WORLD.gr

WORLD.gr (http://www.world.gr/forum/)
-   Fight Club @ SuperSport FM 94.6 (http://www.world.gr/forum/fight-club-%40-supersport-fm-94-6/)
-   -   Το καφενείο των φιλάθλων (http://www.world.gr/forum/fight-club-%40-supersport-fm-94-6/%CE%A4%CE%BF-%CE%BA%CE%B1%CF%86%CE%B5%CE%BD%CE%B5%CE%AF%CE%BF-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CF%86%CE%B9%CE%BB%CE%AC%CE%B8%CE%BB%CF%89%CE%BD-10.html)

greekfansws 30-07-2007 11:46

Απάντηση: Το καφενείο των φιλάθλων

@mousaka

yy 2 αμυντικούς τουλάχιστον ξεχάστηκα.. :P

ΥΓ: πήρε φωτιά το καφενείο. :D

Xavier 30-07-2007 11:53

Δεν ξέρω γιατί, αλλά προτιμώ το σιόντη τουλάχιστον τα παιδιά της ακαδημίας έχουν φιλότιμο. Ο ΠΑΟ δεν θέλει και πολλά ακόμα. 1 αριστερό μπακ, 1 δεξί μπακ και ένα 1 κεντρικό αμυντικό

greekfansws 30-07-2007 11:56

Δεν ξέρω αλλά αφού έχουμε θεωρητικά περισσότερους κ καλύτερους παίκτες στο κέντρο να παίξουμε ένα 3-5-2 .

Και στο κέντρο οι 5 μπορεί να είναι Μάτος πίσω πίσω δεξιά Νίνης αριστερά Ιβα κέντρο Καρα μπροστά τους κ πίσω από την επίθεση ο Ντογιέ.

Xavier 30-07-2007 12:15

αυτό που λες αλέξανδρε θέλει 3 σέντερ μπακ (που δεν έχεις) και 2 μπακ χαφ που να τρέχουν ασταμάτητα σε όλη την πτέρυγα (που δεν έχεις). Συν ότι είναι περισσότερο αμυντικό το σύστημα παρά επιθετικό. ο ΠΑΟ θα παίξει 4-4-2 είτε με τα χαφ στην ευθεία είτε σε 4-1-3-2. Αν πάλι καταφέρει να προχωρήσει στο ουέφα του συνιστώ να παίξει 4-2-3-1 ή 4-1-4-1.

mousaka+10 30-07-2007 12:59

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Xavier (Μήνυμα 22927)
Δεν ξέρω γιατί, αλλά προτιμώ το σιόντη τουλάχιστον τα παιδιά της ακαδημίας έχουν φιλότιμο. Ο ΠΑΟ δεν θέλει και πολλά ακόμα. 1 αριστερό μπακ, 1 δεξί μπακ και ένα 1 κεντρικό αμυντικό

Ο Σιοντης τα παει καλα στα φιλικα και μου αρεσει και εμενα πολυ αλλα ειναι πολυ απειρος και αυτο εχει φανει και στα φιλικα.Κανει πολλα λαθη απειριας οπως λαθος
τοποθετηση σε μπαλιες που ειναι μονος του και καποιες φορες πανικοβαλλετε ευκολα στα φιλικα.Φαντασου στα επισημα που θα παιζει με καλυτερες ομαδες απο την Αρτζες και απο τη Λε Μαν.Δν ειναι οπως Νινης.Διαφορετικες οι δυο θεσεις.
Κατι μου λεει ο αλλος θα ειναι ο Κυργιακος.Ελπιζω να ειναι αυτος αν και δν το νομιζω.

anthropas 30-07-2007 13:08

Ο Κυργιακος????
Ελεος.Αν ειναι ποτε δυνατον να γλυφετε εκει που φτυσατε

mousaka+10 30-07-2007 15:11

Εγω δν εχω πει ποτε τπτ για τον κυργιακο ως ΠΑΙΚΤΗ.
Αυτα που εκανε οταν εφυγε ηταν οντως μαλακιες.

gatoni 30-07-2007 15:14

Χμμμμμμ... Είναι τυχαίο που αν έρθει θα επιστρέψει την ίδια χρονιά με τον Άντζα; Ρε ΕΚΕΙΝΗ η σκηνή στη Ριζούπολη δεν ξεχνιέται...

Ο ένας για τον άλλο είναι... :P:P

mousaka+10 30-07-2007 15:26

Πως θα ειναι τωρα ρε;;

Αντζας,Κωνσταντινου εναντιον Κυργιακου.Αυτον να δω και τπτ αλλο.

Πως θα ειναι στην προπονηση ο Βουλης με το Μιχαλακη;;;

Xavier 30-07-2007 15:58

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο mousaka+10 (Μήνυμα 22942)
Ο Σιοντης τα παει καλα στα φιλικα και μου αρεσει και εμενα πολυ αλλα ειναι πολυ απειρος και αυτο εχει φανει και στα φιλικα.Κανει πολλα λαθη απειριας οπως λαθος
τοποθετηση σε μπαλιες που ειναι μονος του και καποιες φορες πανικοβαλλετε ευκολα στα φιλικα.Φαντασου στα επισημα που θα παιζει με καλυτερες ομαδες απο την Αρτζες και απο τη Λε Μαν.Δν ειναι οπως Νινης.Διαφορετικες οι δυο θεσεις.
Κατι μου λεει ο αλλος θα ειναι ο Κυργιακος.Ελπιζω να ειναι αυτος αν και δν το νομιζω.

πραγματικά προτιμώ τα λάθη απειρίας του σιόντη από τις παπαριές του μόρις όταν την βλέπει μπεκενμπάουερ και αρχίζει τα αφ' υψηλού ή όταν το ραμαζάνι έρχεται, από τις γκέλες του πρωταθλητή ευρώπης μπίστσαν που έπαιζε σε λάθος θέση και δεν μπορούσε παρ' όλη την εμπειρία και το όνομά του, από έναν άντονσον που ξέχασε γιατί ήρθε και από έναν κώτσιο που κάνει επεκτάσεις χώρου στα ντέρμπι. τουλάχιστον ο πιτσιρικάς έχει το ελαφρυντικό της ηλικίας, μπορεί να ψηθεί σε ματς πχ με βέροιες, τρίπολες, εργοτέληδες και καλαμαριές και να μάθει πλέον τι σημαίνει ΠΑΟ με ένα καραγκούνη και ένα γκούμα δίπλα του στις προπονήσεις και στο γήπεδο. Για μένα λοιπόν ας μείνει έτσι πίσω και αν έχει τσαγανό θα φανεί. εξάλου με το νιγηριανό γίνονται 4 οι DC και αν υπάρχει πρόβλημα τότε μπορεί να πάρει και κάποιον το Δεκέμβρη.

Το μόνιμο πρόβλημα στον ΠΑΟ που λέγεται ακραία μπακ δεν θα το λύσει ποτέ κανείς ήθελα να ήξερα? Ή μήπως όλοι οι βάζελοι φίλαθλοι είναι τυφλοί και βλέπουν λάθος ότι υπάρχει πρόβλημα εκεί?

Εάν ο Ντογιέ είναι AM/FC και εφόσων υπάρχουν Παπαδόπουλος, Σαλπιγγίδης, Μάντζιος (ακόμα και Τσίγγας που λέει ο λόγος) τι χρειάζεται ο ΠΑΟ τον επιθετικό?

Στο κέντρο υπάρχουν: Καραγκούνης, Μάτος, Ιβανσιτς, Νίνης, Τζιόλης, Λεοντίου, Ντογιέ?, Γκονζάλες, Ρομέρο. Δεν θα είναι ηλίθιο να μείνει έξω ο Νίνης για να παίξει οποιοσδήποτε άλλος εκτός από Καραγκούνη, Μάτος και Ίβανσιτς? Γιατί βλέπω το Ντογιέ να παίζει καμιά φορά δεξί εξτρέμ και βγάζω σπυράκια...

Ο Μάλαρτζ πέρσι ήταν από τους κορυφαίους τερματοφύλακες στο πρωτάθλημα. Από που και ως που θα γίνει μάχη με το Γκαλίνοβιτς για τη θέση του βασικού? Απ' ότι θυμάμαι ο κροάτης ήταν από τους χειρότερους...

Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 21:57.

WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin

Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0