![]() |
Απάντηση: Το καφενείο των φιλάθλων
ο ιδιος παντως το ειχε δηλωσει οτι θελει ολυμπιακο.
και ρε φιλε λιγο την ορθογραφια σου μας εχεις βγαλει τα ματια. ειδικα αμα το παιζεις και εθνικοφρων τετοια πραγματα να τα προσεχεις. |
σορρυ ρε παιδια δεν ειναι οτι ειμαι ανορθογραφος.προσπαθω να γραφω γρηγορα για να σας προλαβαινω και χανω τονμπουσουλα. και τελος παντων ξεκολληστε επιτελους.. δεν καταλαβαινω γτ γινεστετοσο προσβλητικοι ενω το εχω εξηγησει 100 φορες
|
δεν ειχα σκοπο να σε προσβαλλω, αλλα αν προσεβληθεις τοτε συγγνωμη.
|
Είδα την πρώτη στη tv.
Το καλό ήταν η φανέλα του γλου, που έχει πολυ κίτρινο επιτέλους. Όμορφη φανέλα γενικά, σαν της εθνικής Ιταλίας, μόνο που αντί για μπλε έχει κίτρινο και το σήμα πάνω αριστερά και όχι στο κέντρο. Το κακό. Αυτή η λέξη "Ρίμπο"... Ο άνθρωπος λέγεται Ριβάλντο. Αυτό το "Ρίμποοοοοοοοο", γεννήθηκε στον Πειραιά και το καλύτερο θα είναι να μείνει εκεί. |
Γενικά έχω την εντύπωση πως καλύτερα να έμενε και ο Ριβάλντο εκεί με το χαϊδευτικό του. Δεν ξέρω γιατί μου έρχεται συνέχεια στο μυαλό αλλά κάτι μου λέει ότι κατά τον Δεκέμβρη ο Ρίμπο θα την κάνει από την ΑΕΚ και ίσως και εκδιωγμένος. Δεν κολλάει μου ρε παιδί μου σε αυτή την ομάδα ο Ριβάλντο με τπτ...
|
Εγώ έμαθα οτί η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας είναι από τώρα αγχωμένη για το πως θα προλάβει να φορτώσει με κάρτες τον Ριβάλντο για να είναι τιμωρημένος στο ματς με τον γαύρο.Ο Μπίκας όμως τους καθησυχάζει οτί όλα θα πάνε καλά...
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Ο Ριμπο ειναι μεγαλος παιχτης.Αμα του δειξουν εμπιστοσυνη και του επιτρεψουν να περπαταει μια χαρα θα παιξει.Τωρα δε ξερω τι θα γινει αν ο φερερ αρχισει παλι τα τρελα rotation και τον αφησει εκτος αποστολης σε κανα ματς.Τοτε βαστατε τουρκοι τ αρματα
|
Εχετε χασει τη μπαλα τελειως μου φαινεται. Ο ανθρωπος εχει τετοια cojones που στην ελλαδα δεν εχουν ξαναπερασει ποτε. Ακου κατι θα βρει να πει. Τι ειναι η Αεκ, Μιλαν?? Να του φαει τη θεση ποιος ??? Ο Χετεμαι μηπως ? Ουτε εμενα μου ταιριαζει ο Ριβαλντο με τα κιτρινα αλλα δεν πιστευω οτι υπαρχει περιπτωση να μην χωρεσει σε αυτη την ομαδα.
Το εχω ξαναπει και πριν οτι αν δεν παρει φετος η Αεκ πρωταθλημα τοτε να το κλεισουν το μαγαζι του χρονου. |
| Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 12:17. |
WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin