|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Το σωτήριο έτος 1800 μ.Χ. στην Αγγλία οποιοσδήποτε δοκίμαζε να αυτοκτονήσει και δεν τα κατάφερνε καταδικαζόταν σε θάνατο! | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#4491 (permalink) |
|
Super Moderator
![]() Εγγραφή: Nov 2004
Περιοχή: LonDoN
![]() |
|
|
|
|
|
|
|
#4492 (permalink) | |
|
Αλέξανδρος
![]() |
Παράθεση:
θα πρεπε να έρθεις ![]() ναι ![]() αν θέλετε πάλι τυχερά εισιτήρια πάω και σας βγάζω ![]() | |
|
|
|
|
#4493 (permalink) | |
|
Νέο Μέλος
![]() Εγγραφή: Feb 2006
![]() |
Παράθεση:
Με τιμεί που ενώ δεν παρακολουθώ μπάσκετ περιμένω ΚΑΠΟΙΟΥΣ να μπουν μσν σήμερα για να κγράψω "χαχα"; | |
|
|
|
|
|
|
#4494 (permalink) |
|
World Wide Poster
![]() Εγγραφή: Nov 2007
Περιοχή: ΧΑΝΙΑ
![]() |
|
|
|
|
|
|
|
#4495 (permalink) |
|
World Wide Poster
![]() Εγγραφή: Nov 2007
Περιοχή: ΧΑΝΙΑ
![]() |
Τιμει τον καιρό που τα έχει παίξει εντελώς;!
Τιμεί που έβρεχε εχτές και σήμερα έχει ήλιο με δόντια και ζέστη; Με τιμεί που βγήκα για ψώνια σήμερα το πρωί στο Ρέθυμνο με κοντομάνικο και δεν ήμουν ο μόνος; |
|
|
|
|
|
|
#4496 (permalink) | |
|
Skouliki
![]() |
Παράθεση:
![]() Ναι που εβρεχε χθες οχι που εχει σημερα ζεστη.... ![]() Ναι.... ε τι να κανεις, να σκασεις? ![]() ![]() Εδω στα Γιαννενα βρεχει απο το πρωι (για να μην πω απο το χθεσινο βραδυ) με μικρες διακοπες.... Αυτος ναι ΕΙΝΑΙ καιρος..... ![]() ![]() | |
|
|
|
|
|
|
#4498 (permalink) |
|
Super Moderator
![]() Εγγραφή: Nov 2004
Περιοχή: LonDoN
![]() |
Φυσικά και σε τιμεί!!
Και εγώ θέλω να το διαβάσω. Θα πω του Άη Βασίλη του τσίπη να μου το κάνει δώρο ![]() |
|
|
|
|
|
|
#4499 (permalink) |
|
ΠΑΛΙΟΣ,αλήτης κ αμαρτωλός!
![]() |
Με τιμεί που έδινα σήματα σήμερα;
Με τιμεί που πέρασα αλάνθαστος; Με τιμεί που δεν βγήκα χτες να γίνω αλοιφή επειδή έδινα σήμερα; Με τιμεί που αν ήξερα πως δεν χρειάζεται να ξαναπληρώσεις για να ξαναδώσεις αν κοπείς θα πήγαινα σερί και σε κατάσταση έκδηλης μέθης (όπως λέει μέσα το βιβλίο...); Με τιμεί που ξενέρωσα όταν το έμαθα; Με τιμεί που πιάσαμε κουβέντα με ένα παληκάρι καθώς περιμέναμε τα αποτελέσματα και αφού μου είπε πως είναι ΑΕΚ του είπα ξερά "Δεν σε χάλασε που το πήραμε στα χαρτιά"; Με τιμεί που χασκογέλασα γιατί είχε μείνει λίγο μαλάκας; (σόρρυ για το λίγο) Με τιμεί που μετά κι ενώ τον ήξερα 5 λεπτά τον ρώτησα "Γκόμενα έχεις;"; Τον τιμεί που είπε ψιλοξενερωμένος "Όχι"; Με τιμεί που του είπα "Την καλύτερη δουλειά κάνεις,κι εμείς που είχαμε είδαμε προκοπή;"; Τον τιμεί που μετά απ' όλα αυτά την έκανε με ελαφρά; Και τέλος: ΜΕ ΤΙΜΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ? |
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 4 (0 μέλη και 4 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 03:42.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο