|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Μέχρι τον 14ο αιώνα, τα ρολόγια είχαν μόνο ωροδείκτη. Έπρεπε να περάσουν τουλάχιστον δύο αιώνες για να προστεθούν λεπτοδείκτες και δευτερολεπτοδείκτες! | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#2761 (permalink) |
|
Φυστίκι Αράπικο
![]() |
Με τιμεί που έχω σιχαθεί/βαρεθεί πλέον τα ψώνια στα μαγαζιά(ρούχα,παπούτσια)
![]() Με τιμεί που πρέπει να τα κάνω αλλιώς το μόνο που θα μπορώ να φοράω και να βγαίνω έξω είναι το σακί απο το αλεύρι??? Με τιμεί που αν ξαναπεράσω στα μαγαζιά ότι πέρασα σήμερα δεν θα ξαναπατήσω το πόδι μου κει μέσα??? Με τιμεί που δεν θέλω να βγώ απο το σπίτι καθόλου??? |
|
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Insomni@ : 23-12-2007 στις 20:26. |
|
|
|
|
|
|
#2762 (permalink) | |
|
Κουρασμένος
![]() |
Παράθεση:
| |
|
|
|
|
|
|
#2766 (permalink) | ||
|
Φυστίκι Αράπικο
![]() |
Παράθεση:
![]() ![]() ! Τι πήρες???Παράθεση:
Όχι,η βία δεν είναι λύση.... ![]() Να δείς κι εγώ η φιλόλογος και μέσα στο αμφιθέατρο τι ωραία πράματα που λέω...Σε τιμεί!!! Ναι,το ρωτάς???Όσο μπορείτε να πηγαίνετε Έχει φάση η κατάσταση...![]() | ||
|
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Insomni@ : 24-12-2007 στις 02:03. |
|||
|
|
|
|
|
#2770 (permalink) |
|
WHAT TO UNDERSTAND...?
![]() |
Με τιμει που επειδη δεν εβρισκα απορριπαντικο, σφουγγαρισα με harpic τουαλετας?
Τιμει τους αρουραιους στο θαλαμο που με το ενα χερι χτυπανε γατες στις γωνιες των τοιχων και με το αλλο ξυνουν τ τους?Με τιμει που ειμαι εξω χριστουγεννα και πρωτοχρονια ο νεοπας? Με τιμει που εριξα εναν ωραιο 3ωρο υπνο στη σκοπια εψε? Τιμει τα jumbo που χουν χαλασει και δεν ειναι πια για βολτα? Τιμει τα χρονια που ευχομαι να ειναι πολλα για ολους σας? |
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2 (0 μέλη και 2 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 08:22.

Τι πήρες???

τους?
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο