|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Ανακυκλώνοντας ένα γυάλινο μπουκάλι, σώζεται τόση ενέργεια, όση χρειάζεται για να δουλέψει μια τηλεόραση για 3 ώρες | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#2781 (permalink) |
|
World Wide Poster
![]() Εγγραφή: Nov 2007
Περιοχή: ΧΑΝΙΑ
![]() |
|
|
|
|
|
|
|
#2782 (permalink) |
|
ωχ αδερφε!
![]() |
τιμει εναν παλιο και ενα νεο συναδελφο η παρακατω συζητηση τη στιγμη της γνωριμιας τους;
-στελλιος -στεργιος -ΣΤΕΛΛΙΟΣ -οχι στεργιος -εγω ειμαι ο στελλιος -α! (γελια) με τιμει που παρακολουθησα live αυτη τη σπουδαια συζητηση; ![]() |
|
|
|
|
|
#2787 (permalink) | |
|
World Wide Poster
![]() Εγγραφή: Nov 2007
Περιοχή: ΧΑΝΙΑ
![]() |
Παράθεση:
Όχι!!! Και είσαι γκαντέμης για το πρώτο γιατί για το δεύτερο απλά άτυχος! Υ.Γ. Εγώ για να μαζέψω τα 400 ευρώ, δούλευα ένα μήνα πόρτα σε κλαμπ στο Ρέθυμνο και δε ξόδευα ότι πληρωνόμουν. απλά τώρα ψάχνω προσφορά. | |
|
|
|
|
|
|
#2788 (permalink) |
|
Νέο Μέλος
![]() Εγγραφή: Feb 2006
![]() |
Με τιμεί που σήμερα στ ο δρόμο,ενώ κουβαλούσα τα κέρατα μου πάλι,έρχεται μια γιαγιά και μου λέει στο αυτί "Σου εχουν πει πόσο ωραίο αγόρι είσαι;" Δηλαδή τι πεδίο ορισμού να βάλω; >15 και <70 ;
|
|
|
|
|
|
|
#2789 (permalink) |
|
Ηλεκτρικός Θησέας
![]() |
Μια χαρά σε κόβω
![]() |
|
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - Ισοκράτης,436 π.Χ-338 π.Χ
|
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2 (0 μέλη και 2 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 15:06.

Δε σε τιμεί γιατί υπάρχουν τα PS2 & PS3. ΤΕΛΟΣ.

!!

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο