|
|
|
|
#1 (permalink) |
|
ΠΑΛΙΟΣ,αλήτης κ αμαρτωλός!
![]() |
Έζω 2 φρέσκα.
Δεν την παλεύω,οεο δεν την παλεύω, Δεν την παλεεεεεεεεεεεεεύω,οεο δεν την παλεύω... Οοο,εεε γ@μιέται και η Java γ@μιέται και η C... |
|
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
ΠΑΛΙΟΣ,αλήτης κ αμαρτωλός!
![]() |
Θρυλε ολέ,θρυλε ολέ
ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΤΡΕΛΕΝΟΜΑΙ Θρυλε ολέ,θρυλε ολέ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΤΡΕΛΕΝΟΜΑΙ Τον θρύλο μου τον αγαπώ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΩ ΠΟΤΕ δεν πρόκειται εγώ να τον αφήσω μοναχό... Θρυλε ολέ,θρυλε ολέ... |
|
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
παμε ρε γαυρε
![]() Εγγραφή: Dec 2006
Περιοχή: στον κοσμο μου
![]() |
Για σενανε μοναχα τραγουδω
γιατι εισαι το κατι μαγικο αρρωστια στην καρδια μαστουρα στα μυαλα παντου και παντα θα'μαστε κοντα οεοεοεοεοε-οεοεοεοεοε θρυλε ολε ολε θρυλε ολε ολε θρυλε ολεολεολεολε |
|
|
|
|
|
#8 (permalink) | |
|
belluschi-mania
![]() |
Παράθεση:
και η συνεχεια.... Δε μπορω να γιατρευτω ουτε φαρμακο να βρω γι αυτο φερτε στο οακα το διπλοοοοοο οε οε οε οε ..... | |
|
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Κουγια στα τσακιδια!
![]() |
Δωσε μου λιγο για να πιω...
Ελλας-Ευρωπη-Παναθηναικος το λιμανι και ο Ολυμπιακος Τριφυλλαρα τριφυλλαρα σ'αγαπω Τριφυλλαρα τριφυλλαρα σ'αγαπω γιατι εισαι στην Ελλαδα η καλυτερη ομαδα Τριφυλλαρα τριφυλλαρα σ'αγαπω |
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Κουγια στα τσακιδια!
![]() |
Είναι ένα χόρτο μαγικό,δώστε μου λίγο για να πιώ,τον ΠΑΟ μου να ονειρευτώ και να φωνάξω ως τον θεό! Πανάθα μου σε αγαπώ,σε αγαπώ, σαν ηρωίνη σαν σκληρό ναρκωτικό,σαν το χασίς το isd,για σένα ΠΑΟ μαστουρώνει ολη η γη,όλη η γη! Πανάθα μου,πανάθα μου,σε αγαπώ,σε αγαπώ,όπου κι αν παίζεις πάντα θα σ΄ακολουθώ!Σ΄ακολουθώ,ΠΑΟ εδώ,ΠΑΟ εδώ,ΠΑΟ εκεί,ΠΑΟ εκεί, όπου κι αν παίζεις πάντα θα μαστε μαζί,πάντα μαζί!
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 13:25.

cker,burn

Υβριδικός τρόπος