|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Τα μήλα είναι αποτελεσματικότερα από την καφεΐνη στο να κρατούν τους ανθρώπους ξύπνιους το πρωί. | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#3833 (permalink) |
|
Επίπονο Μέλος
![]() |
Με τιμει που 3 μερες εχω ξετιναξει τα μαγαζια, και περιμενω τη Δευτερα για να συνεχισω το εργο μου?
![]() Με τιμει που χθες που μπηκα σε μαγαζι με ρουχα μετα απο 4 και κατι μηνες κι εκανα σαν 5χρονο? Τιμει την αγορα που μετα απο χροοοονια εχει και 2-3 ρουχα της προκοπης? |
|
|
|
|
|
|
#3834 (permalink) | ||
|
Φυστίκι Αράπικο
![]() |
Παράθεση:
Ναι σε τιμεί,αρκεί βέβαια να το κάνεις ![]() Παράθεση:
Ναι!!!Μπράβοοοοο Μαίρη!!! Πάρ' τους τα ΟΛΑ!!Μην αφήσεις τίποτα!!!![]() Ναι,σε νιώθω,σε καταλαβαίνω και γω έτσι κάνω ώρες ώρες... Όχι,πρέπει πάντα να χει ρουχα τηε προκοπής... ![]() | ||
|
|
|
|
|
|
#3835 (permalink) | |
|
Skouliki
![]() |
Παράθεση:
![]() Τεταρτη 26 Μαρτιου εφυγα και χθες γυρισα! Καλα εκανα ενα μαυρισμα με τον κωλοηλιο που ειχε..... Δεν μπορεις να φανταστεις τι δουλεμα εχω φαει... Δε μου λες.... Ειδες την περσινη χρονια, την συγκρινες με την φετινη και ειδες οτι πηγαινουμε κατα διαολου; Περα του οτι το θεωρω ηλιθιο λογο για να κατεβει κανεις σε συλλαλητηριο το οτι η ομαδα του δεν παει καλα απο τη στιγμη που υπαρχουν πολυ πιο σοβαρα θεματα για να κανεις διαδηλωση το θεωρω και εντελως χαζο το να πιστευει κανεις οτι κατι θα πετυχει! Και αν δεν πιστευει οτι θα πετυχει κατι καλο τοτε πιος ο λογος να παει; Για εμενα αυτοι που θα πανε ειναι ή αθωα προβατα (για να εχω πονηρευτει ακομα και εγω φαντασου ποσο αθωοι πρεπει να ειναι) ή κομπλεξικοι που θα εκαναν τα παντα (και τη ψυχη τους στο διαολο, που λεμε, θα πουλουσαν) προκειμενου να φυγει ο Τζιγγερ... Ακομα και αν επαιρνε τον Παναθηναϊκο το χειροτερο καθικι. | |
|
|
|
|
|
|
#3836 (permalink) | |
|
Skouliki
![]() |
Παράθεση:
![]() | |
|
|
|
|
|
|
#3837 (permalink) | ||
|
Φυστίκι Αράπικο
![]() |
Παράθεση:
Δεν ξέρεις πόσο σε τιμεί και πόσο σε ζηλεύω(όχι με την κακή έννοια,προς θεού!!) Παράθεση:
![]() ![]() ![]() Μπορείτε επίσης να κάνετε και 2 πίτες και να κερδίσετε και οι 2 φλουρί ![]() | ||
|
|
|
|
|
|
#3838 (permalink) | |
|
World Wide Poster
![]() Εγγραφή: Nov 2007
Περιοχή: ΧΑΝΙΑ
![]() |
Παράθεση:
ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ!!! Άντε και στα δικά μου, γιατί έχω πολύ καιρό να παω!!! Καταραμένε Cavalli θα μας τα φας πάλι!!! ![]() | |
|
|
|
|
|
|
#3839 (permalink) |
|
Super Moderator
![]() Εγγραφή: Nov 2004
Περιοχή: LonDoN
![]() |
Μας τιμεί που σήμερα μαζευτήκαμε να φάμε οικογενειακώς (6 άτομα στο σύνολο);
Με τιμεί που ξενέρωσα γιατί ήταν η πρώτη φορά στα χρονικά που ήμαστε πολιτισμένοι, δεν υπήρξε καμία διαφωνία σε τίποτα και όλα κύλησαν τελείως ομαλά ;; Με τιμεί που είπα ότι διάβασα για την έλλειψη νερού και πετάχτηκε ο πατέρας μου και μου απάντησε 'Τον κακό τους τον καιρό που δεν έχουμε νερό' ;; |
|
|
|
|
|
|
#3840 (permalink) | |
|
Skouliki
![]() |
Παράθεση:
ΝΑΙ! Τραπεζι χωρις μια τουλαχιστον διαφωνια ειναι για τους ξενερωτους τους Αγγλους! Οποτε καλως ξενερωσες... ![]() Ναι γιατι ο,τι εχει τη φραση "τον κακο τους(σου/του/της κλπ) τον καιρο" ειναι τιμη για οποιον το λεει | |
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 8 (0 μέλη και 8 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 21:14.

Πάρ' τους τα ΟΛΑ!!Μην αφήσεις τίποτα!!!

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο