![]() |
Απάντηση: Το καφενείο των φιλάθλων
Καλά στη μπάλα μίλα τώρα που σε παίρνει γιατί κατά το Φλεβάρη πάλι τα κοράκια θα σου φταίνε άσχετα που όσες κούπες έχω δει εγώ τα τελευταία χρόνια εσύ δεν τις έχεις ούτε στο ντουλάπι της κουζίνας σου για να βάζεις καφέ. kalo!!!
|
Kαλα η ξανθη ειναι τελειως ανυπαρκτη...απορω πως δεν εφαγε 5 γκολ...ο παναθηναικος μονο για καμια αεκ ειναι μου φαινεται
|
Παράθεση:
|
Ελεος ρε Πεσεϊρο!!!
Βγαλε κανενα αμυντικο και βαλε το Νινη ή κανενα επιθετικο! Τι παιζεις με 2 αμυντικα χαφ ρε οταν οι αλλοι ειναι 11 παικτες κλεισμενοι πισω παιξε πιο επιθετικα βαλε τον Εντοϊ πισω απο τους επιθετικους . ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!!! Και οσο για καποιους που ειπανε για πεναλτι και λοιπα ενα εχω να πω: Ο Παναθναϊκος και οι μεγαλες ομαδες δεν μπορουν να τα χρεωνουν στη διαιτησια. 10 φαουλ εξω απο την περιοχη και 16 κορνερ ειχαμε ρε παιδια ποσο χασογκοληδες μπορει να ειναι πια;;;:angry: |
Oταν μια ομαδα παιζει με 11 πισω δν ειναι ευκολο να τις βαλεις γκολ οσα φαουλ κ να κερδισεις.
Αμα εδινε το πεναλτι θα ηταν κ κοκκινη...με 10 παικτες κ πισω στο σκορ απο το 10 τωρα θα ηταν 3-0 το ματς. |
καλα για κοκκινη δεν ξερω αλλα πεναλτι παντως ηταν.
εκνευριστικο αυτο το πραγμα με τις καθυστερησεις, η ξανθη εκανε καπου 100 λεπτα καθυστερησεις σημερα!! ο ντοι ειναι ψιλο παπαρας... καλος τεχνιτης αλλα οταν εκνευριζεται δεν μπορει να κανει ουτε κοντρολ. |
Παράθεση:
|
οσοι παμε ρωμη πατε λεωφορο.ΤΕΛΟΣ
|
καλά
|
Παράθεση:
|