|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| H κάρτα του Al Capone έγραφε πως είναι πωλητής επίπλων. | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#4481 (permalink) |
|
Ηλεκτρικός Θησέας
![]() |
Δε σε τιμεί που γράφεις με greeklish
ΝΩΝΤΑΣ ![]() |
|
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - Ισοκράτης,436 π.Χ-338 π.Χ
|
|
|
|
|
|
|
#4483 (permalink) |
|
Super Moderator
![]() Εγγραφή: Nov 2004
Περιοχή: LonDoN
![]() |
Με τιμεί που σήμερα γιορτάζω ;;
![]() Τιμεί την αδερφή μου που σήμερα έχει γενέθλια ;; ![]() Τιμεί την άλλη μου αδερφή που σήμερα ορκίζεται για το πτυχίο της ;; ![]() Τιμεί τον αδερφό μου που αποτελεί μειονότητα ;; ![]() |
|
|
|
|
|
|
#4484 (permalink) |
|
Επίπονο Μέλος
![]() |
Μας τιμει ολες οσες γιορταζουμε σημερα και σπαμε το καθεστημενο του Δεκαπενταυγουστου! (τα χρονια πολλα στο αντιστοιχο θεμα!
)Την τιμει. Επισης την τιμει. Τον τιμει που χαιρεται με τις χαρες σας! |
|
|
|
|
|
|
#4485 (permalink) | |
|
Flamboyant....
![]() Εγγραφή: Jun 2005
Περιοχή: Ίλιον, κάπου στα δυτικά....
![]() |
Παράθεση:
Γιεπ την τιμεί και εκείνη. Καλή φάση που γιορταζετε και οι δυο μαζι. Την τιμεί που ορκίζεται. Άντε καλή σταδιοδρομία Δεν πειράζει άρχοντας είναι που ναι μειονοτητα.... Τον τιμεί. | |
|
|
|
|
|
|
#4486 (permalink) |
|
Επίπονο Μέλος
![]() |
Με τιμει που πηγα χθες στο Disney on ice?
![]() Μας τιμει με τη φιλη μου που καναμε χειροτερα απ' ολα τα 5χρονα, 6χρονα, 7χρονα που ηταν μεσα? ![]() Τους τιμει στο τελος που μας δωσανε και Danonito? ![]() |
|
|
|
|
|
|
#4487 (permalink) | |
|
belluschi-mania
![]() |
Παράθεση:
Σας τιμουν απεριοριστα ολα Δεν σας τιμει ομως που δεν κατσατε μεσα να κανετε επαναληψεις γιατι δινετε ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ Με τιμει που θα παω οακα σημερα στο παο-οσφπ? Με τιμει που θα ειμαι στην κερκιδα των οργανωμενων του παο? Με τιμει που θα εχω χρονη σωματοφυλακα σημερα? | |
|
|
|
|
|
#4488 (permalink) | |
|
Skouliki
![]() |
Παράθεση:
Τιμει καποιον αγνωστο που θα δωσει την πληροφορια οτι αναμεσα στους οργανωμενους υπαρχουν δυο ολυμπιακοι; ![]() ![]() ![]() | |
|
|
|
|
|
|
#4490 (permalink) | ||
|
World Wide Poster
![]() Εγγραφή: Nov 2007
Περιοχή: ΧΑΝΙΑ
![]() |
Παράθεση:
![]() Παράθεση:
Ναι ρε ΟΥΚά!!! Ναι ρε ειδικοδυναμίτες!!! Θέλω να κάνει κανα κάρφωμα ο Τσίλντρες να δω πως θα κρατηθείς! | ||
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 5 (0 μέλη και 5 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 09:18.

Τον τιμεί.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο