Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 12-07-2007, 09:39   #1185 (permalink)
Xavier
Evil Nazi

Το avatar του χρήστη Xavier

Xavier is on a distinguished road
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην Xavier
Προεπιλογή Απάντηση: Το καφενείο των φιλάθλων

Ο Ντέμης πήρε την ΑΕΚ πριν 3 χρόνια αφού του χαρίστηκαν ένα βουνό οφειλές. Αν το ποσοστό των χρεών που του χαρίστηκαν ήταν 95% και όπως είπε τα χρέη ανέρχονταν την περίοδο 2005-2006 σε 6 εκ. €, τότε το συνολικό ποσό των χρεών ήταν γύρω στα 100 εκ. Τρία χρόνια μετά η ΑΕΚ χρωστάει 7 εκ. στο δάνειο που έχει πάρει και που θα εξοφλήσει σε δόσεις ως το 2013. Τι ακριβώς είπε ο Ντέμης? Οτι εξόφλησε τα προηγούμενα χρέη που βρήκε στην ΑΕΚ και όχι αυτά που έχει δημιουργήσει η διοίκηση του. Πως το έκανε? Απλά πήρε τα λεφτά από εισητήρια, χορηγούς και τσου λου κλπ και τα έδωσε στα χρέη. Έκανε λοιπόν το αυτονόητο, πράγμα σπάνιο και δακτυλοδεικτούμενο σε σχέση με τους υπόλοιπους παράγοντες στην Ελλάδα, αλλά το αυτονόητο δεν είναι και άξιο συγχαρητηρίων εδώ που τα λέμε.

Μπορεί λοιπόν το γεγονός να γιορτάστηκε δεόντος, πρώτη φορά στην ιστορία του ελλην. ποδοσφαίρου δίνεται τέτοια συνέντευξη τύπου, αλλά επί της ουσίας η ΑΕΚ πριν από 3 χρόνια χρώσταγε 6 εκ. και τώρα χρωστάει 7. Δεν θέλω να κάνω κακόβουλη κριτική (και ίσως να κάνω και λάθος στα ποσά) αλλά εγώ αυτό κατάλαβα και μου φαίνεται ηλίθιο πραγματικά να το διατυμπανίζει κιόλας. Πραγματικά περιμένω ένα σχόλιο από Raz να μου διαφωτίσει κάτι αν δεν το ξέρω.