![]() |
Απάντηση: Το καφενείο των φιλάθλων
Το σωστο ειναι ο θρυλεοντας να μην παει να χωσει και τα 15 για να παρει κανα ρικελμε η βερον κλπ...
Ας παρει 2-3 πιτσιρικαδες 20-23 χρονων που να ειναι ακριβοι αλλα να ειναι και παιχταραδες.Και ομαδαρα θα κανουμε και θα μαζευουμε και 15 μυρια καθε καλοκαιρι απο την πωληση τους.Κατι απο Λυον μου θυμιζει αυτο.... |
Παράθεση:
@μουσακα: το μόνο που βλέπω να σε νοιάζει είναι το πρωτάθλημα. από κάτι τέτοιους ανυπόμονους και άμπαλους τύπους που το μόνο που τους νοιάζει είναι το πρωτάθλημα κατάντησε ο ΠΑΟ 3ος. με κάτι ηλιθιότητες του στυλ μέταλουργκ, με κάτι ηλίθια γιουχαρίσματα στο γήπεδο έχετε χαντακώσει μια μεγάλη ιδέα. ειλικρινά λυπάμαι που εσύ και κάποιοι άλλοι υποστηρίζουν τον ΠΑΟ με τη νοοτροπία του λιμανιού. αν είχες δει ποτέ μπάλα όμως θα ήξερες ότι οι μεγαλύτερες ομάδες του ΠΑΟ που πήραν πρωταθλήματα, πέτυχαν διακρίσεις στην ευρώπη και έπαιξαν καλή μπάλα, έγιναν κυρίως με έλληνες παίκτες και έπειτα με παιδιά από τις ακαδημίες. Αυτή η ηλιθιότητα του να απαιτείτε να παρει η ομάδα αναγκαστικά το πρωτάθλημα για να βγάλετε τα αποθυμένα σας και το κόμπλεξ σας στον φίλο σας που είναι γαύρος έχει διώξει τουλάχιστον τη δική μου γενιά από το γήπεδο. Και αν δεν έχεις καταλάβει ποια είναι αυτή η γενιά είναι αυτή που έβγαλε το σύνθημα "Εκεί που έχω ταξιδέψει..." |
Δεν καταλαβαινω γιατι ενω ερχεται ενας Γκαλετι να παιξει μπαλα στο θρύλο δε μπορει να ρθει ενας πιτσιρικας απο την Αργεντινη οπως ο Μποτινελι η ο Ντελγκαδο
|
για τον μποτινέλι δεν ξέρω πόσο χρονών είναι αλλά ο ντελγκάδο δεν είναι πιτσιρικάς 25 χρονών είναι. σημαντικός παράγοντας για να έρθουν είναι η ανταγωνιστικότητα ενός πρωταθλήματος και η διεθνής προβολή πράγματα στα οποία υστερεί το δικό μας πρωτάθλημα. πάντως ομολογώ ότι αν έρθει ο ντελγάδο θα κατέβω καραϊσκάκη να τον δω. το πιο λινκ είναι μια σύγκριση καστίγιο & ντελγάδο σε βίντεο. Castillo VS Delgado
|
25 χρονων μια χαρα ειναι
Ο Μποτινελι στα 22 ειναι αρχηγος της πρωταθλητριας αργεντινης και εχει γυρω στις 90 συμμετοχες τα τελευταια χρονια.Επισης κληθηκε στην εθνικη την ανοιξη ενω ηταν στην προεπιλογη για το κοπα αμερικα αλλα τελικα προτιμηθηκαν οι μιλιτο,αγιαλα κλπ κλπ |
Για τον Ντελγάδο έχω άποψη και λέω πως θα είναι πολύ καλή μεταγραφή. Δεν ξέρω αν θα αντικαταστάσει 100% τον Νέρι γιατί ο Νέρι είχε και την ψυχολογία της ομάδας αλλά σίγουρα θα προσφέρει πολύ. Είναι καλή ευκαιρία αν τον δίνουν με 5 εκατ. € όπως ακούγεται. Ο Μποτινέλι έχει καλό βιογραφικό,μόνο αυτό μπορώ να πω προς το παρόν.
Το θέμα είναι πως μπήκε ο Αύγουστος οπότε οι κινήσεις πρέπει να γίνουν γρήγορα. Αυτό το άκουσα χτες,αν ισχύει σηκώνω τα χέρια ψηλά. Ο πρόεδρος της Σαχτάρ, λέει, είπε στον Καστίγιο να πάρει 1 εκατ. € και να φέρει όποιον παίχτη θέλει για να τον έχει για παρέα!!! Πως είπατε??? :o:drool: |
το αν θα έρθει και θα προσαρμοστεί αμέσως είναι ένα θέμα, αλλά όσο για την προοπτική της αντικατάστασης του καστίγιο imo αν ο τελευταίος σαν παίκτης βαθμολογείται με 70/100 τότε ο ντελγάδο ακουμπάει το 85/100 εύκολα
|
μερικά άσχετα ερωτήματα
|
Παράθεση:
Ο Κοβασεβιτς δεν ειναι τραυματιας.Ο Καστιγιο θα αντικατασταθει απο αλλο επιθετικο.Συνολο δηλαδη 4 επιθετικοι συν τον Μητρογλου.Γιατι να μην παει δανεικος κι αγυριστος? |
Παράθεση:
Τι θες να ζηταω απο την ομαδα μου; Δν παιρνει πρωταθλημα,δν παιρνει κυπελλο και παει και σκατα στην Ευρωπη.Τι να κανω μετα;Να μν τους κραζω;Να τους χειροκροταω που μας εχουν κανει ομαδουλα; |
| Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 08:40. |
WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin