|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Το 62 μ.Χ., ο Νέρωνας έστειλε σκλάβους στα Απέννινα Όρη, για να του φέρουν φρέσκο χιόνι. Όταν επέστρεψαν οι σκλάβοι, ο Νέρωνας πήρε το χιόνι, πρόσθεσε φρούτα και μέλι και το έφαγε ως παγωτό. | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#2381 (permalink) |
|
Φυστίκι Αράπικο
![]() |
Με τιμεί που δεν έχω ιδέα πότε ξεκινάω?όσο κι αν τηλεφωνώ δεν ξέρουν!!!
![]() Με τιμεί που αύριο θα δώ μια φίλη απο το γυμνάσιο? Με τιμεί που σε λίγο θα τα πάρω χοντρά και θα σπάσω το pc? ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#2382 (permalink) | |
|
carpe diem
![]() |
Παράθεση:
αμέεε όχιιιιιιιιιιιιι εμένα με τιμεί που έκανα παραγγελία Goody's για ολόκληρη την εταιρεία και έδωσα αντρικό όνομα? ![]() | |
|
|
|
|
|
#2385 (permalink) |
|
WHAT TO UNDERSTAND...?
![]() |
οχι ρε φιλε. Το γλυκακι το τιμαμε παντα. Ασε που τωρα αυτος αγαπαει ολο τον κοσμο. Ναι κι εσενα!
|
|
|
|
|
|
|
#2388 (permalink) | |
|
You can't step twice into the same river.
![]() |
Παράθεση:
Eίσαι ΜΟΡΦΗ!Αν ο συμφοιτητής σου δεν είναι βοηθός καθηγητή αλλά κανονικός καθηγητής είσαι ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ!!!Με το ρυθμό που πας προώθησέ τον και σε καμιά πενταετία που θα γίνει πρύτανης θα πάρεις άκοπα το πτυχίο. | |
|
|
|
|
|
|
#2389 (permalink) |
|
ΠΑΛΙΟΣ,αλήτης κ αμαρτωλός!
![]() |
Τιμεί άγνωστο μου πρωτοετάκι της σχολής μου που σε κουβέντα που είχαμε με ρώτησε αν στις εξετάσεις κάνουμε ανταλλαγή κόλλων; (Σκεφτείτε πως ακούγεται αν δεν το δεις γραμμένο!)
Με τιμεί που η απάντησή μου ήταν "Ναι,είναι οι λεγόμενες αλλαξοκολλιές"; Με τιμεί που επειδή είχα τα άπειρα νεύρα με την εξεταστική όταν με ρώτησε πως είναι η σχολή και αν τελειώνεις εύκολα του είπα "Καλωσήρθες στο μπ**ρδέλο,να είσαι σίγουρος πως θα μετανιώσεις την ώρα και τη στιγμή"; Τον τιμεί που το πήρε κατάκαρδα και ξενέρωσε τη ζωή του; Μα να μην έχει καθόλου τσαμπουκά αυτή η νέα γενιά... |
|
|
|
|
|
|
#2390 (permalink) | |
|
carpe diem
![]() |
Παράθεση:
ναι! ναιεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε εεεεεεεε! την αλήθεια πάντα... όσο και αν πονάει... όχι.... εμείς είχαμε ακούσει χειρότερα.... όπως το ότι δεν θα βρούμε δουλειά ποτέ... (ναι κύριοι... βρήκαμε... και μάλιστα πάνω σε αυτό που σπουδάσαμε... και επειδή χρωστάμε 3 μαθήματα παίρνουμε τον βασικό μισθό... και επειδή δουλεύουμε δεν μπορούμε να παρακολουθήσουμε το κωλομάθημά σας... που το κάνετε όποτε γουστάρετε... ) | |
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 4 (0 μέλη και 4 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 14:03.

!

)
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο