|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Για να καταφέρει να περπατάει με τον περίφημο σέξι τρόπο της, η Μέριλιν Μονρόε είχε πριονίσει ένα κομμάτι από το τακούνι του ενός παπουτσιού της. | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#1992 (permalink) |
|
Super Moderator
![]() Εγγραφή: Nov 2004
Περιοχή: LonDoN
![]() |
|
|
|
|
|
|
|
#1993 (permalink) | |
|
ΠΑΛΙΟΣ,αλήτης κ αμαρτωλός!
![]() |
Παράθεση:
"Δεν θα ήμουν τόσο αφελής ώστε να είχα τον ύμνο του Ολυμπιακού στο κινητό μου! Για το μόνο που δεν διακρίνομαι είναι για την αφέλεια και τη βλακεία μου. Το κινητό μου ήταν στο αθόρυβο. Xτύπησε ένα κινητό με τον ύμνο του Ολυμπιακού, αλλά ήταν ενός ανθρώπου πίσω από τον κύριο Μώραλη. Σέβομαι οποιαδήποτε κρίση για τη διαιτητική μου απόδοση, καλή ή κακή, αλλά δεν μπορούν να λέγονται τέτοια πράγματα αόριστα" Και τοτε ο Νικολογιάννης έκανε χαριτωμένα την κότα και τον ρώτησε γιατί έδωσε τόσο λίγες καθυστερήσεις... ΕΛΑ ΜΩΡΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΑΡΑ!!! | |
|
|
|
|
|
|
#1994 (permalink) | |
|
AYO TECHNOLOGY
![]() Εγγραφή: Jun 2006
![]() |
Παράθεση:
Ναι ετυχε να τ ακουσω ειχε πολυ γελιο.Αλλα εμενα αλλο μου κανε εντυπωση που μιλαγε ο Κασναφερης με το Καρπετ και ειχαμε γελακια."Ελα ρε Αντωνη αφου με ξερεις τωρα' και διαφορους ενικους.Και υστερα σου λεει πως αβανταρονται συγκεκριμενοι διαιτητες και παιζουν ολα τα κρισιμα ματς. | |
|
|
|
|
|
|
#1995 (permalink) |
|
Venom
![]() Εγγραφή: Sep 2005
![]() |
μαλλον ο καρπετοπουλος θα οριζει ποιοι διαιτητες παιζουν στα ντερμπι.
|
|
|
|
|
|
|
#1996 (permalink) |
|
Κουγια στα τσακιδια!
![]() |
Θέμα με Άντζα
Με τιμωρία μεγαλύτερη από αυτή της μιας αγωνιστικής, που επισύρει η αποβολή του στο ντέρμπι της Κυριακής, απειλείται ο Παρασκευάς Άντζας, λόγω της χειρονομίας που έκανε προς τους οπαδούς του Παναθηναϊκού κατά την αποχώρησή του από τον αγωνιστικό χώρο. Το θέμα θα απασχολήσει την πειθαρχική επιτροπή της Σούπερ Λίγκας, που θα κληθεί σε πρώτη φάση να αποφασίσει αν θα καλέσει τον διεθνή αμυντικό σε απολογία. Χθες λεγόταν πως ο 32χρονος άσος ενδέχεται να κληθεί με βάση το «δεδικασμένο Μπούσι» (για το επεισόδιο με τον Παπαδόπουλο πέρυσι στο Καλαμαριά- ΠΑΟ) και θα κινδυνεύσει με τιμωρία τριών αγωνιστικών, ωστόσο νομικές πηγές ανέφεραν ότι ο Άντζας μπορεί να κληθεί με βάση τα άρθρα 10 και 25 του πειθαρχικού κώδικα. Πάντως, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού αισιοδοξούν πως ακόμη και αν ο Άντζας κληθεί σε απολογία, δεν θα υπάρξει τιμωρία μεγαλύτερης από της μιας αγωνιστικής, αφού οι «ερυθρόλευκοι» θα υποστηρίξουν πως… έξυνε το κεφάλι του. κοκοκοκο |
|
|
|
|
#1997 (permalink) |
|
You know it.
![]() |
Ας τιμωρηθει και με τρεις. Μεγαλη δουλεια. Εχουμε Σεζαρ, Ζεβλακοφ για το κεντρο και δεν εχουμε και κανα σημαντικο ματς να παιξουμε. Βεβαια στην Ελλαδα δεν υπαρχουν σημαντικα ματς. Με ολους τα βγαζουμε περα και με τα δευτερα.
![]() |
|
|
|
|
|
#1998 (permalink) | |
|
ALTEREGO
![]() Εγγραφή: Jul 2007
Περιοχή: ταυρος
![]() |
Παράθεση:
| |
|
|
|
|
|
#1999 (permalink) |
|
Flamboyant....
![]() Εγγραφή: Jun 2005
Περιοχή: Ίλιον, κάπου στα δυτικά....
![]() |
Βρε ας κοιτάξει ο Άντζας να μην κανει μαγκιες. Γιατί όσο καλός παικτης είναι τόσο μυαλό δεν έχει και με αυτά που κάνει γίνεται αντιπαθης. Και θα του έλεγα να κόψει τις μαγκιές στο γήπεδο γιατί όλοι ξέρουμε πως στου Ρεντη όλες οι πόρτες έχουν ψηλώσει κατά 50 ποντους για να χωρά να περνά αυτός και τα κερατά του....
|
|
|
|
|
|
|
#2000 (permalink) |
|
belluschi-mania
![]() |
Νταξει σιγουρα αλητεια αυτο που εκανε αλλα κανεις δεν αναφερεται στα εμετικα συνθηματα που ακουγονταν.Να μου πειςαθλητης εισαι θα ακουσεις και τα μπινελικια,γι αυτο πληρωνεσαι.Αλλα τα συνθηματα και η ενταση της στιγμης σιγουρα αποτελουν ελλαφρυντικα
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 12:40.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο