![]() |
Απάντηση: Το καφενείο των φιλάθλων
υποτιθεται πως ειναι φιλος του τωρα θα δουμε..παντως εγω θελω να τον δω στο ματς με τον παο για να τον γαμισει κανας n doye και μετα να ψαχνονται τα αεκακια...remember 1-4
|
Παράθεση:
Ο Ν' Doye είναι πιθανόν να τεκνοποιήσει (πολύ σικκκκ) τον Ριβάλντο όσο είναι πιθανό να μου κάνει πρόταση γάμου αύριο η Ζιζέλ..... Και μην λες την έκφραση ΑΕΚΑΚΙΑ γιατί όποτε την ακούω θέλω να κοπανήσω. Δεν επιτρέπω σε κανένα να υποτιμά την ομάδα που υποστηρίζω και ειδικοτερα σε παρτάλια.... Τhanx in advance που λένε και στο χωριό του Βαιμάκη..... |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
ποιος μιλαει:hehe::hehe::hehe::hehe::hehe: kalo!!! |
Παράθεση:
Βρε Ριμποοοοοοοο Ριμποοοοοοοοοοοοοο και να σαι σιγουρος οτι μολις μπει στο Καραισκακη αυτο το συνθημα θα ακουστει απο ολο το γηπεδο και θα γουσταρουμε κιολας. Οπως και αυτος. Παράθεση:
:amhn: |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
http://www.sport-fm.gr/news.jsp?newsID=92102 kalo!!! |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Θα με πείραζε, αν η ομάδα εξαρτιώνταν από το συμβόλαιο.
Ο Ριβάλντο να φύγει Γενάρη μήνα; Να πάει που; Να χαρεί τα ποδοσφαιρικά χρόνια που έχει μπροστά του, σε άλλη ομάδα; Έχετε δει ποτέ βραζιλιάνο να σπάει τέτοιο πλουσιοπάροχο συμβόλαιο; Και εξέδρα να κάθεται με 1,3 εκ. στην τσέπη δεν θα τον χαλάσει καθόλου. Τον Μπριάκο και τον Τσίκινη ξεχάσαμε να πάρουμε γμτ |
| Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 03:59. |
WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin