![]() |
Απάντηση: Το καφενείο των φιλάθλων
Δε γράφω συνήθως εδώ,αλλά θέλω να γκρινιάξω...Είμαι τσάτσος του Τζίγκερ και χτες πείτε όμτι γουστάρετε για την ομάδα,το αποτέλεσμα κλπ.Το α'ημίχρονο είδα και μου άρεσε ο ΠΑΟ,μετά είχα κανονίσει να βγω είτε με τιμεί είτε όχι.Η εικόνα της ομάδας μου άρεσε όσο είδα,μπορεί στο β' να σερνόταν,δεν ξέρω,αυτά θα τα βρουν προπονητής και παίχτες και πρέπει να τα βρουν σύντομα αν θέλουν να διεκδικήσουν κάτι φέτος,αλλιώς να φτιάξουν ομάδα γιατί έδειξαν ότι μπορούν να το κάνουν ως potential που λένε στο χωριό του Βαϊμάκη.Θέλω όμως να κράξω την"επιτέλους καυτή εξέδρα"της Λεωφόρου!Χέστηκα ποιος είναι μέσα ποιος δεν είναι,εγώ ξέρω ότι χτες άκουγα "μα πιο πολυ θα τρελαθώ όταν στη 13 πάλι θα βρεθώ","φέρτε τα αδέρφια μας στη θύρα 13",είδα πανό για το Τζίγκερ κι άλλα τέτοια εξωαγωνιστικά.ΝΑ τη χέσω τη βροντερή φωνή άμα ασχολείται με την πάρτυ της και όχι με την ομάδα.Έχουμε πήξει στους αντιπροσώπους και τα παρτάλια!Και αποθέωση της θεϊκής εξέδρας σήμερα!Άμα πάει έτσι και φέτος θα βγούμε τέταρτοι και η καλύτερη περίοδος θα είναι το 10ήμερο με τους πολλούς αγώνες(που έλειπε ο"αυθεντικός παναθηναϊκός,η ψυχή της 13 κι άλλα τέτοια που ακούω).Καλή σας όρεξη
|
Ξανθη για β' εθνικη. Ισως να της κανει και καλο.
Βαζελος τουλαχιστον εψαχνε ορθολογικα το γκολ. Οριοταν ο Πεσειρος να μη κανουν γιομες. Ηθελε η μπαλα να περναει απο Ματος και να τη μοιραζει. Ρε παιδια ελεος με αυτο το Δημουτσο. Δε καταλαβα ποτέ τί παραπανω εχει. Μηπως υπερεκτιμηθηκε? Αν θυμαμαι καλα η μεταγραφη του εγινε μερες που ο γαυρος εκανε καλες μεταγραφες και μας τον παρουσιαζαν το σουπερ παιχτη. Το παιδι δεν εχει καν σουλουπι ποδοσφαιριστη, πιο κοντα ποδια κι απο τον Οκκα, ποικιλια μηδεν, δε καταλαβαινω πως παιζει στον Παναθηναικο. Νινης μακραν καλυτερος. Τλπ. Επισης με 5 εκατομμυρια πηρατε Σαλπιγγιδη κι εγω πηρα Γκαλετι-Ραουλ Μπραβο και λιγο απο Κοβασεβιτς. Οσο για το οπαδικο κομματι γελασα πολυ. ''Βροντερο παρον λεει'' αποφασισαν να δωσουν. Και πηγαν 9.000. Που αν ηταν τοσοι στο Καραισκακη θα σηκωνοντουσαν τα τσιμεντα. Κατι συνθηματα ανυπαρκτα, κατι γραφικες κοντρες με το Τζιγγερ. Μ αρεσει παρα πολυ αυτο το ''σηκωστε κεφαλι''. Μειωνουν δλδ την ομαδα τους μονοι τους και εκει, συνεχιζουν να το φωναζουν. τλπ, ολα οκ. Συνεχιστε ετσι. |
Δ' Όμιλος: Ελλάδα, Σουηδία, Ισπανία, Ρωσία.
Σιγουρα ειναι ενας πολυ δυσκολος ομιλος ομως αποφυγαμε τα χειροτερα...δηλ. να εχουμε 4 μεγαθηρια στον ομιλο μας. Οι Ρωσοι πιστευω πως με λιγη σοβαροτητα κ λιγη προσοχη τους νικαμε.Με τους Σουηδους τα πραγματα ειναι πολυ δυσκολα ομως δν ειναι ακατορθωτο.Το σιγουρο ηταν οτι θα μας κατσει μια ομαδα με μεγαλο,οπως Ιταλια, Γαλλια, Γερμανια.Τελικα μας εκατσε η Ισπανια που ειναι το καλυτερο που μπορουσε να μας κατσει.Εχει παικταραδες ομως ειναι απο τις πιο ασταθεις ομαδες.Με τετοιους παικτες που εχει θα επρεπε να κανει μεγαλες πορειες σε ολες τις διοργανωσεις ομως το 2004 την αφησαμε εμεις εξω,στο Μουντιαλ περασε χαλαρα απο τους ομιλους κ εφαγε μετα τριαρα απο τη Γαλλια που ετσι οπως ηταν τοτε ελεγαν οτι θα αποκλειστει απο τους Ισπανους ευκολα.Στα προκριματικα περασε πρωτη αλλα εχασε πολλους βαθμους απο ομαδες οπως η Ισλανδια,η Βορειος Ιρλανδια... Ο ομιλος ειναι δυσκολος γτ και οι 3 ομαδες ειναι απροβλεπτες.Μπορουν να νικησουν οποιαδηποτε ομαδα κ να χασουν απο οποιοδηποτε καφενειο. |
Παράθεση:
Κανονίστε μ@λακισμένα να πάρετε κανα Euro πάλι και να τρέχουμε για πανηγύρια,έχω να πάρω και πτυχίο φέτος!:P Το παλεύουμε,έτσι κι αλλιώς αυτή η ομάδα δεν ξεκινάει ποτέ με χαμένο ματς,μπορεί να κοιτάξει στα μάτια οποιονδήποτε αντίπαλο. |
περιμενω πως και πως εγκριτη αποψη καρμακοσμικ περι ''επιστημονων''
|
1. Το χαρακτηρισμό επιστήμονες, τον έχουν κατακτήσει άλλοι επάξια και με κόπο.
2. Οι οπαδοί της μίας ομάδας αποχωρούν για πρώτη φορά στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. 3. Ας ξεκινήσει η εξυγίανση του ελληνικού ποδοσφαίρου από την ΑΕΚ. Κάτι είναι κι αυτό. Ας καταπολεμήσουμε τη βία, διώχνοντας τον κόσμο της ΑΕΚ και αφήνοντας ελεύθερους τους μαχαιροβγάλτες της Λαυρίου. 4. Τουλάχιστον ο Ντέμης δεν θα έχει συνάντηση με τους βουλευτές Ν.Φιλαδελφείας, ούτε θα κάνει συνέντευξη τύπου "αν θέλετε να χτυπήσετε εμένα, χτυπήστε εμένα και όχι την ΑΕΚ". 5. Πλάκα έχετε υπάλληλοι του Βαρδινογιάννη - αντικειμενικοί δημοσιογράφοι της κρατικής τηλεόρασης, 6. χοχοχο 7. Έλεος ρε Ρεχάγκελ. Τι διάμετρο έχει πια η κωλάρα σου... ;D |
Σήμερα έκανε ένα σωστό παιχνίδι ο Παπασταθόπουλος.... Aν και έχει ξεκινήσει να γίνεται γραφικός με όλες αυτές τις διαμαρτυρίες που κάνει, έχει όλα τα στοιχεία για να γίνει μεγάλο CB. To φάουλ που έβαλε το γκολ η ΑΕΚ είναι από δικιά του ενέργεια.
Το φάουλ της ΑΕΚ δεν ξέρω αν είναι φάουλ..... Πάντως εφόσον σφύριξε το φάουλ έπρεπε να πάρει κάρτα ο Ρονάλντο όπως και πριν έπρεπε να πάρει κάρτα ο Ράμος για το χέρι.... Μεγάλο παιχνίδι από Ράμος που είναι με διαφορά το καλύτερο δεξι μπακ-χαφ ως τώρα στο πρωτάθλημα. Τα εύσημα ανήκουν και στον Ριβάλντο που στο Β ημίχρονο ανέβασε απόδοση και πήρε πάνω του πολλές φάσεις.... Τα εύσημα δεν πάνε στον Φερέρ. Δεν καταλαβαίνω που του ρθε να βάλει τον Καπετάνο.....:rofl: |
Οταν εκκενωνεται το γηπεδο, οι οπαδοι της ομαδας που θεωρειται υπαιτια, αν δε φυγουν εντος 20λεπτου, δλδ η διακοπη ξεπερασει τα 20 λεπτα, η υπαιτια ομαδα χανει 2-0.
|
3-0 όχι 2-0.
|
Παράθεση:
Σε δυο αγωνιστικες θα προσπαθουμε να τους πεισουμε οτι το πλαγιο ηταν σωστο και οτι ειτε εδινε το πεναλτυ στο Σεζαρ ειτε οχι το 3-0 στο 95' δε θα αλλαζε. Εκτος αν εχουμε Βασσαρα και κρατησει κανα 20ημερο καθυστερησεις. |
| Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 14:47. |
WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin