|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Απ' όλες τις φυλές του πλανήτη, οι μόνοι που δεν χρησιμοποιούν τη φωτιά είναι οι Adaman και οι Πυγμαίοι. | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#4531 (permalink) | |
|
...
![]() Εγγραφή: Nov 2007
![]() |
Παράθεση:
| |
|
|
|
|
|
#4532 (permalink) |
|
World Wide Poster
![]() Εγγραφή: Nov 2007
Περιοχή: ΧΑΝΙΑ
![]() |
Τιμεί το Ρέθυμνο που όσο περνάει ο καιρός γίνεται και ομορφότερο;
Με τιμεί που σήμερα βγήκα βόλτα για καφεδάκι και δεν ήθελα να γυρίσω σπίτι; Με τιμεί που έκανα τη πρώτη φετινή βόλτα με κοντομάνικο; Με τιμεί που κάθε πρωί το fredo espresso σκέτο στο Living Room με ηρεμεί απίστευτα; |
|
|
|
|
|
|
#4533 (permalink) | |
|
Super Moderator
![]() Εγγραφή: Nov 2004
Περιοχή: LonDoN
![]() |
Παράθεση:
| |
|
|
|
|
|
|
#4534 (permalink) |
|
You can't step twice into the same river.
![]() |
Με τιμεί που σήμερα που έγραφα το τελευταίο μάθημα,κυριολεκτικά όλο το τμήμα έγραφε με σκονάκια εκτός από εμένα;
Τιμεί τη διπλανή μου που εκτός από τα σκονάκια άνοιξε τατράδιο και τα έγραψε ΟΛΑ αντιγραφή; Την τιμεί που είχε το θράσσος να με ρωτήσει για 2 ερωτήσεις που δεν έβρισκε να της πω τις απαντήσεις; Θα με τιμεί αν κοπώ στο μάθημα ή αν έχω τον χειρότερο βαθμό του τμήματος να αρχίσω να εφαρμόζω COPY-PASTE τεχνικές; |
|
|
|
|
|
|
#4537 (permalink) |
|
carpe diem
![]() |
Με τιμεί που χθες στα γενέθλιά μου...
- τρακάραμε ? - έκοψα τούρτα-εκμέκ στη μέση του δρόμου με αυτόν που τρακάραμε ? - πέρναγε ταυτόχρονα κηδεία... και εγώ έκοβα τούρτα...? - έκλεισε η βραδιά με ένα καλό θρίλερ στο σινεμά... και ουρλιαχτά? ![]() |
|
|
|
|
|
#4538 (permalink) |
|
Ηλεκτρικός Θησέας
![]() |
ναι σε όλα
![]() |
|
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - Ισοκράτης,436 π.Χ-338 π.Χ
|
|
|
|
|
|
|
#4539 (permalink) |
|
carpe diem
![]() |
επίσης...
ΔΕΝ ΤΙΜΕΙ... το "ΜΕ ΤΙΜΕΙ ΠΟΥ..." που δεν ανοίγει από το Google Chrome... και πρέπει να ανοίγω τον Explorer για να δω την αγαπημένη μου σελίδα... γκρρρρρ |
|
|
|
|
|
#4540 (permalink) |
|
Ηλεκτρικός Θησέας
![]() |
Δε κατάλαβες. Το chrome δε το τιμεί που είναι άμπαλο και δε μπορεί να ανοίξει την αγαπημένη σου σελίδα.
|
|
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - Ισοκράτης,436 π.Χ-338 π.Χ
|
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2 (0 μέλη και 2 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 01:52.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο