WORLD.gr

WORLD.gr (http://www.world.gr/forum/)
-   Fight Club @ SuperSport FM 94.6 (http://www.world.gr/forum/fight-club-%40-supersport-fm-94-6/)
-   -   Το καφενείο των φιλάθλων (http://www.world.gr/forum/fight-club-%40-supersport-fm-94-6/%CE%A4%CE%BF-%CE%BA%CE%B1%CF%86%CE%B5%CE%BD%CE%B5%CE%AF%CE%BF-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CF%86%CE%B9%CE%BB%CE%AC%CE%B8%CE%BB%CF%89%CE%BD-10.html)

Xavier 13-09-2007 15:51

Απάντηση: Το καφενείο των φιλάθλων

μισό για να μην μπλεχτούμε. τώρα εσύ συμφωνείς με μένα ή διαφωνείς με την καλια (που είναι και το χόμπι σας δηλαδή) ?

ΥΓ. μην πεις και τα δύο γιατί είναι πλεονασμός παλιοτσουρουκά και το ξέρεις

Neacel 13-09-2007 15:59

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Xavier (Μήνυμα 29239)
μισό για να μην μπλεχτούμε. τώρα εσύ συμφωνείς με μένα ή διαφωνείς με την καλια (που είναι και το χόμπι σας δηλαδή) ?

ΥΓ. μην πεις και τα δύο γιατί είναι πλεονασμός παλιοτσουρουκά και το ξέρεις

Εγώ συμφωνώ με τον Χαβιέ.

Απλά της θυμιζω και τον τερματοφυλακα της ομαδας της που όταν ήταν 27 - 28 (αρκετά μεγάλος σχετικά) του έφευγε η μπάλα μέσα από τα χέρια και είχε δωθεί δανεικός στην Κορίνθιανς μπας και συνέλθει.... Και μην βγει κανας Κarma και πει ότι δεν ήταν αυτός ο λόγος που πήγε στην Κορίνθιανς γιατί τον έφαγα....

Kallia 13-09-2007 16:25

Ο καλός τερματοφύλακας Neacel δεν είναι αυτός που πιάνει τα άπιαστα αλλά αυτός που δεν θα φάει (σχεδόν) ποτέ γκολ για το οποίο έχει ευθύνη και ας μην πιάνει τα άπιαστα. Τι να τον κάνω αν έχω ένα τερματοφύλακα ο οποίος μπορεί να μου πιάσει σουτ στο γάμα μέσα από την περιοχή και μετά να φάει γκολ μέσα από τα χέρια του? Δεν έχεις εμπιστοσύνη άρα δεν υπάρχει σιγουριά στα μετόπισθεν που νομίζω είναι το σημαντικότερο πράγμα και για τον τερματοφύλακα και για τους αμυντικούς.

Αν δεις όλα τα ματς του Σιφάκη τα τελευταία χρόνια και θα δεις ότι μέσο όρο στο πρωτάθλημα έχει τουλάχιστον 5-6 γκέλες. Και δεν σου μιλάω για γκέλες βγήκε και δεν έδιωξε την μπάλα σωστά, μιλάω για γκέλες τραγικές, που κλωτσάει αέρα, του φεύγει η μπάλα μέσα από τα χέρια κάνει κοντρόλ και πάει η μπάλα 5 μέτρα μπροστά και του την κλέβουνε κτλ. Δεν νιώθεις σίγουρος με αυτόν τέλος πάντων...Δεν γίνεται να έχεις έναν τερματοφύλακα που είναι ικανός για το καλύτερο και για το χειρότερο.

Υ.Γ. Ποιος σου είπε ότι ο Ντίντα είναι καλός? Μας καίει συνεχώς, ασταμάτητα όμως! Επειδή σε ένα ματς μια χρονιά έτυχε και έπιασε τα πέναλτι στον τελικό μου έγινε και τερματοφύλακας! 3 χρόνια τώρα όλο γκέλες κάνει…Δεν υπάρχει ένας οπαδός της ομάδας που να τον θέλει…

Karmakosmik 13-09-2007 19:00

Εγώ συμφωνώ με Neacel για τον McFadden, συμφωνώ με Κάλλια για το χθεσινό γκολ του McFadden (γκολάρα, αλλά το έπνιξε ο κίπερ), συμφωνώ με Neacel για Σηφάκη και συμφωνώ με Kallia για Ντίντα.

Σε κάλυψα; ;p

Ο Σηφάκης έχει κάνει τρομερές γκέλες. Γκέλες τόσο μεγάλες, που μέσα στα νεύρα σου τον λες και στημένο. Δεν θα τον κατακρίνω όμως από την απόδοσή του σε μια σχετικά "μικρή" ομάδα και σε τόσο μικρή ηλικία. Το σίγουρο είναι ότι έχει περιθώρια βελτίωσης, έχει προσόντα, αλλά αυτή τη στιγμή δεν εμπνέει καμία σιγουρία κάτω από το τέρμα.

Με τον Ντίντα, απλά δεν είσαι ποτέ σίγουρος. Εξαργυρώνει 2 καλές χρονιές 2002-2004 και τίποτα παραπάνω. Στα κόρνερ δεν κάνει έξοδο, αλλά βγαίνει βολτούλα στο λούνα παρκ, ενώ τρώει και σουτ από μακρινή απόσταση σχετικά απαράδεκτα. Είναι καλός μόνο στα πέναλτι και στα τετ α τετ.

Commando7hh 13-09-2007 19:15

Κατα τη γνωμη μου απο τους καλυτερους τερματοφυλακες που παιζουν αυτη τη στιγμη ειναι ο Παλοπ. Και ο Κανιθαρες βεβαια που θα φτασει 100 χρονων για να σταματησει.. τρελο παλικαρι.

TALOS 13-09-2007 20:52

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Commando7hh (Μήνυμα 29254)
Κατα τη γνωμη μου απο τους καλυτερους τερματοφυλακες που παιζουν αυτη τη στιγμη ειναι ο Παλοπ. Και ο Κανιθαρες βεβαια που θα φτασει 100 χρονων για να σταματησει.. τρελο παλικαρι.

Δε θα παιζει μεχρι τα 100 ρε. Παιζει μεχρι να του βγει η ριζα.

donpaganistis 14-09-2007 11:56

Γενικότερα η γνώμη μου είναι ότι ένας παίκτης που έχει μια σταθερά καλή απόδοση είναι πιο χρήσιμος από κάποιον άλλο που ή θα σέρνεται ή θα σπέρνει.Ένας λόγος παραπάνω στους τερματοφύλακες που η παραμικρή γκέλα μπορεί να σημαίνει γκολ.
Μετά τους χθεσινούς προημιτελικούς φάνηκε ότι η Γερμανία ήταν η πιο αδύναμη από τις 8 και με τόσο κακό Νοβίτσκι δικαίως έφαγε την 30άρα της από την Ισπανία.Η Ρωσία είναι η καλύτερη Ρωσία που θυμάμαι της τελευταίας δεκαετίας,όχι τόσο από άποψη παικτών αλλά κυρίως από θέμα νοοτροπίας ομάδας και ελέγχου του ρυθμού.Τα στοιχεία αυτά ήταν ανύπαρκτα στη Ρωσία και είναι καθαρά θέμα Μπλατ,που θα του αξίζει μεγάλο μερίδιο ευθύνης στην επιτυχία της Ρωσίας.Πώς αυτός ο Πάρκερ έχει πάρει 3 δαχτυλίδια πρωταθλητή δεν μπορώ να καταλάβω.Είναι ά;θλιος ως Play-maker και το μόνο δυνατό του σημείο είναι η φοβερά γρήγορη ντρίμπλα του.
Σήμερα θα ήμουν σίγουρος για Λιθουανία(αλλά άκουσα ότι θα παίξει με ένα πόδι ο Σάρας) οπότε δεν ξέρω αν θα την παλέψει ο Kaukenas για 40΄ αλλιώς είναι υπερπλήρης και θεαματική ομάδα.Στο Ελλάδα-Σλοβενία βλέπω σκληρό ντέρμπι και μοιρασμένες πιθανότητες πρόκρισης.

donpaganistis 14-09-2007 12:14

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Xavier (Μήνυμα 29188)
πρέπει να είναι ο χειρότερος προπονητής που έχω δει ποτέ.

Ξεκίνησε τον αγώνα με 3 δεξιά μπακ, με 2 αμυντικά χαφ και σε αυτά προσθέστε άλλο ένα αφού είχε τον καραγκούνη πίσω και αποκομένο από τους επιθετικούς, οι οποίοι 2 κακόμοιροι δεν πήραν ούτε μία πάσα παρά γύρναγαν μην τυχόν πάρουν τη μπάλα μόνοι τους. Ευτύχισε να προηγηθεί δύο φορές η ομάδα αλλά το ελεεινό στήσιμο στο γήπεδο ήταν αναπόφευκτο να μην κρατήσει το αποτέλεσμα.
Ξέρει ότι οι νορβηγοί ποντάρουν στην αριστερή πτέρυγα και την αφήνει γυμνή με ένα μόνο σειταρίδη και με σύστημα στο γήπεδο 4-1-2-1-2. στην αριστερή πτέρυγα έχει παρατήσει τον τοροσίδη που το παιδί αριστερό μπακ δεν θα γίνει ποτέ και κάνει σβούρες επί 90 λεπτά γύρω από τον ευατό του για να φέρει τη μπάλα στο δεξί και να την διώξει ή να βγάλει πάσα. Αυτό το έχουν πάρει χαμπάρι οι νορβηγοί και με ίβερσεν, κάριου και τον "μικρό" ρίισε τον έχουν κάνει γιογιο.
Στο πρώτο ημίχρονο οι Χαλκιάς, Τοροσίδης, Πατσατζόγλου, Μπασινάς, Γκέκας, Καραγκούνης και Σαλπιγγίδης δεν υπάρχουν πουθενά. Στο δεύτερο η πίεση είναι τεράστια. Επιτέλους καταλαβαίνει ότι ο σειταρίδης είναι περισσότερο επιθετικογενής και κολλάει στην δεξιά πτέρυγα τον πάτσα, όπου σαφώς και τα πάει πολύ καλύτερα. Αριστερά ο τοροσίδης εγκατελειμένος για πάντα. Μπαίνει ο Βούλης και παίζει την κάτω γωνία του ρόμβου μπροστά από την άμυνα και ο λυμπερόπουλος και η ομάδα για λίγο ισορροπεί. μετά δεν κατάλαβα για ποιό λόγο μπήκε ο σαμαράς. Στο δεύτερο ανέβηκαν Πατσα και Κατσούρ λίγο ο Μπασινάς και σοβαρεύτηκε ο Χαλκιάς με τις αστείες εξόδους του.
Η ομάδα έπαιξε (το) σύστημα (της μίλαν) με ρόμβο για να ανακόψει τον πέντερσεν (έλεος)!!! και άφησε τις πτέρυγες γυμνές, τη στιγμή που οι νορβηγοί είναι παγκοσμίως γνωστό ότι παίζουν από τα άκρα με σέντρες. η θεά τύχη βέβαια έκανε το θαύμα της.

το σύστημα ήταν εντελώς λάθος.
ο λύμπε έπρεπε να μπει από την αρχή αντί του σάλπι.
ο άντζας έπρεπε να παίξει από την αρχή αντί του γιούρκα ή του πάτσα.
στην εθνική έχει δικαίωμα συμμετοχής και ο σπυρόπουλος πάρτο χαμπάρι βλαμμένε. ακόμα και ο φύσσας στα 34 θα έπαιζε καλύτερα (τουλάχιστον είναι αριστεροπόδαρος).
δεν έχω καταλάβει γιατί ο πάτσα και ο τόρο θεωρούνται τα παιδιά κουμπιά. μια τους βάζουν αμυντικά χαφ, μια δεξιά εξτρέμ, μια καντρικούς αμυντικούς. Σίγουρα τα παιδιά ξέρουν και πολλή μπάλα και έχουν και φιλότιμο ώστε να παλεύουν σε θέσεις που δεν κάνουν αλλά έλεος, είναι και οι δύο δεξιά μπακ.

ΥΓ. Ο επόμενος τερματοφύλακας της εθνικής λέγεται σηφάκης. ξύπνα γερμανέ...
ΥΓ2. οι ελπίδες του νιόπλια μπορεί να μην έπαιξαν καμιά μπαλάρα αλλά φαίνεται ότι μόλις γνωριστούν μεταξύ τους τα παιδιά θα κάνουν μεγάλα πράγματα. υπήρξαν στιγμές που οι φάσεις που βγήκαν ήταν από πολύ μεγαλύτερο επίπεδο. νομίζω ο νιόπλιας είναι ο κορυφαίος προπονητής που έχει περάσει από τις μικρές ηλικίες και κάποια στιγμή σε κάμποσα χρόνια θα ήθελα να τον δω στον πάγγο της μεγάλης εθνικής να κοουτσάρει τις φουρνιές των παικτών που αυτός θα έχει εντοπίσει και αναδείξει.
ΥΓ3. Τον διαιτητή τον αφήνω ασχολίαστο, ο ρεχάγκελ δεν κέρδισε το ματς...

Συμφωνώ με τα περισσότερα από αυτά που λες,αλλά μήπως είσαι λιγάκι υπερβολικός;ΈΙΣΑΙ Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΕΙ ΠΟΤΕ και δεν νομίζω να το εννοείς γιατί μπορώ εύκολα να σου θυμίσω ποιους είχαμε στον πάγκο προ-Ρεχάγκελ.Έπειτα αν το βασικό ζήτημα είναι να παίρνεις τα αποτελέσματα για να περάσεις στο EURO δεν πρέπει να έχουμε παράπονο,είμαστε πρώτοι στον όμιλο και αήτητοι από το ματς με την Τουρκία από εκεί και πέρα λίγο νομίζω μας ενδιαφέρει αν παίζει δεξιοπόδαρος από αριστερά ή αν είναι γυμνή η αριστερή πλευρα,αν μπορεί να παίζει έτσι και να νικάει τι μας νοιάζει;Μπορεί να τα λες σωστά αλλά ποιός νοιάζεται όσο παίρνουμε τα αποτελέσματα;Αυτά και μόνο έχουν αξία και τα υπόλοιπα είναι απλά λόγια για να περνάμε την ώρα μας.

Xavier 14-09-2007 12:33

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο donpaganistis (Μήνυμα 29445)
Συμφωνώ με τα περισσότερα από αυτά που λες,αλλά μήπως είσαι λιγάκι υπερβολικός;ΈΙΣΑΙ Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΕΙ ΠΟΤΕ και δεν νομίζω να το εννοείς γιατί μπορώ εύκολα να σου θυμίσω ποιους είχαμε στον πάγκο προ-Ρεχάγκελ.Έπειτα αν το βασικό ζήτημα είναι να παίρνεις τα αποτελέσματα για να περάσεις στο EURO δεν πρέπει να έχουμε παράπονο,είμαστε πρώτοι στον όμιλο και αήτητοι από το ματς με την Τουρκία από εκεί και πέρα λίγο νομίζω μας ενδιαφέρει αν παίζει δεξιοπόδαρος από αριστερά ή αν είναι γυμνή η αριστερή πλευρα,αν μπορεί να παίζει έτσι και να νικάει τι μας νοιάζει;Μπορεί να τα λες σωστά αλλά ποιός νοιάζεται όσο παίρνουμε τα αποτελέσματα;Αυτά και μόνο έχουν αξία και τα υπόλοιπα είναι απλά λόγια για να περνάμε την ώρα μας.

Πρόσεξε μιλάω για προπονητές που έχω δει. Επίσης αναγνωρίζω πολλά ελαφρυντικά σε παλαιότερους προπονητές που ίσως ήταν χειρότεροι αλλά ποτέ δεν ξέρεις αφού δεν είχαν και υλικό ποιότητας όπως έχει ο ρεχάγκελ.

Το αποτέλεσμα δεν το εξέτασα καν. Πήρε ένα βαθμό θα μπορούσε να πάρει και 3 αλλά και κανένα. Όταν ακούω όμως ότι βοήθησε πολύ την εθνική από τον πάγγο με το κοουτσάρισμά του λέω έλεος. Έλεος γιατί απλά διόρθωσε τις μαλακίες που έκανε όταν κατέβασε την ενδεκάδα. Το να βάλεις δεξί μπακ για αμυντικό χαφ και στη συνέχεια να τον αντικαταστήσεις με καθαρό αμυντικό χαφ δεν είναι βοήθεια από τον πάγγο, είναι ανικανότητά σου να κατεβάσεις την ομάδα σωστά. το να ξέρεις ότι οι άλλοι παίζουν από τα άκρα και να αφήνεις γυμνές τις πτέρυγες είναι βλακεία σου. αν θες να γεμίσεις το κέντρο δεν είναι ντροπή να παίξεις 4-5-1 με ακραία χαφ.

δεν είναι δα και η πρώτη φορά που τα κάνει αυτά ο ρεχάγκελ. παίρνει όμως αποτελέσματα λόγω καλής άμυνας και κανείς δεν ασχολείται να αναλύσει σωστά τον αγώνα και πως τα πήρε. έτσι είναι στην ελλάδα. αν παίρνουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε όλα καλά και ωραία, αν όχι όλοι κράζουμε και θυμόμαστε τους γραφικούς που έλεγαν τα άσχημα στις νίκες. εγώ όμως ο γραφικός και υπερβολικός δεν μπορώ να χωνέψω αυτή τη νοοτροπία.

mesi13 14-09-2007 16:58

Για κακη μου τυχη επειδη δεν ειχε μπασκετ εκατσα και ειδα το Ελλαδα-Νορβηγια.
Για αλλη μια φορα τραγικοι και λιγοι σε διεθνες επιπεδο.Θα μου πεις απο μια ομαδα που δεν εχει το παραμικρο αυτοματισμο τι μπορεις να περιμενεις να πατησει τους Νορβηγους;Ειπαμε μη ζηταμε και πολλα απο παιχτες του 5 και του 6 και απο ενα προπονητη που παιζει με συστημα του 1980.Μας πατησαν και στα 90 λεπτα δεν υπηρχαμε,αλλαξαμε πασα μονο για κανα 10 λεπτο στο β ημιχρονο και μετα γιομα να φευγει η μπαλα.Το κορακι μας επαιξε 200-0 ενταξει αλλα καποια τσαρτζ των Νορβηγων ηταν πεντακαθαρα τελειως Πρεμιερ Λιγκ και ο μαλακας ο Θεοφιλοπουλος μας ελεγε οτι ειναι φαουλ επειδη εχει μαθει οι δηθεν παιχταραδες να τα παιρνουν σωρηδον στο ελληνικο πρωταθλημα.Η φαση που μου κανε εντυπωση ειναι στο 89 οπου παει ο Βουλης μεστην αυτοπεποιθηση να τριπλαρει ενα Νορβηγο και εκεινος τον τσουβουλιαζει κατω σαν κουνουπι και του παιρνει τη μπαλα.Οι μονοι που διασωθηκαν απ το ναυαγιο Κυριακος,Χαλκιας.Μονιμες πηγες κινδυνων Μπασινας,Τοροσιδης,Δελλας οι επιθετικοι δεν μπορουν να κριθουν διοτι δεν ακουμπησαν μπαλα.

Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 21:57.

WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin

Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0