Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 11-07-2007, 19:36   #1182 (permalink)
Slipknot
You know it.

Το avatar του χρήστη Slipknot

Περιοχή: C:\Universe\Earth\Europe\ Greece\Home\Chair\Me
Slipknot is on a distinguished road
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην Slipknot
Προεπιλογή Απάντηση: Το καφενείο των φιλάθλων

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Karmakosmik Εμφάνιση μηνυμάτων
Ταραλίδης: Ρίμπο ο καλύτερος άνθρωπος και επαγγελματίας. Τι λέει για Καστίγιο

Τον Ριβάλντο χαρακτήρισε ως τον καλύτερο άνθρωπο και τον σωστότερο επαγγελματία ο Γιάννης Ταραλίδης. Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού και νυν του ΟΦΗ σε συνέντευξη που παρεχώρησε στο «ΕΘΝΟΣΠΟΡ της Κυριακής» δήλωσε πως επιθυμεί να καλύψει με την φανέλα της ομάδας της Κρήτης το χαμένο έδαφος της περιόδου που άνηκε στο έμψυχο δυναμικό των «ερυθρολεύκων» από τους οποίους έφυγε με τις χειρότερες (!) αναμνήσεις...

μπλαμπλαμπλα

«Με έκλεψαν οι οπαδοί του Ολυμπιακού!»

Η τελευταία του ανάμνηση δεν ήταν και η καλύτερη δυνατή από τον Ολυμπιακό: «Είναι πολύ άσχημη, αφού στη φιέστα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος με κατάκλεψαν. Κάποιοι οπαδοί με σήκωσαν ψηλά αλλά μου πήραν από την τσέπη το κινητό και μια χρυσή καδένα που φορούσα στον λαιμό μου. Συγκράτησα με δυσκολία τη βέρα μου και περίπου 700 ευρώ που είχα στην τσέπη μου. Μου τα είχε δώσει ο Στολτίδης για να του τα φυλάξω».

Αν σκοράρει ενάντια στον Ολυμπιακό με την φανέλα του ΟΦΗ, μέσα στο Καραϊσκάκη: «Όχι βέβαια. Αν βρεθώ σε θέση θα κάνω το καθήκον μου απέναντι στον ΟΦΗ».

μπλαμπλαμπλα

http://www.sportdog.gr/new/article.aspx?id=38486
"μπλαμπλαμπλα" =

Ο Γιάννης Ταραλίδης αναφέρθηκε και για τον άλλο πολύ στενό του φίλο , τον Νέρι Αλμπέρτο Καστίγιο που διαπρέπει στο Κόπα Αμέρικα με την φανέλα της εθνικής Μεξικού: «Ναι, ακόμη ένας παρεξηγημένος παίχτης στον Ολυμπιακό. Όση ένταση και πρόκληση του βγαίνει μέσα στο παιχνίδι, τόσο ήσυχος είναι στην εξωγηπεδική ζωή του. Να φανταστείτε πως όταν βγαίναμε βόλτες, πήγαινα πάντα εγώ μπροστά κι αυτός ακολουθούσε. Δεν του άρεσε να προβάλλεται, αν και το αξίζει, γιατί είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής».

«Καταπληκτικό το γκολ του Νέρι με Βραζιλία»

«Καταπληκτικό. Αλλά τέτοιες στιγμές τις παιδεύει στις προπονήσεις. Είχε σωστή αντίδραση, επειδή ήταν μια μελετημένη ενέργεια. Ο Νέρι είναι έξυπνος, έχει πολύ καλή αίσθηση του χώρου και το χάρισμα να "διαβάζει" τη σκέψη του αντιπάλου».

Για το θα αποχωρήσει τελικά από τον Ολυμπιακό ο μέσος του ΟΦΗ τόνισε: «Αυτό δεν το γνωρίζω. Αν έρθει κάποια δελεαστική πρόταση, ίσως το κάνει. Όμως αυτός έχει πάθος με τον Ολυμπιακό. Σε αντίθεση με μένα, ο Νέρι δεν έχει σοβαρό λόγο να φύγει από την ομάδα».

«Είχα προτάσεις από ΑΕΚ και ΠΑΟΚ»

«Ο μάνατζέρ μου μίλησε με την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ, αλλά και οι δύο είχαν λύσεις πρώτης γραμμής. Εγώ όμως δεν ρίσκαρα να είμαι ξανά αναπληρωματικός».

ΥΓ. Ο Ριβαλντο δεν ειχε γινει κακος χαρακτηρας μετα το ματς με τον ΠΑΣ ??

Ο χρήστης Slipknot δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση