|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Απ' όλες τις φυλές του πλανήτη, οι μόνοι που δεν χρησιμοποιούν τη φωτιά είναι οι Adaman και οι Πυγμαίοι. | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
World Wide Poster
![]() Εγγραφή: Nov 2007
Περιοχή: ΧΑΝΙΑ
![]() |
Με τιμεί σήμερα που πήγα για καφέ στη "Κουκουβάγια" και δίπλα μου καθόταν η Βίκυ Καγιά;
Με τιμεί που το πήρα χαμπάρι αμέσως ενώ ο φίλος μου ο Γιουροπάο δε το πίστευε; Τον τιμεί που όταν το πίστεψε ήθελε να πάει να της πει: "Βικάρα, θα βάλεις μέσον να με πάρουν στο "So you think you can dance" χωρίς να περάσω απο επιλογή;" Με τιμεί που κατάφερα να τον κρατήσω; ΧΑΧΑΧΑΧΑ |
|
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Νέο Μέλος
![]() Εγγραφή: Feb 2006
![]() |
Με τιμεί που σε 5 μέρες κατέβασα +-50 κρέπες και για το λόγο αυτό κατέβασα ένα βαζάκι μερέντα;
Τιμεί τη μερέντα που δε κυκλοφορεί πλέονσ σε κουβά όπως παλιότερα; Με τιμεί που επιτέλους μετά από χρόνια έρευνας κατάφερα και βρήκα ένα κουτάκι (αμφιβάλω ότι θα έχει ξεμείνει κάπου η παλιά συσκευασία) από τις αγαπημένες καραμέλες certs;Ναι,σκεφτείτε...ξέρετε για ποιες μιλάω!Με τιμεί που πλέον μένει να βρω κι ένα κουτάκι τσίχλες hollywood (αν γράφεται έτσι) και θα μπορώ να αφιερώσω ειδικό χώρο σε ένα ράφι για τα συλλεκτικά μου εκθέματα; |
|
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη xoulk13 : 08-08-2008 στις 23:45. |
|
|
|
|
|
|
#4 (permalink) | ||
|
Φυστίκι Αράπικο
![]() |
Παράθεση:
Με τιμεί γιατί όλη την κοροιδία την έγραψε ο ξαδερφούλης μου και όχι εγώ,οπότε μην τα λες σε μένα.. ![]() Επίσης με τιμεί γιατί τα ορθογραφικά είναι δικά του!! ![]() Παράθεση:
![]() Ναι,όπως επίσης και το άβαταρ σου μίστερ!! ![]() | ||
|
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Super Moderator
![]() Εγγραφή: Nov 2004
Περιοχή: LonDoN
![]() |
Με τιμεί που αγόρασα εισιτήρια για τον αγώνα New Jersey Nets V Miami Heat στην Ο2 Αρένα στο Λονδίνο ;;
|
|
|
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
World Wide Poster
![]() Εγγραφή: Nov 2007
Περιοχή: ΧΑΝΙΑ
![]() |
Με τιμεί που σήμερα θα παω για συναντηση με τη διοίκηση του ΑΟΧ;
Με τιμεί που νομίζω πως θέλουν να μας κάνουν πρώτα τσιράκια; Με τιμεί που εκεί που θα πάμε έχει καλό φαγητό τουλάχιστον;! ![]() |
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 04:39.

Υβριδικός τρόπος