![]() |
Απάντηση: Το καφενείο των φιλάθλων
Παράθεση:
Αν και λιγο αργα που το δα δεν μπορω να σε βοηθησω τωρα ,παντως αν θες για αλλους αγωνες στειλε ξανα ενα μηνυμα η καλυτερα ενα προσωπικο μηνυμα για να σου στειλω μερικα λινκς! |
Παράθεση:
Μν ξεχνας τι εχω κανει εγω ως φαν της Λιβερπουλ.;p;p |
Ευχαριστω ουτως ή αλλως aitherovamonα... Παντως καταφερα εστω στο παρα 5 να βρω ενα link και να το δω το ματσακι και να χαρω την ομαδαρα μας.....:P
Πλακα πλακα και καλα παιξαμε και ο αρχηγος ξεκινησε τη σεζον με γκολαρα...:worship: |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
Username που δειχνουν την αγαπη μου προς την ομαδα και χιλιαδες ποστ στηριξης προς αυτην.;D:P;p |
Εβλεπα χθες το ματς με τη Λιθουανια. ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΑΙΚΤΗΣ???
Και ποσο χρονων ειναι? Ο Κουφος θα κανει καριερα στο ΝΒΑ σιγουρα. Τελλλλος. |
για να παιζει στη νεων θα ειναι 16-17.καλα πλακα τους εκανε.δεν εχω ξαναδει τετοιο πραγμα
|
Ο Γλυνιαδακης τι εχει κανει στην καριερα του για να θεωρειται καλος?
Ο Παπαδοπουλος καταβαλει προσπαθεια για να ειναι τοσο ασχημος? δηλαδη, εισαι που εισαι λιγο πρωτογονος, αφηνεις και το μαλλι, το εμπλουτιζεις και με αγνο ελαιολαδο, αφηνεις και το μουσι παπαροκαδων? |
Τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής της Μάιντς έκανε τις προηγούμενες μέρες ο Φέλιξ Μπόρχα. Το «καγκουρό», δήλωσε ότι θα σκοράρει 25 γκολ, ενώ υπογράμμισε ότι διαθέτει πάνω από χίλιους τρόπους για να σκοράρει.
|
|
| Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 12:20. |
WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin