![]() |
Απάντηση: Το καφενείο των φιλάθλων
Επίσης ρε Νικό για να καταλάβω κιόλας, επειδή δεν σε θεωρώ και κομπλεξικό άτομο, το ότι ένας παίκτης σαν τον Ριβάλντο που ήτανε μέσα στο γήπεδο επί 90 λεπτά, έχει παίξει 500 ντέρμπυ στην ζωή του κτλ, βγαίνει και δηλώνει ότι ο διαιτητής έδωσε ότι είδε, δεν υπήρχαμε στο γήπεδο, παίζαμε σαν μικρή ομάδα και ο ΠΑΟ έπαιξε καλύτερα και κέρδισε, ουσιαστικά είπε δλδ ότι δεν έφταιγε η διαιτησία για την ήττα, εσένα σαν φίλαθλο της ΑΕΚ δεν σου λέει κάτι? Γιατί για μένα που το είδα ως ουδέτερη ο άνθρωπος τα είπε τέλεια, ακριβώς όπως το είδαμε στην τv...
|
Παράθεση:
2) Είπα πως οπως εγώ δεν χρησιμοποιω υποκοριστικά όταν αναφέρω το όνομα των αντιπάλων ομάδων έτσι απαιτώ και οι υπόλοιποι να μην χρησιμοποιουν υποκοριστικά. Απλό.... 3) Κοιτα εγώ δεν κλαιγομαι. Εγώ λεω την αλήθεια. Δεν παιξαμε καλα και ούτως ή αλλως θα χάναμε, αλλα και η διαιτησία δεν μπορουμε να πουμε πως έκανε το καθηκον της. Τώρα με τους φιλους του ΠΑΟ δεν ασχολουμαι. Μπράβο τους, νίκησαν και μαγκιά τους. Δεν καταλαβαινω που κολλάνε και γιατι ασχολουνται με ένα φιλο της ΑΕΚ που γουστάρει να πει κάποια πράγματα για την διαιτησια γιατί νιώθει πως αδικήθηκε η ομάδα του.... 4) Δεν θέλω και δεν με νοιάζει να σε φιμώσω. Δεν είμαι ο δικτατορας Σομόζα, ούτε έχω φασιστικές αντιλήψεις πάνω στην ελευθερία της άποψης. Ελεύθεροι είμαστε να λέμε την γνώμη μας.... Απλά οι χαρακτηρισμοί είναι που ενοχλουν.... ΥΓ: Μου φαίνεται καλύτερα ήταν όταν δεν έγραφα τίποτα.... Θα υπήρχε μεγαλύτερη ησυχία.... |
Μπραβο μπραβο αντε γιατι πολλη βουβαμαρα ειχε πεσει τελευταια.Αντε να ζωντανεψει λιγο το φορουμ γιατι μεχρι τωρα διαβαζουμε για την ειδικη μεθοδο εμφυτευσης καβουκιου στους γυμνοσαλιαγκες του ανατολικου γουαδαλκιδιρ
να με πατε στο εκτος θεματος |
Παράθεση:
Μου λες ότι σε ενοχλούν οι χαρακτηρισμοί, κανείς όμως δεν χαρακτήρισε την ομάδα σου!...το ότι εγώ έγραψα "Γιαυτό θα σας αποκαλούνε πάντα «Αεκάκι»...κτλ κτλ" είναι ένα γεγονός, ισχύει, υπάρχουν πολλά άτομα στην χώρα μας που το κάνουν, δεν σημαίνει ότι εγώ συμμερίζομαι την άποψη τους, απλά εξέφρασα την δικιά μου άποψη ότι με αυτή την νοοτροπία, τους δίνεις το δικαίωμα να συνεχίζουν να το κάνουν. Τέλος πάντων παρόλα αυτά εγώ θα σου ζητήσω συγγνώμη, δε θα την ξαναγράψω την συγκεκριμένη λέξη. Υ.Γ. τι λες μωρέ, αφού κανείς εδώ δεν γουστάρει ησυχία, πλάκα μας κάνεις? Για αυτά ζούνε:P;) |
Παράθεση:
Επίσης μην ξεχνάς πως οι γυμνοσάλιαγκες έχουν 4 μύτες (όπως σοφά μάθαμε στο ξέρετε ότι...) και θυμάσαι τις προάλλες πόσες προεκτάσεις βρήκαμε πως έχει το θέμα. Οπότε δεν θέλω χαρακτηρισμούς για τους γυμνοσάλιαγκες γραφικέ, ε γραφικέ! :armed: Χώνε Neacel γιατί ο Σαρκοζί έχει κατακλύσει το φόρουμ τελευταία και το εκτός θέματος είχε παρακμάσει. Πηγαίντε με κι εμένα με τον Μάνο για παρέα. ;D |
Δε σας πάμε ρε. Έτσι για το σπάσιμο:P
|
Το θέμα κουράστηκε απίστευτα...Καμία πρόβλεψη για την επόμενη αγωνιστική ;; ;D
|
οσφπ-βεροια διπλουρα
|
Παράθεση:
η μεγαλύτερη μαλακια που έχω ακούσει. ο φερερ είναι αλαζονικός, ασεβής και προκλητικότατος και θα έπρεπε να έχει αποβληθεί και σε αυτό τον αγώνα και στον περσινό που έκανε νόημα στο μουνιοθ να σιωπήσει. και στο κάτω κάτω για να το δω και αλλιώς ο ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ο φερερ τι είναι? δεν του μαθαίνετε να σέβεται το ψωμί που τρώει του αλήτη? ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΤΣΟΥΡΕΚΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ. ΓΚΕΓΚΕ ? |
Παράθεση:
|
| Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 21:58. |
WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin