|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Μέχρι σήμερα έχουν κυκλοφορήσει περισσότερα από 4.500 διαφορετικά είδη ποντικοπαγίδας. | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#1802 (permalink) | |
|
ΠΑΛΙΟΣ,αλήτης κ αμαρτωλός!
![]() |
Παράθεση:
![]() Επίσης όχι... ![]() ![]() Χμμμ... Πρέπει να ήσουν λιώμα...ΝΑΙ!!! ![]() Ναι ![]() Φυσικά... Όχι... Ναι!! | |
|
|
|
|
|
|
#1805 (permalink) |
|
Ηλεκτρικός Θησέας
![]() |
Αυτό το τιμεί. Τα δικά μας δε τα τιμεί που έχουν μείνει στη δεκαετία του 70
|
|
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - Ισοκράτης,436 π.Χ-338 π.Χ
|
|
|
|
|
|
|
#1806 (permalink) |
|
Super Moderator
![]() Εγγραφή: Nov 2004
Περιοχή: LonDoN
![]() |
Με τιμεί που πήγα σε ένα μαγαζί στον Πειραιά που λέγεται Πισίνα γιατί μου είπαν πως είναι πολύ ωραία αλλά τελικά δεν είναι και τίποτα το ιδιαίτερο ;;
Με τιμεί που είπα στο σερβιτόρο να μου φέρει μια vodka βύσσινο και με κοίταζε λες και παρήγγειλα ατομική βόμβα ;; Τον τιμεί που είχε τελείως μαλακισμένο υφάκι και μου είπε πως έχει vodka αλλά δεν έχει βύσσινο και πως πρώτη φορά ακούει τέτοιο συνδυασμό ;; Με τιμεί που του είπα πως όσο ζει μαθαίνει αρκεί να αποφασίσει να βγει λίγο και εκτός Πειραιά ;; ![]() Τον τιμεί που απλά το βούλωσε, πήρε παραγγελία και μέχρι να φύγουμε δε μας ξανακοίταξε ;; |
|
|
|
|
|
|
#1807 (permalink) |
|
Super Moderator
![]() |
|
|
|
|
|
|
|
#1808 (permalink) |
|
Ηλεκτρικός Θησέας
![]() |
Δε σε τιμεί που πιστεύεις ότι καμπινγκ=χύμα καταστάσεις. Αν είναι έτσι, τότε ποιος ο λόγος ύπαρξής του και να πληρώνεις για να είσαι χύμα;
|
|
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - Ισοκράτης,436 π.Χ-338 π.Χ
|
|
|
|
|
|
|
#1809 (permalink) | |
|
Viva Fidel!
![]() |
Παράθεση:
ακομα και εγω ο ανθρωπος των σπηλαιων το εχω ακουστα... και μαλιστα εχει και ωραια θεα στη θαλασσα.. | |
|
|
|
|
#1810 (permalink) | |
|
Super Moderator
![]() |
Παράθεση:
Όταν λέω χύμα εννοώ πως το κάμπινγκ σίγουρα δεν είναι ταυτισμένο με λαπ τοπ και ανέσεις.... Πολύ απλά, πληρώνεις για να μην κατουράς στο δέντρο και να έχεις λίγη σκιά και ασφάλεια... ![]() Από εκεί και πέρα δε με χαλάει να υπάρχουν ανέσεις, αλλά και αν δεν υπάρχουν επίσης δε θα έχω πρόβλημα, ξέροντας πως το κάμπινγκ δεν είναι ξενοδοχείο... Δε σε αναγκάζει κανείς να πληρώσεις...Πάρε τη σκηνούλα σου και κάνε ελεύθερο... | |
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 6 (0 μέλη και 6 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 11:10.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο