WORLD.gr

WORLD.gr (http://www.world.gr/forum/)
-   Fight Club @ SuperSport FM 94.6 (http://www.world.gr/forum/fight-club-%40-supersport-fm-94-6/)
-   -   Το καφενείο των φιλάθλων (http://www.world.gr/forum/fight-club-%40-supersport-fm-94-6/%CE%A4%CE%BF-%CE%BA%CE%B1%CF%86%CE%B5%CE%BD%CE%B5%CE%AF%CE%BF-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CF%86%CE%B9%CE%BB%CE%AC%CE%B8%CE%BB%CF%89%CE%BD-10.html)

anthropas 14-11-2007 12:48

Απάντηση: Το καφενείο των φιλάθλων

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Kallia (Μήνυμα 35826)
Για όλες τις ομάδες τα πρωταθλήματα δεν χάνονται με τπτ με τα "αν" και τα "άμα"...

Ε προφανως θα υπαρχουν ΄΄αμα΄΄ και ΄΄αν΄΄ το θεμα ειναι ποσο ευκολο ειναι αυτα να συμβουν.Αυτο που ειπα εγω συγκεντρωνει αρκετες πιθανοτητες να συμβει και ειναι κατι λογικο.Αμα εβγαινε ο οπαδος της βεροιας και ελεγε ''αν νικησω ολα τα ματς και ολοι οι αλλοι φερνουν ισοπαλιες θα παρω κουπα'' συμφωνω μαζι σου;)

Neacel 14-11-2007 13:00

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο depoina (Μήνυμα 35832)
Μη φας, κερνάμε γλάρο απόψε :hehe: :hehe:

(Μάλλον τα 24 σου έκαναν τρελή ζημιά kalo!!!)

Άντε τώρα που έκανες το νουμερό σου μπορείς να πας στο εκτός θέματος.... kalo!!!

Επίσης μην λέτε για τον Δώνη. Η Λάρισα έχει αδικηθεί κατάφορα σε δυο ματς και της έχουν κοστίσει βαθμους διαιτητικα λάθη οπότε καλά κάνει και διαμαρτύρεται ο Δώνης....

Cantona13 14-11-2007 13:02

Χθες το βραδυ κάθισα και σκέφτηκα σε μια σκοτεινή γωνια του δωματίου μου για να ανακαλύψω ποιος ΔΙAΟΛΟΣ έστησε αυτή τη σατανική σκευωρία εναντια στην Αεκάρα. Έστυψα το ... μυαλό μου (;!) και τελικά βρήκα ποιος κρύβεται πίσω από αυτήν την συνωμοσία εναντια στα πυραυλοκίνητα του Δον Κιχώτη εεε sorry Δον Λορέντζο για να βρούν την ψυχική τους ηρεμία οι φίλοι μου Αεκτζήδες. Και η απάντηση είναι..... (χτυπούν τα τύμπανα πριν από την αποκάλυψη του αιώνα).... ΤΑ ΝΕΦΕΛΙΜ ΔΙ-AΟΛΛΛΕ! Αυτά είναι οι υπεύθυνοι για το αποτέλεσμα του ντέρμπι (ποιο ντέρμπι δηλαδή, 8 μπαλάκια έπρεπε να φάμε αλλα ας όψονται τα νεφελιμ)! Και ξέρετε όλοι γιατί πολεμάνε την Αεκάρα! Για το σήμα της φυσικά! Τον δικέφαλο αετό που είναι και το σήμα της ορθόδοξης εκκλησιας και του Βυζαντίου! Επίσης, αφού ο Τζίγγερ είναι επιχειρηματίας έχει σχέση με αυτά τα διαολια ΔΙAΟΛΕ και παω στοίχημα ότι ζήτησε την βοήθεια τους! Αχ καταραμένε Τζίγγερ μαγαζί των νεφελιμ μας έκανες! Βλέποντας κανεις τον αγώνα και τις αντιδράσεις των Αεκτζήδων καταλαβαίνει κανεις ότι πρόκειται για μια ιστορία αχαλίνωτης πραγματικότητας και όχι φαντασίας! Aλλωστε εγώ σύμφωνα με την Δέσποινα που τόσο αγαπώ και δεν θέλω να την συγχιζω δεν έχω φαντασία!:P Μια είναι η λύση νομίζω! Να βρούμε όλοι τους Eλ και να τους κλείσουμε πάλι στα Τάρταρα!;D;D;D

anthropas 14-11-2007 13:05

Καλα ηρεμησε ρε Μουρινιε γιατι αμα ειχε χασει ο παο απο τον οσφπ στον ιδιο αγωνα ακομα θα εσκουζες;)

Cantona13 14-11-2007 13:14

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο anthropas (Μήνυμα 35837)
Καλα ηρεμησε ρε Μουρινιε γιατι αμα ειχε χασει ο παο απο τον οσφπ στον ιδιο αγωνα ακομα θα εσκουζες;)

Αν σε ένα ολόκληρο ημίχρονο δεν έχω περάσει την σέντρα θα έλεγα ότι φτάει η διαιτησία που έχασα σε σοβαρή συζήτηση;! Θα το ανέφερα αν πίστευα ότι πράγματι αδικήθηκα αλλα δεν θα έριχνα τα δάκρυα της Bροχοπουλου αφού δεν θα είχα παίξει μπάλα! Μην τρελαθούμε! Εξάλλου εγώ έχω πάψει να σκούζω και τα βλέπω εδώ και κάνα μηνα τα πράγματα πιο χαλαρά όπως πρέπει άλλωστε γιατί ένα παιχνίδι είναι!

Neacel 14-11-2007 14:21

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Cantona13 (Μήνυμα 35836)
Χθες το βραδυ κάθισα και σκέφτηκα σε μια σκοτεινή γωνια του δωματίου μου για να ανακαλύψω ποιος ΔΙAΟΛΟΣ έστησε αυτή τη σατανική σκευωρία εναντια στην Αεκάρα. Έστυψα το ... μυαλό μου (;!) και τελικά βρήκα ποιος κρύβεται πίσω από αυτήν την συνωμοσία εναντια στα πυραυλοκίνητα του Δον Κιχώτη εεε sorry Δον Λορέντζο για να βρούν την ψυχική τους ηρεμία οι φίλοι μου Αεκτζήδες. Και η απάντηση είναι..... (χτυπούν τα τύμπανα πριν από την αποκάλυψη του αιώνα).... ΤΑ ΝΕΦΕΛΙΜ ΔΙ-AΟΛΛΛΕ! Αυτά είναι οι υπεύθυνοι για το αποτέλεσμα του ντέρμπι (ποιο ντέρμπι δηλαδή, 8 μπαλάκια έπρεπε να φάμε αλλα ας όψονται τα νεφελιμ)! Και ξέρετε όλοι γιατί πολεμάνε την Αεκάρα! Για το σήμα της φυσικά! Τον δικέφαλο αετό που είναι και το σήμα της ορθόδοξης εκκλησιας και του Βυζαντίου! Επίσης, αφού ο Τζίγγερ είναι επιχειρηματίας έχει σχέση με αυτά τα διαολια ΔΙAΟΛΕ και παω στοίχημα ότι ζήτησε την βοήθεια τους! Αχ καταραμένε Τζίγγερ μαγαζί των νεφελιμ μας έκανες! Βλέποντας κανεις τον αγώνα και τις αντιδράσεις των Αεκτζήδων καταλαβαίνει κανεις ότι πρόκειται για μια ιστορία αχαλίνωτης πραγματικότητας και όχι φαντασίας! Aλλωστε εγώ σύμφωνα με την Δέσποινα που τόσο αγαπώ και δεν θέλω να την συγχιζω δεν έχω φαντασία!:P Μια είναι η λύση νομίζω! Να βρούμε όλοι τους Eλ και να τους κλείσουμε πάλι στα Τάρταρα!;D;D;D

Σύμφωνα με Γραφές, κάποιοι Γιοι του Θεού, δηλαδή Ελοχίμ (που ήταν 201 στον αριθμό), εξέπεσαν της χάρης του Θεού επειδή ήθελαν να παραχθούν, ενώ ο αριθμός τους ήταν σταθερός. Πήραν λοιπόν σώμα ανθρώπου κι ενώθηκαν με τις κόρες των ανθρώπων. Από την παράνομη αυτή ένωση γεννήθηκαν οι Νεφελίμ που ήταν 17 γένη. Το ένα από αυτά ήταν οι Ολύμπιοι Θεοί. Τα υπόλοιπα 16 γένη πολέμησαν τους Ελ (δηλαδή τους Ολύμπιους) κι έγινε η λεγόμενη Τιτανομαχία - Γιγαντομαχία που λέει η αρχαία ελληνική Μυθιστορία. Ηταν ουσιαστικά ένας εμφύλιος πόλεμος Νεφελίμ, ανάμεσα στους Ελ και όλους τους υπόλοιπους. Οι Ελ ήταν ανθρωπόμορφοι και οι άλλοι τερατόμορφοι.

Οπότε Καντονά13 πρώτα διαβάζουμε και μετά γράφουμε.... Δεν είναι δαιμονες οι Νεφελίμ, ούτε κάτι τέτοιο..:P

depoina 14-11-2007 14:30

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Neacel (Μήνυμα 35835)
Άντε τώρα που έκανες το νουμερό σου μπορείς να πας στο εκτός θέματος....
kalo!!!

Επίσης μην λέτε για τον Δώνη. Η Λάρισα έχει αδικηθεί κατάφορα σε δυο ματς και της έχουν κοστίσει βαθμους διαιτητικα λάθη οπότε καλά κάνει και διαμαρτύρεται ο Δώνης....

Χαχαχα ποιο νούμερο ρε κλάψα ;; Παραλίγο να μας πείσεις ότι κερδίσατε κιόλας... Ή έτσι νιώθετε, νικητές και ποτέ ηττημένοι ;; :hehe:
Άλλαξε ομάδα να δεις καμιά άσπρη μέρα άρχοντα των αδικημένων kalo!!!

ΥΓ Α και που σαι ;; Το μαγκακο-υφάκι, κράτα το για τους μηχανολόγους τους φίλους σου... kalo!!!

Neacel 14-11-2007 14:56

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο depoina (Μήνυμα 35841)
Χαχαχα ποιο νούμερο ρε κλάψα ;; Παραλίγο να μας πείσεις ότι κερδίσατε κιόλας... Ή έτσι νιώθετε, νικητές και ποτέ ηττημένοι ;; :hehe:
Άλλαξε ομάδα να δεις καμιά άσπρη μέρα άρχοντα των αδικημένων kalo!!!

ΥΓ Α και που σαι ;; Το μαγκακο-υφάκι, κράτα το για τους μηχανολόγους τους φίλους σου... kalo!!!

2-4 Γερμανικό....

Άλλαξε εσύ ομάδα αν θες να δεις καμιά χαρά, εγώ δεν αλλάζω μεγάλωσα....;p

ΥΓ: Το υφάκι μου δεν είναι καθολου μαγκιόρικο. Ίσα, ίσα αλλα δεν μπορώ να βλέπω να γράφονται βλακείες....

Kallia 14-11-2007 14:59

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Neacel (Μήνυμα 35828)
Τώρα για τους χαρακτηρισμους ΑΕΚακι. Θα πρεπε να ξερετε πως είμαι αλλεργικός σε τέτοιους όρους γι' αυτό να προσέχουμε τι λέμε. Γκέγκε?

Επειδή μάλλον κατάλαβα για ποιόν/ά χτυπάει η καμπάνα, εγώ ποτέ δεν χαρακτήρισα την ομάδα σου ΑΕΚακι. Επί λέξη μάλιστα είπα:

“Γιαυτό θα σας αποκαλούνε πάντα «Αεκάκι»...Πολύ απλά γιατί η συντριπτική πλειοψηφία των φιλάθλων σας έχει την ίδια νοοτροπία με σένα ρε Razzy.”

Δηλαδή αυτό που λέω, γιατί μάλλον μέσα στον εκνευρισμό σου λόγω της σφαγιαστικής(:hehe:) διαιτησίας δεν κατάλαβες σωστά, είναι ότι με τέτοια νοοτροπία μετά από τέτοιο ματς, αν κλαίγεστε για τον διαιτητή τότε δικαιώνετε αυτούς που σας αποκαλούνε ΑΕΚακι. Εγώ επαναλαμβάνω ποτέ δεν χαρακτήρισα έτσι την ομάδα σου.

Και να λείπει το συγκεκριμένο υφάκι...διάλογο κάνουμε, τις απόψεις μας λέμε, δεν πρόσβαλα κανέναν...εκτός και αν δεν θες να λέω την άποψη μου.

anthropas 14-11-2007 15:03

Aφηστε ησυχο τον Neacel μωρε:rofl:

Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 17:39.

WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin

Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0