|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| O John Belavia, ένας αμερικανός μανιακός του τζόγου μετείχε σε 5.000 κληρώσεις δώρων και ποτέ δεν κέρδισε κάτι. | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#2753 (permalink) |
|
Super Moderator
![]() Εγγραφή: Nov 2004
Περιοχή: LonDoN
![]() |
|
|
|
|
|
|
|
#2754 (permalink) |
|
Super Moderator
![]() Εγγραφή: Nov 2004
Περιοχή: LonDoN
![]() |
Τιμεί δυο παιδάκια στο μετρό που κρατούσαν το ένα μπαλόνι Πάτρικ και το άλλο Μπομπ ;;
Τα τιμούσε που έπαιζαν ξύλο με τα μπαλόνια τους και ο Πάτρικ τον είχε τον Μπομπ άνετα ;; ![]() |
|
|
|
|
|
|
#2756 (permalink) |
|
World Wide Poster
![]() Εγγραφή: Nov 2007
Περιοχή: ΧΑΝΙΑ
![]() |
@Λιβερπουλέος: Βάζω ένα συμπλήρωμα αύξησης της τεστοστερόνης αυτήν την εβδομάδα και... ΘΑ ΤΟ ΚΑΨΟΥΜΕ
![]() @Slipknot: ΔΥΣΤΥΧΩΣ όχι!!! Τότε θα μπορούσα να το χτυπήσω και τατουάζ στο χέρι το κατόρθωμά μου!!! |
|
|
|
|
|
|
#2757 (permalink) |
|
World Wide Poster
![]() Εγγραφή: Nov 2007
Περιοχή: ΧΑΝΙΑ
![]() |
|
|
|
|
|
|
|
#2758 (permalink) |
|
Επίπονο Μέλος
![]() |
Με τιμει που ειμαι με 3 ωρες υπνο (και πολλες λεω!) και δεν καταλαβαινω Χριστο?
Μας τιμει που ξελακισαμε και χθες βραδυ? Τιμει καποιους αλλους, ονοματα δε λεμε, που μια η ωρα πηγαιναν βουρ για το κρεβατι τους? ![]() Με τιμει που δεν αισθανομαι τα ποδια μου? Τιμει ταξιτζη την ωρα που γυρισαμε που μας εβαλε 6 κοπελες σ' ενα ταξι? (μαζι μ' αυτον 7 στ' αμαξι...) Με τιμει που 6 η ωρα το πρωι ανακαλυψα μια Lacta στο ψυγειο και την τσακισα? Με τιμει που σε 2-3 ωρες παω στα χιονια?? ![]() |
|
|
|
|
|
|
#2759 (permalink) | |
|
Φυστίκι Αράπικο
![]() |
Παράθεση:
Ναι! Ναι,το χε η νύχτα χτές... ![]() Όχι! Και ναι και όχι Όχι Ναι!!! ![]() Τυχερή ε τυχερή.... ![]() | |
|
|
|
|
|
|
#2760 (permalink) |
|
Φυστίκι Αράπικο
![]() |
Τιμεί έναν(μονο) μουσικό στο σύνταγμα στις 2 το βράδυ που έπαιζε κιθάρα και τραγουδούσε και ακουγόταν σε όλη την Ερμού???
Τιμεί εμένα και τις φίλες μου που νομίζαμε ότι ήταν ολόκληρη μπάντα??? |
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2 (0 μέλη και 2 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 06:45.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο