WORLD.gr

WORLD.gr (http://www.world.gr/forum/)
-   Fight Club @ SuperSport FM 94.6 (http://www.world.gr/forum/fight-club-%40-supersport-fm-94-6/)
-   -   Το καφενείο των φιλάθλων (http://www.world.gr/forum/fight-club-%40-supersport-fm-94-6/%CE%A4%CE%BF-%CE%BA%CE%B1%CF%86%CE%B5%CE%BD%CE%B5%CE%AF%CE%BF-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CF%86%CE%B9%CE%BB%CE%AC%CE%B8%CE%BB%CF%89%CE%BD-10.html)

Commando7hh 05-07-2007 21:22

Απάντηση: Το καφενείο των φιλάθλων

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο prokroustis (Μήνυμα 19833)
Κ για μια στιγμη νομιζα πως εγινες βαζελος..θα σας κερασουμε μεσα εξω...ελα ρε!!στα αδερφια σας??που ο οσφπ αγοραζει απο παο και η αεκ απο οσφπ??μονο ο παο εχει μεινει αγνος??παπας ριμπο και αλλα...και η τραγικη ειρωνια ειναι πως η αεκ θα παρει πρωτααθλημα:armed:

αγνος ο παο απο ποια αποψη ? επειδη δεν κανει μεταγραφες ?

gatoni 05-07-2007 21:23

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Karmakosmik (Μήνυμα 19858)
Τον Μπριάκο και τον Τσίκινη ξεχάσαμε να πάρουμε γμτ

Και τον Τζόλε για να μη σας πάει βεντούζα και φέτος... :hehe::hehe:

Commando7hh 05-07-2007 21:27

http://www.contra.gr/Soccer/Europe/ChL/159519.html

ελα ρε αλνταιρ αιωνιε εφηβε!! ελα ρε μαθουσαλα των γηπεδων!!

TALOS 05-07-2007 21:29

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Karmakosmik (Μήνυμα 19858)
Τον Μπριάκο και τον Τσίκινη ξεχάσαμε να πάρουμε γμτ

δε πειραζει. Εχετε καλους ηλεκτρολογους που αν χρειαστει κλεινουν τα φωτα

(ετσι, καραμελα στην καραμελα)

anthropas 06-07-2007 00:00

Oι πρωτες μεταγραφες του ΠΑΟ ειναι γεγονος.Σημερα εσκασε διπλο μπαμ στην παιανια αφου ο ΠΑΟ ανακοινωσε Δημουτσο και Μαλαρτζ:hehe::hehe:

ΥΓ:Τον Σοριν στα κοκκινα και τι στον κοσμο

mesi13 06-07-2007 00:04

"Θέλω να μείνω στη χώρα μου και να παίξω σε μια ομάδα εκεί". Αυτό ήταν το δημόσιο μήνυμα του Βασίλη Σπανούλη προς Houston Rockets αναφορικά με το μέλλον του. Ο V-Span, μιλώντας στην τοπική εφημερίδα "Houston Chronicle", ξεκαθάρισε ότι δεν προτίθεται να επιστρέψει στην Αμερική. Μια απόφαση οριστική και αμετάκλητη, παρά την επιμονή των "ρουκετών" να μην τον... ελευθερώσουν.

Ο διεθνής γκαρντ εξήγησε με κάθε λεπτομέρεια τους λόγους που τον φέρνουν πίσω στην Ελλάδα. Ήταν κάτι περισσότερο από αναλυτικός. "Είναι κάτι πολύ προσωπικό. Σχετίζεται με οικογενειακά προβλήματα. Δεν είμαι απογοητευμένος. Στη ζωή ποτέ δεν ξέρεις πως θα σου έρθουν τα πράγματα. Όταν είμαστε μακριά από τη χώρα μας, η κουλτούρα και ο τρόπος ζωής είναι διαφορετικά. Ήταν πολύ δύσκολα. Το περίμενα, αλλά επειδή είμαι πολύ δεμένος με την οικογένειά μου, προτιμώ να είμαι μαζί της, παρά να παίζω στις ΗΠΑ. Θα είναι δύσκολο να κάνω ένα βήμα πίσω. Σέβομαι τον νέο προπονητή. Τον σέβομαι ως άτομο και ως κόουτς, αλλά δεν μπορώ να γυρίσω".

Στο ίδιο δημοσίευμα φιλοξενούνται επίσης δηλώσεις του εκπροσώπου του Σπανούλη, Μίοντραγκ Ραζνάτοβιτς. "Τους είπε δέκα φορές 'δεν γυρνάω'. Αρχικά ήταν μεταξύ αυτού και του Van Gundy. Τώρα δεν είναι. Δεν ταιριάζει στον αμερικάνικο τρόπο ζωής. Προσπαθώ 1,5 μήνα να τους κάνω να καταλάβουν. Είναι κάτι το τρελό. Πιστέψτε με, τα πούλησε όλα, το αυτοκίνητο και το διαμέρισμα. Δεν επιστρέφει. Μου είπε: 'δεν μπορώ να ζήσω εκεί. Νόμιζα. Ήμουν χαρούμενος όταν υπέγραψα, αλλά τώρα δεν θέλω'. Αναζητεί μία διέξοδο, ενώ η μητέρα του με παίρνει τηλέφωνο και κλαίγοντας μου λέει να φέρω το γιο της πίσω. Δεν είναι θέμα χρημάτων, χρόνου συμμετοχής ή κάτι άλλο".

Αφηστε τον ρε αλητες μη μας κρατατε σε αγωνια.Το δριμυ κατηγορω της μανας δεν το σκεφτεστε;

Xavier 06-07-2007 09:34

Ρε παλικάρια πολύ νωρίς δεν αρχίσαμε τα οπαδικά για φέτος? τι διάολο ενάμιση μήνα αυτή τη δουλειά θα κάνουμε? τουλάχιστον αν είναι έτσι μην αρχίστε τα μπινελικώματα πληζ.

Περί ΑΕΚ και πρωταθλήματος: Η ΑΕΚ ξεκίνησε δυνατά στις μεταγραφές, αλλά συνέχισε νωχελικά. Θέλει ακόμα ένα στράικερ και (γνώμη μου είναι) ένα δεξί μπακ. Ο ΟΣΦΠ από την άλλη ξεκίνησε τις μεταγραφές με τις συνήθεις υπερβολές και χυλόπιτες, αλλά έκανε εκπληκτικό ντεμαράζ με Γκαλέτι, Κοβάσεβιτς, και 99% Μπράβο. Του λείπουν ακόμα ένα σεντερ-μπακ (το οποίο κατά περίπτωση μπορεί να καλύψει ο Πατσα), ένα αριστερό μπακ (το οποίο μπορεί να καλύψει ο Μπράβο) και ένα αμυντικό χαφ (το οποίο μπορεί να καλύψει ο Άντζας). Για ΠΑΟ δεν μιλάμε (Δημούτσος και τελλλοοςςςς)...
Για μένα λοιπόν ο ΟΣΦΠ είναι πιο μπροστά και αυτοί που λένε ότι αν δεν το πάρει η ΑΕΚ και φέτος.. κλπ μην το έχουν και τόσο εύκολο το πράγμα. Αφήστε που άμα το δούμε και αλλιώς, η ΑΕΚ θα πάρει πρωτάθλημα μόλις φύγει ο Λυμπερόπουλος. Και ο ΠΑΟ τότε το πήρε. Μόλις έφυγε αυτός...:P

Slipknot 06-07-2007 17:36

Το wikipedia ειχε στειλει τον Galletti στον Ολυμπιακο πριν την ωρα του.

Τωρα στο ροστερ του Ολυμπιακου εχει προστεθει ηδη και ο Μπραβο.

http://en.wikipedia.org/wiki/Olympiacos

Astrolabos 06-07-2007 21:47

Λέτε να ενημερώνει τη σελίδα της wikipedia ο Κόκκαλής; :P

gatoni 06-07-2007 21:50

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Astrolabos (Μήνυμα 19977)
Λέτε να ενημερώνει τη σελίδα της wikipedia ο Κόκκαλής; :P

φωνή 4: "Άσε μας μωρέ με την wikipedia, τα μέλη,τα τσιράκια του Κόκκαλη..." :P

Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 08:40.

WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin

Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0