Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 16-05-2008, 20:53   #2 (permalink)
gatoni
ΠΑΛΙΟΣ,αλήτης κ αμαρτωλός!

Το avatar του χρήστη gatoni

Περιοχή: Γαλάτσι city...
gatoni is on a distinguished road
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην gatoni
Προεπιλογή Απάντηση: Το καφενείο των φιλάθλων

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Neacel Εμφάνιση μηνυμάτων
Ο Ριβάλντο τα χει πάρει με τον Κόκκαλη που τον ξεφορτώθηκε έτσι όπως τον ξεφορτώθηκε αλλά τα χει πάρει και με τον λαό του ΟΣΦΠ επειδή του γραψαν αυτά τα πράγματα περι μεγάλων παικτών και μεγάλων ομάδων.

Ο κόσμος του ΟΣΦΠ τα γραψε αυτά περί μεγάλων ομάδων και μεγάλων παικτών στον Ριβάλντο. Και δυο είναι τα ενδεχόμενα ή είναι άμπαλος σε μεγάλο ποσοστό ο κόσμος του ΟΣΦΠ και τα γράφει αυτά ή είναι αχάριστος. Γιατί σε άνθρωπο που σου χει πάρει 3 πρωταθλήματα και ειδικά σε τέτοιου μεγέθους παίκτη δεν τα λες αυτά.

Και τον Τζιοβάνι τον αποθεώσατε επειδή πήγε στον Εθνικό. Ακόμα και αυτόν αν πήγαινε σε άλλη μεγάλη ομάδα θα βρίσκατε κάτι να του καταλογίζατε. Είναι κλασική τακτική των φίλων του ΟΣΦΠ και ναι σας τσουβαλοποιώ και όλους εσάς εδώ μέσα και ας μην σας αρέσει....

Δηλαδή οι 5,10,20 ξέρω γω πόσοι ήταν αυτοί που έφτιαξαν και σήκωσαν το πανό αντιπροσωπεύουν όλο τον κόσμο του Ολυμπιακού?? Πάμε καλά; Ωραία λογική ρε!
Δεν τον αποδοκίμασε καν όλο το Καραϊσκάκη σε εκείνο το ματς παρά μόνο μια μειοψηφία η οποία για μένα είναι καταδικαστέα. Τώρα αν ο Ρίμπο περίμενε standing ovation κλπ σε ένα ματς που ήταν καθοριστικό για το πρωτάθλημα πρόβλημά του. Και τον Λύμπε στη Λεωφόρο την πρώτη του χρονιά στην ΑΕΚ αδιάφορα τον αντιμετώπισαν στην αρχή και τον χειροκρότησαν όλοι όταν έβαλε το γκολ στο τέλος και απλά μείωσε. Είμαι 100% σίγουρος πως αν είχε ισοφαρίσει ή έβαζε νικητήριο γκολ για την ομάδα του θα τον γιούχαραν. Όπως είμαι 100% σίγουρος αν στο ματς του Καραϊσκάκη μείωνε ο Ρίμπο σε 3-1 πχ θα τον χειροκροτούσαν σχεδόν όλοι.
Προσωπικά φυσικά και αναγνωρίζω την τεράστια συμβολή του Ρίμπο στα 3 πρωταθλήματα (ειδικά το περσινό αυτός και ο Νέρι το πήρανε μόνοι τους) αλλά το να δείχνει δαχτυλάκια στον κόσμο είναι αχαριστία από μέρους του.

Σε ό,τι αφορά αυτά με τον Ζιο: Μη συγκρίνεις ανόμοια πράγματα. Καταρχήν δεν θα πήγαινε ποτέ σε ΠΑΟ ή ΑΕΚ για να εκδικηθεί τον Κόκκαλη,άλλος χαρακτήρας. Και δεύτερον αν υποθέσουμε πως θα το έκανε, δεν θα τα έβαζε ποτέ και για κανένα λόγο με τον κόσμο.Ο Ζιοβάνι είναι ΚΑΙ Ολυμπιακός ό,τι και να μου λέτε. Και στην τελική ο Ζιο έκλαψε επειδή έφυγε από τον Ολυμπιακό και ο Ρίμπο έκλαψε γιατί δεν του δώσαν το πριμ. Τόσο απλά.