Απο αυτην την πλευρα το βλεπω! Συν το οτι πατησα τα χωματα που πατησε ο Ιντι στην 3η (αν θυμαμαι καλα) ταινια του (Πετρα δηλ.)
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Neacel
Ρεεεεε Ιορδανία? Πότε πήγες? Ω σε τιμεί πολύ ρε....
|
Τεταρτη 26 Μαρτιου εφυγα και χθες γυρισα! Καλα εκανα ενα μαυρισμα με τον κωλοηλιο που ειχε..... Δεν μπορεις να φανταστεις τι δουλεμα εχω φαει...
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο mousaka+10
Δασκαλε διαφωνω για το συλλαλητηριο! 
|
Δε μου λες.... Ειδες την περσινη χρονια, την συγκρινες με την φετινη και ειδες οτι πηγαινουμε κατα διαολου; Περα του οτι το θεωρω ηλιθιο λογο για να κατεβει κανεις σε συλλαλητηριο το οτι η ομαδα του δεν παει καλα απο τη στιγμη που υπαρχουν πολυ πιο σοβαρα θεματα για να κανεις διαδηλωση το θεωρω και εντελως χαζο το να πιστευει κανεις οτι κατι θα πετυχει! Και αν δεν πιστευει οτι θα πετυχει κατι καλο τοτε πιος ο λογος να παει; Για εμενα αυτοι που θα πανε ειναι ή αθωα προβατα (για να εχω πονηρευτει ακομα και εγω φαντασου ποσο αθωοι πρεπει να ειναι) ή κομπλεξικοι που θα εκαναν τα παντα (και τη ψυχη τους στο διαολο, που λεμε, θα πουλουσαν) προκειμενου να φυγει ο Τζιγγερ... Ακομα και αν επαιρνε τον Παναθηναϊκο το χειροτερο καθικι.