτι δήλωσε ο ριβάλντο, και πειραξαν τον σωκράτη, νομίζω οτι πλέον έχουν λόγο τα δικαστήρια. (Αραγε γιατι η ΕΠΟ δεν έκανε αγωγή στον Ριβάλντο αλλα μόνο στην ΑΕΚ; ) | |
|
Αυτή τη δύσκολη ώρα υπάρχει κάτι που μπορεί να σας σώσει... Δύο ταμπλέτες την ημέρα σε ένα ποτήρι νερό είναι αρκετές τέτοιες ώρες... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη glazar : 16-05-2008 στις 16:22. |
||
|
|
|
|
|
#9 (permalink) | |
|
ΠΑΛΙΟΣ,αλήτης κ αμαρτωλός!
![]() |
Παράθεση:
Από τη στιγμή που ο Ρίμπο μιλάει θα κρίνεται, αυτό ισχύει για όλους. | |
|
|
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Flamboyant....
![]() Εγγραφή: Jun 2005
Περιοχή: Ίλιον, κάπου στα δυτικά....
![]() |
Ο Ριβάλντο τα χει πάρει με τον Κόκκαλη που τον ξεφορτώθηκε έτσι όπως τον ξεφορτώθηκε αλλά τα χει πάρει και με τον λαό του ΟΣΦΠ επειδή του γραψαν αυτά τα πράγματα περι μεγάλων παικτών και μεγάλων ομάδων.
Ο κόσμος του ΟΣΦΠ τα γραψε αυτά περί μεγάλων ομάδων και μεγάλων παικτών στον Ριβάλντο. Και δυο είναι τα ενδεχόμενα ή είναι άμπαλος σε μεγάλο ποσοστό ο κόσμος του ΟΣΦΠ και τα γράφει αυτά ή είναι αχάριστος. Γιατί σε άνθρωπο που σου χει πάρει 3 πρωταθλήματα και ειδικά σε τέτοιου μεγέθους παίκτη δεν τα λες αυτά. Και τον Τζιοβάνι τον αποθεώσατε επειδή πήγε στον Εθνικό. Ακόμα και αυτόν αν πήγαινε σε άλλη μεγάλη ομάδα θα βρίσκατε κάτι να του καταλογίζατε. Είναι κλασική τακτική των φίλων του ΟΣΦΠ και ναι σας τσουβαλοποιώ και όλους εσάς εδώ μέσα και ας μην σας αρέσει.... |
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 21 (0 μέλη και 21 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 14:04.

Υβριδικός τρόπος