![]() |
Απάντηση: Το καφενείο των φιλάθλων
Παράθεση:
|
ναι τωρα γεμισαν με καφε ριγες στο 1-2 του σεζαρ;D
|
Παράθεση:
|
O καναπές είναι κόκκινος!Τέλος.
|
Α'ΕΘΝΙΚΗ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΔΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΕΛΑΘΩΩΩΩΩΩΩΩΩ...
Είχα αγώνα μπάσκετ την ώρα που έπαιζε η Καλλιθέα.Είμαστε 47-42 και βαράμε βολές.Εγώ στο κέντρο και περιμένω.Έρχεται το 4άρι μας που ήταν τελευταίος και μου λέει κερδίσαμε,μου το είπαν από τον πάγκο οι της εκτός αποστολής.Δίνουμε χάιβ φάιβ και με τα 2 χέρια ψηλά και μας κοιτούσαν όλοι από τον πάγκο περίεργα.;D Τελικά κερδίσαμε 70-60.;D |
απο τις καλυτερες κυριακες ευκολα σημερα
16.45 παιζουν αεκ και οσφπ με τηλεοπτικη μεταδοση απο νετ και αλφα,στις 17.00 παιζει μπασκετ ο γαυρος με μεταδοση απο ετ1 και στις 19.00 παιζει ο βαζελος με μεταδοση απο νετ. Σηκωνεσαι η δε σηκωνεσαι απο τον καναπε σημερα? |
σηκώνεσαι να πας γήπεδο :D
|
ρε γαυρε, ελα ρε μαλακες. Δηλαδη πρεπει να ριξουμε 8 στην ΑΕΚ τωρα για να εξηλεωθουμε? Αμαν
|
στο 88' το φάγατε. Keep walking. Πάλι καλά που στην Ευρώπη δεν μας έχετε ρεζιλέψει ακόμα.
|
παραδεξου οτι αν ημουν κλαψας αεκτζοβαζελος μπορουσα να πω για το οφσαιντ του νουνιεζ το ανυπαρκτο και για τις 34535 καρτες του ανυπαρκτου Βασσαρα, αλλα δε παιξαμε μπαλα οποτε τι να πεις. Δε το χανει το πρωταθλημα ο γαυρος ρεεεεεεεε. Ονειρευτειτε, τσαμπα ειναι
|
| Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 21:57. |
WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin