WORLD.gr

WORLD.gr (http://www.world.gr/forum/)
-   Fight Club @ SuperSport FM 94.6 (http://www.world.gr/forum/fight-club-%40-supersport-fm-94-6/)
-   -   Το καφενείο των φιλάθλων (http://www.world.gr/forum/fight-club-%40-supersport-fm-94-6/%CE%A4%CE%BF-%CE%BA%CE%B1%CF%86%CE%B5%CE%BD%CE%B5%CE%AF%CE%BF-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CF%86%CE%B9%CE%BB%CE%AC%CE%B8%CE%BB%CF%89%CE%BD-10.html)

anthropas 29-07-2007 23:13

Απάντηση: Το καφενείο των φιλάθλων

Ρε παιδια νταξει δε λεω.Καλη μπαλιτσα δειχνει να παιζει η αεκ,Αυτος ο Ραμος καλος μου φαινεται.Σιγουρα αν τα πραγματα μεινουν ως εχουν εγω δινω περισσοτερη τυχη στην αεκ και στον Αρη παρα στον ΠΑΟ.

Τα προβληματα της αεκ ειναι:
1.η υπερβολικη σιγουρια που υπαρχει φετος
2.δεν εχει παγκο.Με πλιατσικα,παπασταθοπουλο,τ οζερ και μπουρμπο δεν κανεις τιποτα.

Proedr@s 29-07-2007 23:28

Eγώ πιστεύω πάλι πως ο παναθηναικός θα κάνει ένα μεγάλο ΜΠΑΜ φέτος και θα ψάχνεσται !! Θα λέτε " Κοίτα που πήρε πρωταθλημα ο βάζελος με τον Φυτανίδη και τον Mάλαρτζ " .
:D

greekfansws 29-07-2007 23:31

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο 2Heaven (Μήνυμα 22823)
Eγώ πιστεύω πάλι πως ο παναθηναικός θα κάνει ένα μεγάλο ΜΠΑΜ φέτος και θα ψάχνεσται !! Θα λέτε " Κοίτα που πήρε πρωταθλημα ο βάζελος με τον Φυτανίδη και τον Mάλαρτζ " .

Πες τα εσύ μην τα πω εγώ και με πούνε γραφικό πάλι....
Χρειαζόμαστε επειγόντως αμυντικόόόόόόόό.

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο anthropas
Ρε παιδια νταξει δε λεω.Καλη μπαλιτσα δειχνει να παιζει η αεκ,Αυτος ο Ραμος καλος μου φαινεται.Σιγουρα αν τα πραγματα μεινουν ως εχουν εγω δινω περισσοτερη τυχη στην αεκ και στον Αρη παρα στον ΠΑΟ.

2.δεν εχει παγκο.Με πλιατσικα,παπασταθοπουλο,τ οζερ και μπουρμπο δεν κανεις τιποτα.

^o)

anthropas 29-07-2007 23:33

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο 2Heaven (Μήνυμα 22823)

Αυτο μπορει να χαρακτηριστει απλως προαισθημα,ενστικτο η ακομα και ευχη
Γιατι εκ των πραγμαατων δεν υπαρχει ουτε μια σοβαρη ενδειξη οτι ο παο παει να κανει τη διαφορα φετος

depoina 29-07-2007 23:35

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο anthropas (Μήνυμα 22815)

Καλά που υπάρχεις και εσύ και μας ανοίγεις τα μάτια.. :hehe: :hehe:

anthropas 29-07-2007 23:40

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο depoina (Μήνυμα 22828)
Καλά που υπάρχεις και εσύ και μας ανοίγεις τα μάτια.. :hehe: :hehe:

Αυτα να μου τα λες με πμ γιατι ντρεπομαι...:8

Proedr@s 29-07-2007 23:50

Παίδες . Το πρωτάθλημα δεν άρχισε ακόμα και απο τα φιλικά δεν μπορούμε να κρίνουμε . όσο για σένα άνθρωπα , θα τα πούμε στις 26 - Αυγούστου:P:P

anthropas 29-07-2007 23:55

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο 2Heaven (Μήνυμα 22832)
, θα τα πούμε στις 26 - Αυγούστου:P:P

Γουσταρωωωωωωωωωωωωωωωωωω ωω:rofl:;D

greekfansws 29-07-2007 23:58

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο 2Heaven (Μήνυμα 22832)
Παίδες . Το πρωτάθλημα δεν άρχισε ακόμα και απο τα φιλικά δεν μπορούμε να κρίνουμε . όσο για σένα άνθρωπα , θα τα πούμε στις 26 - Αυγούστου:P:P

Δεν τελειώνει ποτέ;p

Slipknot 30-07-2007 01:14

Η διαφορα μεταξυ Παο και Ολυμπιακου, ΑΕΚ ειναι οτι ο Παο εχει κανει απλα προσθηκες και εκ των πραγματων θα ειναι σιγουρα καλυτερος. Απ'την αλλη, ο Ολυμπιακος και η ΑΕΚ ειναι καινουριες ομαδες και δεν ξερουμε πως θα δεσουν.

Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 08:40.

WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin

Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0