![]() |
Απάντηση: Το καφενείο των φιλάθλων
Αυτος ο Νουνιες κατι μου λεει οτι θα ειναι η ευχαριστη εκπληξη.Δειχνει οτι το κατεχει
|
Παράθεση:
|
Επιστρεφει στην ενεργο δραση ο θεομουρλος Ρενε Χιγκιτα!!!:clap:
http://www.contra.gr/Soccer/Venezuela/161385.html |
Παράθεση:
Απλά θα λέμε αυτό το γκολ και ο Μπόρχα θα το έβαζε. |
Παράθεση:
Τι λες καλύτερος του Μπόρχα είναι; Α! Μια ερώτηση. Αν είσασταν ο Μπόρχα τι θα κάνατε όταν ο πιτσιρίκος σε δύο φάσεις έβαλε ένα γκολ ενώ αυτός σε 3 κανένα και όχι μόνο αλλά όλοι ξέραν ότι δεν πρόκειτε και μόνος με το τέρμα πάνω στον Τερματοφύλακα θα την στείλει. |
Παράθεση:
Αυτη η ερωτηση δεν υπαρχει.Φυσικα και ειναι καλυτερος.Δεν υπηρχε καμια περιπτωση να ειναι χειροτερος.Δηλαδη εσυ τι περιμενες να δεις?Να παρει τη μπαλα και να τους περασει ολους? |
Παράθεση:
Παράθεση:
|
Παράθεση:
Πάντως άμα παίξει ο Νούνθιες καλά , ο Τόρο συνεχίσει να παίζει καλά ως χαφ τότε ο Λεμονής θα έχει έναν πολύ ευχάριστο αλλά μεγάλης έντασης και μακράς διάρκειας πονοκέφαλο. 11άδα που βλέπω από αριστερά στα δεξιά επειδή είμαι αριστερόχειρας. Νικοπολίδης , Ραούλ Μπράβο , Σέζαρ , Μια μεταγραφή Στόπερ , Ζεβλέκοφ. Τζόλε , Τόρο , Λεντέσμα , Γκαλέτι , Καστίγιο , Κωνσταντίνου. Τι λέτε; Μετά τις δικές σας θα δούμε πως μπορούμε να τη αλλάξουμε. Βλέπετε είναι έξω ο Στολτίδης , ο Πατσατζόγλου αν είναι καλά , Ο Νούνιες , ο Κοβάσεβιτς. |
Παράθεση:
Δεν είσαι μακριά από την γνώμη που έχω σχηματίσει αλλά δείχνει ότι είναι Φορ κοπής μόνο για τα λατινικά πρωταθλήματα. Τον θυμόσαστε τον Άλβες. Έχω ακούσει ότι στην Λατινική Αμερική βάζει το ένα γκολ πίσω από το άλλο. |
Τώρα που το θυμήθηκα και ο Γκέκας λένε ότι πάει πολύ καλά στα φιλικά με την νέα του ομάδα.
Μακάρι το συμπαθώ τόσο πολύ παρότι έπαιξε στομ αιώνιο αντίπαλο. |
| Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 14:47. |
WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin