WORLD.gr

WORLD.gr (http://www.world.gr/forum/)
-   Fight Club @ SuperSport FM 94.6 (http://www.world.gr/forum/fight-club-%40-supersport-fm-94-6/)
-   -   Το καφενείο των φιλάθλων (http://www.world.gr/forum/fight-club-%40-supersport-fm-94-6/%CE%A4%CE%BF-%CE%BA%CE%B1%CF%86%CE%B5%CE%BD%CE%B5%CE%AF%CE%BF-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CF%86%CE%B9%CE%BB%CE%AC%CE%B8%CE%BB%CF%89%CE%BD-10.html)

Slipknot 20-10-2007 16:39

Απάντηση: Το καφενείο των φιλάθλων

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο lefti (Μήνυμα 34048)
Ποιος Μενδρινος ρε; Αυτον τον εχετε εδω και 5 χρονια ως το μεγαλυτερο τελαντο των ακαδημιων σας. Εχει φτασει 24 χρονων και δεν εχει παρει ουτε μιση ευκαιρια στην πρωτη ομαδα.

Σωπασε βλασφημε! Ο Μενδρινος ειναι μεγαλο χαφ και κατι Νινηδες και Αγκουερους τους εχει για πρωινο. Γιατι αυτοι μεγαλωνουν, ο Κωστης ομως ποτε, και αυτη φιλτατε ειναι η διαφορα τους.

lefti 20-10-2007 16:43

Για τον ιδιο λογο ο Ξενοφων Γηττας θα μεινει παντα μεσα στην καρδια των φιλων του Παναθηναικου. Γηττα μεγαλε και αγυραστε γυρνα πισω!!!!

Xavier 20-10-2007 19:03

γκολαρα η ναπολι...

TALOS 21-10-2007 21:24

κατι πηρε το αυτι μου για ενα πεναλτακυ της Λαρισας? δεν εχω δει φασεις αλλα μου παν οτι ο Αρουαμπαρενας πηρε μια φανελα σπιτι του. Για να δω μετα και θα πω με σιγουρια αν λειτουργει ακομα η παραγκα ή οχι

TALOS 21-10-2007 21:44

Ο Νέρι Καστίγιο μοιάζει να είναι εγκλωβισμένος σε ένα μέλλον που διαγράφεται σκοτεινό όσο και το εσωτερικό των διάσπαρτων ορυχείων της επαρχίας του Ντόνμπας.
sport.24

Ελα ρε νερυ πισω να σε χωσουμε εκει αριστερα

aitherovamon 21-10-2007 22:25

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο lefti (Μήνυμα 34048)
Ποιος Μενδρινος ρε; Αυτον τον εχετε εδω και 5 χρονια ως το μεγαλυτερο τελαντο των ακαδημιων σας. Εχει φτασει 24 χρονων και δεν εχει παρει ουτε μιση ευκαιρια στην πρωτη ομαδα.

μα αυτη ειναι η ουσια του ποδοσφαιρου στην ελλαδα..να εισαι 25 και να θεωρεισαι ακομα youth..

TALOS 21-10-2007 22:39

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο TALOS (Μήνυμα 34111)
κατι πηρε το αυτι μου για ενα πεναλτακυ της Λαρισας? δεν εχω δει φασεις αλλα μου παν οτι ο Αρουαμπαρενας πηρε μια φανελα σπιτι του. Για να δω μετα και θα πω με σιγουρια αν λειτουργει ακομα η παραγκα ή οχι

το ειδα. ουδεν σχολιο. παμε μωρη αεκαρα 5/5 παμε δε τρεχει τπτ. Στο Καραισκακη βεβαια θα φταιει το αναποδο πλαγιο 47 φασεις πριν το 8-0

Karmakosmik 21-10-2007 22:45

Το χέρι το Βενετίδη μέσα στη περιοχή στο 20' το είδες; Τη φάση που η ΑΕΚ διαμαρτύρεται για αποβολή του Βενετίδη; (όλα στο 1ο ημίχρονο). Τα ανύπαρκτα οφ σάιντ στον Ράμος; Αλλά μάλλον δεν τις έδειξαν αυτές τις φάσεις στη κρατική. Τουλάχιστον δεν μπορούσαν να μη δείξουν ότι η ομάδα που ευννοήθηκε έπαιζε με 10 παίχτες για 78 λεπτά.

ΥΓ: ΠΑΟΚ εκεί εκεί στη Β εθνική. :)

TALOS 21-10-2007 22:53

φυσικα και δε τα ειδα αφου δε τα δειξε. τι να κανω? να ζητησω το dvd του αγωνα απ την παε? και παλι αυτα που ειπες δεν αναιρουν ουτε το μπεναρντ, ουτε την ανυπαρκτη γκρινια για τη διαιτησια οποτε μας συμφερει. Ο Κυριακιδης τα ειπε ολα. ''Η ΑΕΚ δειχνει οτι κανει πρωταθλητισμο, αλλα ο Ολυμπιακος ανεβαινει σταδιακα κι οταν πιασει κορυφη η αποδοση του, δε ξερω αν θα μπορει να τον ακολουθησει''

Karmakosmik 21-10-2007 23:09

Μπορεί να μην αναιρούν τίποτα, πάντως αποδεικνύουν ότι ο @@αιτητής ήρθε χθες με μπιστόλια, αλλά δεν του έκατσε να δει ο Δάλλας το τράβηγμα. Γιατί θα το έδινε, όπως έδωσε τη κόκκινη στο 12' που δεν θα το έκανε αν υπήρχε προοπτική να γίνει @@αιτητής μέσω της παράγκας του Ντέμη ;D
Όταν όμως είσαι για κάποια μέσα Φενερμπαχτσέ, φυσικό είναι να μη δεις. Γι' αυτό περιμένω Καρπετόπουλο ;D

Δεν θα παίζει κάθε αγωνιστική με τον ΟΣΦΠ για αν δούμε αν θα τον ακολουθήσει. Με άλλους θα παίζει και αν κερδίσει αυτούς θα πάρει το πρωτάθλημα κι ας μην έχει την καλύτερη ομάδα. Πράγμα πολύ απλό που συμβαίνει τόσα χρόνια με τον ΟΣΦΠ. Αλλά μια ζωή μυρωδιάς αυτός ο Κυριακίδης ;D

Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 17:39.

WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin

Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0