Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο gatoni
Ναι,βγήκε ο Νικολογιάννης (που οριακά χάνει τον τίτλο του μεγαλύτερου τσάτσου του Τζίγγερ από τον Γκόντζο) και είπε πως "κάποιος του είπε πως είπαν πως το κινητό του Κασναφέρη χτυπάει με τον ύμνο του Ολυμπιακού" (έγκυρη πηγή το χαλασμένο τηλέφωνο...). Μετά βέβαια βγήκε ο Κασναφέρης και είπε τα εξής:
"Δεν θα ήμουν τόσο αφελής ώστε να είχα τον ύμνο του Ολυμπιακού στο κινητό μου! Για το μόνο που δεν διακρίνομαι είναι για την αφέλεια και τη βλακεία μου. Το κινητό μου ήταν στο αθόρυβο. Xτύπησε ένα κινητό με τον ύμνο του Ολυμπιακού, αλλά ήταν ενός ανθρώπου πίσω από τον κύριο Μώραλη. Σέβομαι οποιαδήποτε κρίση για τη διαιτητική μου απόδοση, καλή ή κακή, αλλά δεν μπορούν να λέγονται τέτοια πράγματα αόριστα"
Και τοτε ο Νικολογιάννης έκανε χαριτωμένα την κότα και τον ρώτησε γιατί έδωσε τόσο λίγες καθυστερήσεις...
ΕΛΑ ΜΩΡΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΑΡΑ!!!
|
Ναι ετυχε να τ ακουσω ειχε πολυ γελιο.Αλλα εμενα αλλο μου κανε εντυπωση που μιλαγε ο Κασναφερης με το Καρπετ και ειχαμε γελακια."Ελα ρε Αντωνη αφου με ξερεις τωρα' και διαφορους ενικους.Και υστερα σου λεει πως αβανταρονται συγκεκριμενοι διαιτητες και παιζουν ολα τα κρισιμα ματς.