![]() |
Απάντηση: Το καφενείο των φιλάθλων
Παράθεση:
Τέσπα, αφού έτσι το βλέπεις...είσαι ο πρώτος πάντως που ακούω να λέει ότι είναι χέρι...ο καημένος είναι απο τους πραγματικά ελάχιστους που πηδάει με το χέρι κάτω και κολλημένο στο σώμα του, όσο το δυνατόν πιο κοντά... |
παμε μωρη αεκαρα πρωτη εναντια σε ολοκληρο το κατεστημενο:rofl:
γουσταρω στο καραισκακη να κερδισουμε με πεναλτι σαν αυτο που ζηταει η αεκ απο τον βενετιδη και να μη δωσει πεναλτι σαν αυτο του αρουαμπαρενα.Δηλαδη θα κλασουμε στο γελιο με τους αεκτζηδες εδω μεσα |
Ειλικρινά για τη φάση του Βενετίδη δεν βλέπω άλλο λόγο να φωνάζει κανείς πέρα της λογικής "κλαίω με ό,τι βρω για να έχω κάβα".
Αλλά μ@λάκες σύγαυροι όταν δεν μας έδωσε τα 2 πεναλτάκια με ΟΦΗ βλέπαμε τα 6 γκολ και κάναμε τους μεγαλόψυχους και όταν δεν έδωσε το πεναλτάκι στον Κοβάσεβιτς στο Χαριλάου στο 0-1 λέγαμε μόνο για τον Λεμονή... |
Απ'ότι φαινεται κανενας δεν ενοχλειται ιδιαιτερα οταν ευνοειται η ομαδα του απ'τη διαιτησια. Κανονας.
gatoni ξεχασες το προχθεσινο του Κοβασεβιτς με τον Πανιωνιο την ωρα που το σκορ ηταν στο 1-1... Αλλα βεβαια, τοσα που ειναι που να τα θυμηθεις... :P |
Χέρι έκανε ο Βενετίδης. Εδώ το ίδιο έκανε χθες ένας συμπαίκτης μου και ο Χρόνης ούρλιαζε πως έκανε πέναλντι. Αλλά αυτοί είστε δυο μέτρα και δυο σταθμά....
Και πέναλντι του Βενετίδη ήταν και η φάση του Αρουαμπαρένα ήταν καθαρή. Έκανε τεστ στις φανέλες Diadora να δει τι αντοχή έχουν.... |
Παράθεση:
ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΘΗΚΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ |
μην γράφεις με caps ρε :P
με κάλυψε ο Neacel, τελικά αντέχουν οι φανέλες; :P |
και αφού το παραδέχτηκε γυρνάει ο νίκος και λέει "είναι καλό παιδί ρε γι' αυτο δεν σας λέει όχι"
|
Παράθεση:
έχω την εντύπωση ότι τον Ντος Σάντος της Μπάρτσα τον λένε Τζοβάνι? |
Παράθεση:
|
| Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 17:39. |
WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin