|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Στο Empire State Building χρειάστηκαν πάνω 10.000.000 τούβλα για την κατασκευή του. | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
#1 (permalink) |
|
World Wide Poster
![]() Εγγραφή: Nov 2007
Περιοχή: ΧΑΝΙΑ
![]() |
Τιμεί το καλό μου το φίλο το Στέλιο, που επείδή μετάνοιωσε και δεν αγόρασε το αυτοκίνητό του σε άσπρο χρώμα, αποφάσισε να φτιάξει το παλιό του ποδήλατο, να βρει τον κωδικό του χρώματος (white pearl metallic) και να το πάει κανονικά σε φανοποιό να το βάψει;!
Α ρε τρελοκομείο!!! ![]() |
|
|
|
|
|
|
#2 (permalink) | |
|
Ο κουρεας του Τζολε
![]() Εγγραφή: Jan 2008
Περιοχή: Μεταμορφωση
![]() |
Παράθεση:
![]() εμενα με τιμει που ειμαι 2 χρονια χωρις μπροστινο φρενο στο ποδηλατακι μου? με τιμει που το καβαλαω ακομα ασχετα που κανω μαθηματα οδηγησης (αυτοκινητου)? θα με τιμει αν οταν παρω αμαξι τις κοντινες αποστασεις θα τις καλυπτω με το επικο πλεον,ποδηλατο? θα με τιμει να λεω οτι το κανω για λογους προστασιας του περιβαλλοντος ή δεν θα πιανει και θα μου πετανε ντοματες? ![]() | |
|
|
|
|
|
|
#3 (permalink) | ||
|
Φυστίκι Αράπικο
![]() |
Παράθεση:
![]() ![]() Παράθεση:
Όοοοχι...Εμένα θέλουν οι ρόδες φούσκωμα ![]() Σε τιμεί!!! Ναι,τώρα να χαλάς βενζίνη για να πας 2 δρόμους απέναντι... ![]() Θα σε τιμεί!!!Ας τους άλλους να λένε(ή να πετάνε... ) | ||
|
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Insomni@ : 12-03-2008 στις 16:51. |
|||
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
World Wide Poster
![]() |
Με τιμεί που πήγα για ψώνια σήμερα το απόγευμα και τίναξα τα πάντα στον αέρα;
Με τιμεί που ψώνιζα με κομμένο ρεύμα στο μαγαζί; Με τιμεί που έχει ο παππούς μου γενέθλια και του πήρα δώρο έναν opinel σουγιά; ΤΙΜΕΙ ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ 91 ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΚΜΑΙΟΣ (φτου φτου) ΠΟΥ ΑΜΑ ΜΟΥ ΣΚΑΣΕΙ ΤΟ ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΘΑ ΣΥΝΕΛΘΩ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΜΕΡΕΣ; |
|
|
|
|
|
|
#5 (permalink) | |
|
Φυστίκι Αράπικο
![]() |
Παράθεση:
Ναι Να καούν τα πορτοφόλια!!!![]() Ναι Ναι Ωωωωωωωωω,εννοείται!! ![]() | |
|
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Κουγια στα τσακιδια!
![]() |
Με τιμει που προσπαθουσα να πεισω τη μανα μ οτι βρεχει στο μπασκετ αλλα πανω που ψηνοταν εδειξε το σκαι ενα πλανο κ ειδε οτι ειναι κλειστο;
Την τιμει που παιζει κ να μν πηγαινε να το πιστεψει αλλα να με δουλευε; ![]() |
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
World Wide Poster
![]() |
|
|
|
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Super Moderator
![]() Εγγραφή: Nov 2004
Περιοχή: LonDoN
![]() |
Έχω ανοιχτή την τηλεόραση, δείχνει μια ταινία και που και που ρίχνω και καμιά ματιά. Σε κάποια φάση, ο ηθοποιός κάπνιζε.
Με τιμεί που κόλλησα και νόμιζα πως ο καπνός βρίσκεται μέσα στο δωμάτιο ;; Με τιμεί που κοίταζα να δω από που έρχεται ;; Εν ολίγοις με τιμεί που μου έχει σαλέψει ;; ![]() |
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 12:50.

Να καούν τα πορτοφόλια!!!

Υβριδικός τρόπος