![]() |
Απάντηση: Το καφενείο των φιλάθλων
Ρε Αντζα εισαι καλος αμυντικος και σε εκτιμω αλλα ελεος σα γαμω το φελεκι σου εγινες
|
Παράθεση:
|
ΕΛΑ ΜΩΡΗ ΟΜΑΔΑΡΑΑΑ!!! ΕΛΑ ΜΩΡΗ ΑΡΩΣΤΙΑ!!! ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΓΗΠΕΔΟ ΝΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ!!!
To Σάββατο και ώρα 5 το απόγευμα θα πραγματοποιήσει ο Α.Ο. ΧΑΝΙΑ τη πρώτη του προπόνηση. Εννοείτε πως οι Blue Boys θα είναι εκεί... πάντα στη θύρα 4... ΜΕ ΤΟΝ ΑΟΧ ΜΟΥ ΕΧΩ ΓΕΡΑΣΕΙ, ΜΙΑ ΖΩΗ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ, ΕΧΩ ΜΙΑ ΤΡΕΛΑ, ΜΙΑ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΒΑΡΙΑ, ΕΣΕΝΑ ΑΟΧ ΟΥ ΣΤΗ ΚΑΡΔΙΑ!!! |
Βυντρα...αμυντικαρα αλλα κ σκορερ.Ειναι τρελος ο αρχηγος!
Πεσειρο δεν σε χαλασε ο Σωτηρακης. Γκαμπριελ εισαι παιχταρα. Ζιλμπερτο εισαι θεος κι ας μην επαιξες. Καρα,τι γκολαρα πεταξες αγορι μq Στο γκολ τ Σαριεγκι η μπαλα ειχε περασει. Γεια σ Σαλπι με τις κεφαλιες σ. Ο Κοκε τι γκολαρα εβαλε το παλικαρι;;Πολυ καλη μπαλα ο Αρης...με τετοια ομαδα που εχει η ΑΕΚ δν αποκλειω να κανει την εκπληξη ο Αρης. |
γκαμπριελ ροντριγκες ντος σαντος αγόρι μου, τον στράτο τον αποστολάκη αποχωρήσασα του επιτελείου της ομάδας που ήρθες τον έχεις ακουστά καθόλου? το μύθο του αισώπου με το μικρό σωτήρη το λέοντα τον έχεις ακουστά καθόλου? ευτυχώς είσαι τυχερός που ήρθες φέτος στον πολυμετοχικό αλλιώς θα τα άκουγες σίγουρα τα παραπάνω...
Παράθεση:
|
Τζιγκερ μην αφησεις την παικταρα στην ΑΕΚ...προλαβαινουμε ακομα.
|
Μπασινας στον οσφπ,Κυριακος στην Αεκ και Μελισσης στο Παο.*&**$#@@##&*$$ ελληνικο ποδοσφαιρο.Εχετε χιουμορ ολοι.
|
O Μπασινάς στον Ολυμπιακό...
Πάμε άλλη μία: O Μπασινάς στον Ολυμπιακό. Χαχαχαχαχαχαχαχα και ξαναμουαχαχαχαχαχαχαχα!!! Κόκκαλη σ' ευχαριστώ που μου κόβεις την μπάλα ρε κ@ριόλη, να 'σαι καλά! Γιατί αυτόν με τη φανέλα του Ολυμπιακού εγώ δεν κάθομαι να τον δω. Σαν να μου φέρνανε τον Αλβέρτη στο μπάσκετ. Λέω να ανοίξω επιχείρηση με κορνέδες έξω από το Καραϊσκάκη, θα ξεπουλάω άκοπα. Έφτασεεεεεε.... http://www.romina.gr/site/mambots/co...x570-korne.jpg |
Ρε Καρκινογιαννη...αμαν πια ρε αχρηστε...πουλα ρε καραγκιοζη.Ακομα κ τωρα πας να καταστρεψεις τον ΠΑΟ....ασε τον Βγενο να φερει το Σωτη να μην περναει κουνουπι.Τον χαρισαμε τον παιχταρα στην ΑΕΚ.
ΤΖΙΓΚΕΡ ΠΟΥΛΑ...ΑΣΤΡΟ ΚΙ ΕΣΥ! ΥΓ Γεια σ Αγγελε Παναθηναικαρα...αλλος ενας πρωταθλητης Ευρωπης στη μηχανη τ Θρυλου...σα να το βλεπω μπροστα μ το πρωτοσελιδο τ πρωταθλητη! :hehe::hehe: |
XAXAXAXA
EΛΕΟΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΕΕΕΕΕΕΕ!!! Έκανε κάτι γέλια ο πατέρας μου τώρα που του το είπα!!! |
Θα γελασουμε την Πεμπτη στο καραισκακη με τη Χεταφε
Νομιζουν οτι οι γαυροι τρωνε κουτοχορτο θα γελασουμε λεμεεεεεεεεεεεεεεεεεεε |
Πείτε μου πως βλέπετε ΤΩΡΑ extra 3 την Θύρα 7....
Ξαναρχισε.... Με Τάκη και Ακη |
ναι βλεπουμε (χαχαχαχαχα)
τα ιδια και τα ιδια δηλαδης μην ξεχνας τον Φιλιππα Νικο |
Παράθεση:
|
Να κάνω πρόβλεψη τώρα;...
Νωρίς νωρίς θα φύγει ο Βαλβέρδε και θα έρθει πίσω ο Πρίγκιψ... |
Θες και βάτραχο,ε? Μη φας,έχουμε Σεγκουρόσουπα.
|
Κάτσε να αποκλειστεί ο Ολυμπιακός και θα φύγει νύχτα ο Ισπανός... μη σου πω κι ο Κόκκαλης μαζί...
|
Παράθεση:
Για τον Βαλβέρδε συμφωνώ πως σε αυτόν θα τα φορτώσουν όλα (αν και όλοι ξέρουμε ποιός είναι πραγματικά ο υπαίτιος αυτής της κατάντιας). Απλά δεν θα έρθει πίσω ο Μπάγεβιτς αλλά ο Σεγκουρα,αυτό λέω. |
Εδώ και χρόνια, άλλος φταίει, κι άλλος τα φορτώνεται...
Η ιδέα Αγγελόπουλοι στο ποδόσφαιρο πως σας φαίνεται; |
Θα έρθει η ώρα τους. Ελπίζω να μην αργήσει για να μη δούμε (δείτε, γιατί εγώ το έκοψα το σπορ,δεν μου χορηγεί άλλα ψυχοφάρμακα το ΙΚΑ) και στην μπάλα την ίδια κατάντια με το μπάσκετ. Η 50άρα από την Εφές στο ΣΕΦ είναι από τα χειρότερα πράγματα που θυμάμαι ever...
|
το μόνο που μένει να δω είναι να σπάσει το συμβόλαιο του γκούμα και να τον πάρει ο ολυμπιακός τα χριστούγεννα ><
ΥΓ: καλή σταδιοδρομία άγγελε.... |
Που πάμε ρε με τους Γκουμομπασινάδες???:rofl::rofl:
|
Τι ειπε ο Τσουκαλας;
Θα τη στηνει παλι στα κορνερ να βριζει το Μπασινα; Κυριε Σωκρατη ο Μιχαλακης,ο Αντωνακης και ο Αγγελουκος ειναι ακομα κοτες; Κυριε Αγγελε ποιανου την αφισα ειχες εσυ πανω απο το κρεβατι σ; Κυριε Σωκρατη τελικα θα κατσετε να τη φατε; |
Μεσα στο κλιμα ....
Παπασταθοπουλος στην Τζενοα.... Ρε ειπαμε αποπαλτοποιηση αλλα πηραμε φορα τωρα και διωχνουμε και καλους.... Διώξε και Μαχο, Ντέμη. Μάζεψε και αλλο χρήμα. Φέρνουμε Κυργιακο λεει.... Δλδ διώχνουμε τον 21 χρονο και παιρνουμε τον 29 χρονο.... Χαφ δεν παιρνουμε και πάει λέγοντας.... ΥΓ: Ξερω πως υπηρχε ορος στο συμβολαιο του Παπασταθ πως αν εφευγε η τωρινη διοικηση θα πουλιοταν με ελαχιστα χρήματα.... Μήπως το ότι τον πούλησε τώρα κάτι σημαίνει? ΥΓ2: Πάλι καλά που δεν έχουμε και γήπεδο γιατί ικανό τον έχω τον Ντέμη να το πούλαγε και αυτο....:hehe: |
Παράθεση:
Παράθεση:
-Γεια σου κότα -Γεια σου πρόεδρε |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Ελεος με τον φιφη που εχουμε για προεδρο...
click to show Φερτε την παιχτουρα πισω αμα ειναι να παρετε τον υπνο τον Μπασινα. Ή μαλλον διωξτε τον Στολτιδη και φερτε Αλονσο να εχουμε το πιο αργο κεντρο που φτιαχτηκε ποτε. Αυτος θα συμμετασχει στο συνεχες πρεσινγκ που θελει ο Βαλβερδε?? :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: Αστεια διοικηση... Θα γελαμε και θα κλαιμε μαζι φετος ρεεεεεεεεεεε |
"Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ο κορυφαίος παίκτης στον κόσμο αυτή τη στιγμή. Είναι ένας γνήσιος καλιτέχνης. Το στυλ παιχνιδιού του ταιριάζει πολύ στην Γιουνάιτεντ, αλλά και το αντίστροφο. Είναι πολύ ευχάριστο να βλέπεις κάτι τόσο αρμονικό. Όσο για το αν θέλει να πάει στη Ρεάλ, δεν μπορώ να γνωρίζω το χαρακτήρα του. Ίσως έχει σοβαρούς λόγους για να θέλει να φύγει. Είναι ακόμα νέος και μπορεί να θέλει να αντιμετοπίσει καινούργιες προκλήσεις. Αν είναι αυτός ο λόγος που θέλει να φύγει το καταλαβαίνω, αλλά εάν θέλει να φύγει για κάποιο άλλο λόγο νομίζω ότι θα κάνει κάτι εντελώς ηλίθιο."
Ερικ Καντονα |
Τελικα δεν θα χει κορνεδες;;:(
|
Θα έχει. Απλά δεν θα ξεπουλήσει το ζαχαροπλαστείο! Ναι ρε Ντεμίνιο,ναι μωρή αρρρρρρρώστεια! ΝΑΙΙΙΙΙ! Έτσι,άρπαξε μας τον Μπασινά μέσα από τα χέρια! Να 'σαι καλά! Θείο, είναι ελεύθερος ο Μήτσος ο Παπαδόπουλος ακόμα,μην τον χάσεις. Και Φύσσα τεχνικό διευθυντή θέλω θείο,μην με απογοητεύσεις. Και για μπαμ στην επίθεση πάρε τον Μάντζιο, θέλουν να τον δώσουν δανεικό λέει. Είναι χαζοί θείο και τους διώχνουν, πιάσ' τους κότσους λέμεεεεε!
|
Βρήκε ο Βαλβέρδε να διώξει τον Κυριάκο τον Παπαδόπουλο...
Μου φαίνεται πως σύντομα θα τον στείλει ο Socrates στο "Πριγκιπάτο" του Μονακό για διακοπές... Το πιάσαμε το υπονοούμε έτσι; Παιάνες μου!!! Edit: Τι κι αν άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στο πρόσφατο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα των νέων και συμπεριελήφθη στην καλύτερη δεκάδα, ο Ερνέστο Βαλβέρδε σε πρώτη φάση δεν δείχνει να... συγκινείται από τον Κυριάκο Παπαδόπουλο. Ο προπονητής του Ολυμπιακού έχει ξεκαθαρίσει εδώ και καιρό πως θα ήθελε να δουλέψει με ένα ρόστερ 24 ατόμων, αλλά φαίνεται πως οι... περικοπές άρχισαν από τους πιτσιρικάδες. Ο τεχνικός των "ερυθρολεύκων" ειδοποίησε την Τρίτη (29/7) τους Κυριάκο Παπαδόπουλο, Λευτέρη Ματσούκα και Βασίλη Λαμπρόπουλο πως θα πρέπει να... υποβιβαστούν στην ομάδα νέων και με αυτή να συνεχίσουν τις προπονήσεις! Σίγουρα πρόκειται για μία κίνηση που προξενεί εντύπωση, αφού πρόκειται για παίκτες που πέρσι έκαναν προπονήσεις με την πρώτη ομάδα και απλώς έπαιρναν ματς με τους νέους. Φαίνεται, όμως, ότι ο Βαλβέρδε βάζει άλλες προτεραιότητες. Το θέμα, όμως, είναι αν ο Ισπανός "κόβει" τους τρεις μικρούς επειδή δεν του... κάνουν τώρα ή δεν του βγαίνει ο αριθμός στο ρόστερ. Το "δεν κάνουν" μάλλον το... ξεχνάμε, καθώς όπως και να έχει, ο 44χρονος προπονητής δεν μπορεί να έβγαλε συμπεράσματα από τις ελάχιστες προπονήσεις που συμμετείχαν οι τρεις ποδοσφαιριστές στο Ερμελο της Ολλανδίας. Δεν αποκλείεται μάλιστα να υπάρξουν και αντιδράσεις από την πλευρά τους, αφού αρκετές ομάδες ήθελαν να τους πάρουν ως δανεικούς από τον Ολυμπιακό. Θα δεχθούν ή μη τον... υποβιβασμό τους στους νέους, θα φανεί τις επόμενες ώρες... Κατά τα άλλα, ο Βαλβέρδε την Τρίτη το πρωί είχε τετ α τετ με τον Ραούλ Μπράβο και μάλιστα σε όσους το αντελήφθησαν, σε έντονο ύφος. Προφανώς, ο Ισπανός ποδοσφαιριστής ζήτησε το λόγο από το συμπατριώτη του για τη φημολογία που τον θέλει να τον έχει στη μαύρη λίστα. Αγνωστο το τι ειπώθηκε μεταξύ των δύο ανδρών, αλλά το σκηνικό έγινε. * Πληροφορίες θέλουν τον Ολυμπιακό να κοιτάζει για τα καλά για παίκτες της Βαλένθια. Ενα από τα ονόματα που ακούστηκαν για τη θέση του αμυντικού μέσου είναι αυτό του Αλμπέλδα. Και μετά το "ναυάγιο" με Μπασινά, στο προσκήνιο και πάλι ο Καρντόσο του Αστέρα Τρίπολης. * Ο Λιούνγκμπεργκ προτάθηκε στον Ολυμπιακό, αλλά οι Πειραιώτες φέρονται να μην ενδιαφέρονται λόγω του Λέτο. Για τον Αργεντίνο είχαμε επισημάνει πως καλό θα είναι να περιμένουμε μέχρι να τελειώσει οριστικά το θέμα του και δυστυχώς ίσως δικαιωθούμε. Πληροφορίες που κυκλοφόρησαν αργά το βράδυ της Τρίτης, θέλουν τη Λίβερπουλ να διεκδικεί μέχρι τελευταία στιγμή, να του βγάλει άδεια εργασίας... * Ψάχνεται για επιθετικό ο Ολυμπιακός και μέσα στα τόσα ονόματα, φέρεται να ακούστηκε κι αυτό ενός Αγγελου. Μετά του Μπασινά, του Χαριστέα! (cosmo.gr) |
|
|
«Δεν είμαι εδώ για να παίξουμε όμορφα, αλλά για να κατακτήσουμε τίτλους. Εάν καταφέρουμε και συνδυάσουμε και τα δύο, θα είναι εξαιρετικό. Δεν μου είπε ο κ. Αμπράμοβιτς ότι πρέπει να παίξουμε όμορφο ποδόσφαιρο. Τον συνάντησα δύο φορές και μιλήσαμε σαν δύο “κανονικοί” άνθρωποι και όχι σαν ιδιοκτήτης και προπονητής. Μου είπε “κάνε το καλύτερο για την Τσέλσι”. Αυτό ήταν. Τίποτα περισσότερο»
Λουίς Φελίπε Σκολάρι |
Παράθεση:
τελικα τι θα γινει με τον ροναλντο;;θα φυγει η μπα;;γιατι κατι ακουσα οτι ο προεδρος της ρεαλ εκανε ενα συμφωνητικο παρομοιο με αυτο που ειχε κανει και με το φιγκο τοτε, δηλαδη οτι αν δεν γινει η μεταγραφη θα δωσει ο ροναλντο στη ρεαλ 20 εκατομυρια ευρω...παιζει κατι τετοιο;;; |
Παράθεση:
|
εγώ πάλι δεν βρίσκω στη λίστα το όνομα του σπυρόπουλου. ούτε τη σεζόν 2007-2008, ούτε τη σεζόν 2008-2009. επίσης ο σαλπιγγίδης δεν νομίζω ότι ήρθε με τόσα λίγα χρήματα.
λογικά η εφημερίδα είναι η πράσινη. μας δείχνει 10 χρόνια τσιγγουνιά τζιγγερ και 1 χρονιά πολυμετοχικού παο (με γιαννακό).... |
Ο Σπυρόπουλος ήρθε χειμώνα.
|
Την ευκαρία να... παίξουν μπάλα θα έχουν σήμερα οι ποδοσφαιριστές του ΑΟΧ και του Μινώταυρου, αφού οι δυο ομάδες δίνουν σήμερα στα Περιβόλια (6μμ) το πρώτο τους φιλικό στη νέα αγωνιστική περίοδο.
Τόσο ο Βασίλης Καραϊσκος, όσο και ο Γιώργος Ξηράκης, θα πάρουν... μια πρώτη γεύση, όσον αφορά την κατάσταση που βρίσκονται οι παίκτες τους, όμως σίγουρα και οι δυο προπονητές ξέρουν ότι δεν μπορούν να περιμένουν και πολλά πράγματα, αφού “τα πόδια θα είναι βαριά” από την προετοιμασία. Στον μεταγραφικό τομέα, μετά τον Κουρινάκη, ο Μινώταυρος βρίσκεται κοντά στην απόκτηση ενός ακόμη νεαρού ποδοσφαιριστή (επιθετικού), ενώ ενδιαφέρεται για ακόμη έναν -επίσης νεαρό- παίκτη. Ο ΑΟΧ, “ψάχνει λύση” ώστε να μπορέσει να πάρει τον Εμρά (η υπόθεση του θα συζητηθεί στην αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ, στα μέσα Σεπτεμβρίου), που συνεχίζει τις προπονήσεις με την ομάδα, ενώ στα υπ’ όψιν υπάρχουν ακόμη δυο ποδοσφαιριστές. (haniotika-nea.gr) Έλα μωρή ΑΟΧάρα!!! Tελικά έχουν γίνει καλές κινήσεις στην ομάδα. Ο Πάτερος έχει κάνει πολλές και καλές διασυνδέσεις και θα πάμε στρωτά φέτος. Πιστεύουν πολλοί στην άνοδο, αλλά εγώ προσωπικά περιμένω να δω πως θα εμφανιστούν οι άλλες ομάδες. |
| Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 05:08. |
WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin