WORLD.gr
Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
Connect

WORLD.gr > Φιλοξενούμενες κοινότητες > Fight Club @ SuperSport FM 94.6
Μεγάλες Αλήθειες
Η πρώτη διαφήμιση προφυλακτικών εμφανίστηκε στο περιοδικό "Τάτλερ", στο τεύχος της 12ης Μαΐου του 1709. Η τότε ονομασία τους ήταν "μηχανές που προστατεύουν από τα τραύματα της αγάπης"!

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 11-07-2007, 19:27   #1181 (permalink)
Evil Nazi

Το avatar του χρήστη Xavier

Xavier is on a distinguished road
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην Xavier
Προεπιλογή Απάντηση: Το καφενείο των φιλάθλων

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Basilis7hh Εμφάνιση μηνυμάτων
τι ασχολεισαι με τελειωμενους ρε ακη ?
τελειωμένο να θεωρήσω ότι χαρακτηρίζεις τον καραγκούνη έτσι? όχι κάποιον άλλο...
Παλιά 11-07-2007, 19:36   #1182 (permalink)
You know it.

Το avatar του χρήστη Slipknot

Περιοχή: C:\Universe\Earth\Europe\ Greece\Home\Chair\Me
Slipknot is on a distinguished road
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην Slipknot

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Karmakosmik Εμφάνιση μηνυμάτων
Ταραλίδης: Ρίμπο ο καλύτερος άνθρωπος και επαγγελματίας. Τι λέει για Καστίγιο

Τον Ριβάλντο χαρακτήρισε ως τον καλύτερο άνθρωπο και τον σωστότερο επαγγελματία ο Γιάννης Ταραλίδης. Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού και νυν του ΟΦΗ σε συνέντευξη που παρεχώρησε στο «ΕΘΝΟΣΠΟΡ της Κυριακής» δήλωσε πως επιθυμεί να καλύψει με την φανέλα της ομάδας της Κρήτης το χαμένο έδαφος της περιόδου που άνηκε στο έμψυχο δυναμικό των «ερυθρολεύκων» από τους οποίους έφυγε με τις χειρότερες (!) αναμνήσεις...

μπλαμπλαμπλα

«Με έκλεψαν οι οπαδοί του Ολυμπιακού!»

Η τελευταία του ανάμνηση δεν ήταν και η καλύτερη δυνατή από τον Ολυμπιακό: «Είναι πολύ άσχημη, αφού στη φιέστα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος με κατάκλεψαν. Κάποιοι οπαδοί με σήκωσαν ψηλά αλλά μου πήραν από την τσέπη το κινητό και μια χρυσή καδένα που φορούσα στον λαιμό μου. Συγκράτησα με δυσκολία τη βέρα μου και περίπου 700 ευρώ που είχα στην τσέπη μου. Μου τα είχε δώσει ο Στολτίδης για να του τα φυλάξω».

Αν σκοράρει ενάντια στον Ολυμπιακό με την φανέλα του ΟΦΗ, μέσα στο Καραϊσκάκη: «Όχι βέβαια. Αν βρεθώ σε θέση θα κάνω το καθήκον μου απέναντι στον ΟΦΗ».

μπλαμπλαμπλα

http://www.sportdog.gr/new/article.aspx?id=38486
"μπλαμπλαμπλα" =

Ο Γιάννης Ταραλίδης αναφέρθηκε και για τον άλλο πολύ στενό του φίλο , τον Νέρι Αλμπέρτο Καστίγιο που διαπρέπει στο Κόπα Αμέρικα με την φανέλα της εθνικής Μεξικού: «Ναι, ακόμη ένας παρεξηγημένος παίχτης στον Ολυμπιακό. Όση ένταση και πρόκληση του βγαίνει μέσα στο παιχνίδι, τόσο ήσυχος είναι στην εξωγηπεδική ζωή του. Να φανταστείτε πως όταν βγαίναμε βόλτες, πήγαινα πάντα εγώ μπροστά κι αυτός ακολουθούσε. Δεν του άρεσε να προβάλλεται, αν και το αξίζει, γιατί είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής».

«Καταπληκτικό το γκολ του Νέρι με Βραζιλία»

«Καταπληκτικό. Αλλά τέτοιες στιγμές τις παιδεύει στις προπονήσεις. Είχε σωστή αντίδραση, επειδή ήταν μια μελετημένη ενέργεια. Ο Νέρι είναι έξυπνος, έχει πολύ καλή αίσθηση του χώρου και το χάρισμα να "διαβάζει" τη σκέψη του αντιπάλου».

Για το θα αποχωρήσει τελικά από τον Ολυμπιακό ο μέσος του ΟΦΗ τόνισε: «Αυτό δεν το γνωρίζω. Αν έρθει κάποια δελεαστική πρόταση, ίσως το κάνει. Όμως αυτός έχει πάθος με τον Ολυμπιακό. Σε αντίθεση με μένα, ο Νέρι δεν έχει σοβαρό λόγο να φύγει από την ομάδα».

«Είχα προτάσεις από ΑΕΚ και ΠΑΟΚ»

«Ο μάνατζέρ μου μίλησε με την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ, αλλά και οι δύο είχαν λύσεις πρώτης γραμμής. Εγώ όμως δεν ρίσκαρα να είμαι ξανά αναπληρωματικός».

ΥΓ. Ο Ριβαλντο δεν ειχε γινει κακος χαρακτηρας μετα το ματς με τον ΠΑΣ ??

Ο χρήστης Slipknot δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 11-07-2007, 22:05   #1183 (permalink)
AYO TECHNOLOGY

Το avatar του χρήστη mesi13

mesi13 is on a distinguished road

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο paulo2 Εμφάνιση μηνυμάτων
Κουφάλες Βραζιλιάνοι πάλι τη γλιτώσατε στα πέναλτι.Περάστε τώρα στον τελικό να σας σερβίρουμε.Είστε ο Λεβαδειακός του copa america,υπερτιμημένοι γαύροι του παγκοσμίου ποδοσφαίρου.Argentina campeon
Oι ψευτομαγοι μαγεψαν και χτες απ οτι ειδα.Υπομονη και θα τα πουμε τη Κυριακη μ αυτους ισως ηθελε ο θεος να περασουν για να τους περιποιηθουμε καταλληλως.Πρωτα να περασουμε ενα χερι το πολιτογραφημενο συντροφο του Ζαπατα και μετα θ ασχοληθουμε μ αυτους.Και τα 2 εχουν την ιδια γλυκα
Παλιά 12-07-2007, 01:36   #1184 (permalink)
Αλέξανδρος

Το avatar του χρήστη greekfansws

Περιοχή: Κλειστή Λόγω Έργων
greekfansws is on a distinguished road
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην greekfansws

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Xavier Εμφάνιση μηνυμάτων
τελειωμένο να θεωρήσω ότι χαρακτηρίζεις τον καραγκούνη έτσι? όχι κάποιον άλλο...
Ή τον Άτζα... Είναι δίλλημα...

And Nothing else matters...
Ο χρήστης greekfansws δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 12-07-2007, 09:39   #1185 (permalink)
Evil Nazi

Ο Ντέμης πήρε την ΑΕΚ πριν 3 χρόνια αφού του χαρίστηκαν ένα βουνό οφειλές. Αν το ποσοστό των χρεών που του χαρίστηκαν ήταν 95% και όπως είπε τα χρέη ανέρχονταν την περίοδο 2005-2006 σε 6 εκ. €, τότε το συνολικό ποσό των χρεών ήταν γύρω στα 100 εκ. Τρία χρόνια μετά η ΑΕΚ χρωστάει 7 εκ. στο δάνειο που έχει πάρει και που θα εξοφλήσει σε δόσεις ως το 2013. Τι ακριβώς είπε ο Ντέμης? Οτι εξόφλησε τα προηγούμενα χρέη που βρήκε στην ΑΕΚ και όχι αυτά που έχει δημιουργήσει η διοίκηση του. Πως το έκανε? Απλά πήρε τα λεφτά από εισητήρια, χορηγούς και τσου λου κλπ και τα έδωσε στα χρέη. Έκανε λοιπόν το αυτονόητο, πράγμα σπάνιο και δακτυλοδεικτούμενο σε σχέση με τους υπόλοιπους παράγοντες στην Ελλάδα, αλλά το αυτονόητο δεν είναι και άξιο συγχαρητηρίων εδώ που τα λέμε.

Μπορεί λοιπόν το γεγονός να γιορτάστηκε δεόντος, πρώτη φορά στην ιστορία του ελλην. ποδοσφαίρου δίνεται τέτοια συνέντευξη τύπου, αλλά επί της ουσίας η ΑΕΚ πριν από 3 χρόνια χρώσταγε 6 εκ. και τώρα χρωστάει 7. Δεν θέλω να κάνω κακόβουλη κριτική (και ίσως να κάνω και λάθος στα ποσά) αλλά εγώ αυτό κατάλαβα και μου φαίνεται ηλίθιο πραγματικά να το διατυμπανίζει κιόλας. Πραγματικά περιμένω ένα σχόλιο από Raz να μου διαφωτίσει κάτι αν δεν το ξέρω.
Παλιά 12-07-2007, 12:28   #1186 (permalink)
Οργίλος

Το avatar του χρήστη kallithea4

Περιοχή: Καλλιθέα
kallithea4 is on a distinguished road
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην kallithea4 Αποστολή μηνύματος μέσω Yahoo στον/στην kallithea4

Μέσσι.

http://www.contra.gr/Soccer/America/CopaAmerica/160203.html

SORRY κιόλας...................

ΚΑΛΛΙΘΕΑΡΑΑΑ...
Ο χρήστης kallithea4 δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 12-07-2007, 13:03   #1187 (permalink)
Νέο Μέλος

Το avatar του χρήστη paulo2

Περιοχή: Aθήνα
paulo2 is on a distinguished road

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο kallithea4 Εμφάνιση μηνυμάτων
Γκολάρα!!! Τον πρώτο καιρό ήταν πιο σεμνός.Τώρα δεν μαζεύεται με τίποτα...Θυμιζει λίγο το γκολ του Σαβίσεβιτς στον τελικό του ΟΑΚΑ με τη Μπάρτσα...Βάλε ένα τέτοιο με τους Βραζιλιάνους να τρελλαθούμε!!!
Παλιά 12-07-2007, 13:27   #1188 (permalink)
Look out Below

Karmakosmik is on a distinguished road

Χμμ... δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα.

Καταρχάς να ξεκαθαρίσουμε ότι ο Ντέμης Νικολαίδης δεν είναι ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, αλλά 5ος μέτοχος με ποσοστό γύρω στο 10%. Αυτό για να μην αδικούνται οι άνθρωποι που πραγματικά έβαλαν λεφτά.

Δεν μπορώ να θυμάμαι πόσα ακριβώς χρωστούσε το καλοκαίρι του 2005. Το καλοκαίρι του 2004 η ΠΑΕ ΑΕΚ είχε οφειλές 177 εκ. προς το δημόσιο (τα 100εκ περίπου πρόστιμα και προσαυξήσεις), τα οποία από το άρθρο 44 έγιναν 23,3 εκ.ευρώ. Αυτά τα χρήματα ξεπληρώθηκαν, από τα χρήματα που έβαλαν οι μέτοχοι και από το δάνειο.

Τα έσοδα από τα διαρκείας, τα εισητήρια, τους χορηγούς, τηλεοπτικά (τσάμπιονς Λιγκ δεν ξέρουμε ακόμα, θα δούμε από τον ισολογισμό του χρόνου), μπήκαν όλα για την λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Συγεκριμένα, αν δείτε στον οικονομικό απολογισμό της ΠΑΕ http://www.aekfc.gr/media/Documents/parousiasi.pdf

σελ.7 2005-06
έχει λειτουργικά έσοδα (εισητήρια, χορηγίες,τηλεοπτικά,πωλήσε ις ποδοσφαιριστών) 15727 χιλιάδες ευρώ και λειτουργικά έξοδα (κόστος ομάδας,κόστος αγώνων, λοιπά έξοδα) 20884 χιλ.ευρώ. Που σημαίνει ότι τα λειτουργικά έσοδα συν χρήματα μετόχων πήγαν για την κάλυψη των λειτουργικών εξόδων και όχι στα χρέη.

σελ.8 παρομοίως 2006-07
έσοδα -> 30625
έξοδα -> 28055
εδώ έχουμε κάποιο κέρδος από τα λειτουργικά, το οποίο είναι πολύ μικρό για να πληρωθεί κάποιο χρέος (βέβαια δεν υπολογίζονται τα έσοδα του Τσάμπιονς Λιγκ).

Συμπερασματικά το χρέος ήταν 23,5 εκ.ευρώ το 2004, το οποίο (αφού τα λειτουργικά έσοδα-έξοδα εξισσώνονται) εξοφλήθη μέσω των μετόχων και του δανείου (το οποίο φαίνεται ότι ήταν απαραίτητο).

Τώρα το δάνειο πρέπει να πληρώνεται με μηνιαίες δόσεις, μέχρι το 2013. Κατά την γνώμη μου δλδ δεν είναι χρωστούμενο. Αν δεν πληρώσεις την δόση του Ιουλίου '07 δλδ, χρωστάς μέρος του δανείου. Και από ομάδα επιχειρηματιών όπως ο Νοτιάς, ο Γκούμας και ο Κανελλόπουλος δεν ανησυχώ για δάνειο 7 εκ.ευρώ με προοπτική 10ετίας, αφού έχουν αποδείξει κιόλας ότι έχουν βάλει αρκετά μεγάλο ποσό (γύρω στα 16 εκ. σύμφωνα με παλαιότερες δηλώσεις του προέδρου της ΠΑΕ και όπως φαίνεται από τα παραπάνω).

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Karmakosmik : 12-07-2007 στις 13:31.
Ο χρήστης Karmakosmik δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 12-07-2007, 13:44   #1189 (permalink)
Viva Fidel!

Το avatar του χρήστη aitherovamon

Περιοχή: Ιωλκός
aitherovamon is on a distinguished road
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην aitherovamon

Καταπληκτικο γκολ..τελικα ισως να γινει κορυφαιος μια μερα,και να μην βγει φουσκα οπως ο ντ'αλλεσανδρο,αιμαρ και αλλοι πολλοι που ονομαστηκαν ΝΕΟΙ μαραντονες...
Παλιά 12-07-2007, 13:49   #1190 (permalink)
Evil Nazi

@raz: θενκς για τα ινφο. όπως και να έχει πάντως δεν είναι και λόγος πανηγυρισμών όταν κάποιος κάνει σωστά τη δουλειά του, μάλλον υποχρέωσή του είναι. τέσπα

Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 8 (0 μέλη και 8 επισκέπτες)

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές