|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Η σοκολάτα περιέχει την ίδια ουσία -φενιλεθιλαμίνη- που παράγει ο εγκέφαλος του ανθρώπου που είναι ερωτευμένος. | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#1984 (permalink) |
|
Evil Nazi
![]() |
ακόμα με τη φόλα των σουπερλιγκοπροεδράδων ασχολείστε?
απορίες από το ματς που μου έμειναν... > ο μάλαρτζ γιατί χοροπήδαγε όλη την ώρα ακόμα και όταν η μπάλα πέρναγε 10 μέτρα πάνω από τα δοκάρια του? > ο ενακαρίρε έπαιζε σε αργή κίνηση? > ο δημούτσος που στο καλό ήταν τόσο καιρό? > ο τζιόλης είχε χάσει τη στέκα του και γι αυτό δεν τον άκουσα? επίσης ποιοι έπαιζαν επιθετικοί για τον παο? > ο γκαλέτι τι ήρθε να κάνει στην ελλάδα? μπορώ να σκεφτώ άλλες 300 ομάδες σε καλύτερα πρωταθλήματα που εύκολα παίζει. > οι λεντέσμα, γκαλέτι, λουα λουα σίγουρα κάνανε το πρώτο τους ματς στην ελλάδα? εμένα μου φάνηκε σαν να έπαιζαν 10 χρόνια στον πειραιά > ο νικοπολίδης δεν είναι ο καλύτερος απόγονος της παιανίας? όλη την ώρα χειροκροτούσε τον κόσμο με τόσο πάθος που βούρκωσα. > ο λεμονής ακολούθησε τακτική σόλιντ στις αλλαγές? > ο κοβασεβιτς δεν θύμισε λιγάκι ζάχοβιτς? |
|
|
|
|
|
|
#1986 (permalink) | ||||||
|
Skouliki
![]() |
Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
![]() | ||||||
|
|
|
|
|
|
#1988 (permalink) |
|
Super Moderator
![]() Εγγραφή: Nov 2004
Περιοχή: LonDoN
![]() |
|
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 12:39.

ΑΚΟΠΑ που λεει κι ο γκειχρονης

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο