|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Είναι αδύνατον να φταρνιστείς με τα μάτια ανοιχτά. | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
#1 (permalink) |
|
παμε ρε γαυρε
![]() Εγγραφή: Dec 2006
Περιοχή: στον κοσμο μου
![]() |
Ειμαστ'αρρωστοι πολυ
και δεν υπαρχει συνταγη μας το πανε και οι γιατροι ν'αλλαξουμε ζωη μα ειναι θεε μου δυσκολο και απ'τη μαστουρα θα χαθω για παρτη σου θα τονε πιω τον πιο μεγαλο ορο |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) | |
|
belluschi-mania
![]() |
Παράθεση:
χαχαχαχα καλα ασε να πω εγω το σωστο γιατι ουτε τα συνθηματα σας δεν ξερετε Παο ολε ολε Παο ολε ολεο παο ολε ολε για παντα θα το λεω παο ολε ολε οπου κι αν παιζεις Παο κερδιζεις χανεις εγω θα τραγουδαω | |
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
παμε ρε γαυρε
![]() Εγγραφή: Dec 2006
Περιοχή: στον κοσμο μου
![]() |
ΤΟ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΡΑΦΤΕΙ
Μας λενε αρρωστους τρελους μας λενε παρανοικους λενε δεν ειμαστε καλα λενε δεν εχουμε μυαλο δεν εχουμε οσιο κι ιερο Μα οτι ο κοσμος και να πει και δεν μας καιγεται καρφι ποιος ειναι ο λογος για να ζω χωρις τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ χωρις τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ |
|
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Κουγια στα τσακιδια!
![]() |
ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΣΕ ΑΚΟΛΟΥΘΑΜΕ
ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΣΟΥ ΜΟΝΑΧΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΜΕ ΜΑΣ ΟΔΗΓΟΥΝΕ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΥΦΙΛΛΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ ΠΑΟ ΛΑΤΡΕΙΑ ΠΑΟ ΘΡΗΣΚΕΙΑ 40 ΧΡΟΝΙΑ Η ΘΥΡΑ 13 ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΘΥΜΙΣΟΥ ΠΩΣ ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΣΟΥ Τριφυλλαρα εισαι τρελα με το 4ο αστερι στη φανελα Η Τριφυλλάρα ποτέ δε σταματά να με πορώνει, να με απογειώνει.... Έψαχνα χρόνια να βρω τη γιατρειά, για τα μυαλά μου δεν είμαι στα καλά μου..... |
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 12:00.

cker,burn

Υβριδικός τρόπος