|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Η καρδιά της γαρίδας βρίσκεται στο κεφάλι της. | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#1 (permalink) |
|
Super Moderator
![]() Εγγραφή: Nov 2004
Περιοχή: LonDoN
![]() |
Ολοι εχουμε ακουσει συνθηματακια για παιχτες και εχουμε γελασει..πειτε ο,τι αξιζει να γελασουμε και εμεις...
![]() |
|
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Vourligan
![]() Εγγραφή: Mar 2006
![]() |
Αυτή τη στιγμή στα γήπεδα ακούγονται μερικά πολύ όμορφα συνθήματα.
Καταρχάς αυτό που φωνάζουν οι Αρειανοί, με τους Σουπεράδες να ξεκινάνε "ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΣΤΟ ΠΕΤΑΛΟ" και απαντάνε από απέναντι οι 'Ιερολοχίτες' "ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΣΤΟ ΠΕΤΑΛΟ", αλλά δεν το ξέρω όλο να το γράψω... Είναι εντυπωσιακό. Από τα καλύτερα είναι το "ζωή μου, αναπνοή μου" των παναθηναϊκών όπως από τα καλύτερα ever είναι το "χόρτο μαγικό" (τρομερός ρυθμός) Των ολυμπιακών έχει πολύ ωραία λόγια αυτό που λέει "θρύλε για πάρτη σου, θρύλε μαζί σου" ενώ εξαιρετικό είναι το "ενωσις ολέ" Βέβαια κατά καιρούς έχουν ακουστεί κάτι φοβερά συνθήματα. Ενα που ποτέ δεν θα καταλάβω... ΠΑΟΚ ξέρω εγώ, ξέρω εγώ εντάξει, ΠΑΟΚ ξέρω εγώ ξέρω εγώ εντάξει... ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ Σεισμός, σεισμός, Αιολικός. (Φωνάχτηκε αμέσως μετά τους σεισμούς του '81). Κάτω τα χέρια από το σκύλο. (Όταν παίκτες και αστυνομικοί προσπαθούσαν να βγάλουν ένα μικρό κόκερ από τον αγωνιστικό χώρο). Και άλλα πολλά που θα τα γράψω όταν μου κατέβουν... ![]() Edited By Xavier, 2007-07-21 |
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
belluschi-mania
![]() |
best of the best του θρυλου
Μας λενε αρρωστους,τρελους μας λενε παρανοικους λενε δεν ειμαστε καλα λενε δεν εχουμε μυαλο δεν εχουμε οσιο κι ιερο Μα οτι ο κοσμος και να πει ρε δεν μας καιγεται καρφι ποιος ειναι ο λογος για να ζω χωρις τον ολυμπιακο? |
|
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
παμε ρε γαυρε
![]() Εγγραφή: Dec 2006
Περιοχή: στον κοσμο μου
![]() |
θρυλε η ζωη
δεν ξερω τι θα πει μονο εσενα εγω εχω στο μυαλο κι οπου παιζεις εσυ θα'μαι και 'γω μαζι να σου τραγουδω ποσο σ'αγαπω οοοοο-οοοοο οοοοο για σενα τραγουδω |
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 11:10.

cker,burn
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο